8241
Beatos virtuvė

Į septintus metus žingsnis žengtas. Blogui jau šešeri!

(13)

Gimtadienis. Valio. Jau šešeri metai. Net turėjau atsisėst , susikaupt ir suskaičiuoti (nes jei skaičiuosit ten, kur archyvo dalis, tai ir visi septyneri atrodo….) Tiksliau, jau įžengta į septintus metus. Man tai yra gražus skaičius ir įdomiausia, kad aš visai neketinu sustoti, nes matau ir jaučiu, kad mano blogas gali būti  dar brandesnis ir visokesnis. Nors šiaip tai, mano neobjektyvia nuomone, per visus blogo metus būten pastarieji, šeštieji, metai blogui buvo patys dosniausi ir temų, ir receptų, ir nuotraukų, ir lankytojų skaičiumi…

Visai neseniai pasidomėjau, kiek pastarąjį mėnesį mano blogas užfiksavo apsilankymų. Google analytics skaitiklis rodė 482 000. Nežinau, ar lyginant su kitais tai yra daug, bet man tai yra tikrai tikrai daug. Ir man tai yra geriausia dovana šeštojo blogo gimtadienio proga! Ačiū jums!

zvakutes blogo gimtadieniui

Tai mano dienoraštis, mano žurnalas ir mano tribūna, mano būdas bendrauti su pasauliu, nes čia savo žodžiais galiu pasakoti tai, kas man įdomu ir svarbiausia čia aš galiu išgirsti, kuo gyvena kiti (va, kad ir paskutinis nerealus masinis naujametinis pasižadėjimas – iš kur daugiau tiek gaučiau įkvėpimo jei ne iš jūsų?!)

Jau ne vienerius metus sausio pradžioje pasakoju blogo atsiradimo istoriją, tai gal nesupyksit, jei šįkart nebesikartosiu? Tiesiog kviečiu visus jus šią savaitę dalyvauti mano blogo gimtadienyje – išsikepti savo firminį tortą, jį nufotografuoti ir po to su artimiausiais žmonėm skaniai suvalgyti. O kam fotografuoti? Kad atsiųstumėt man ir sudalyvautumėt blogo šešerių metų gimtadienio šventėje – konkurse, kuris šįkart bus ypač dosnus prizais. Viską sužinosite mano FB paskyroje. Skanių akimirkų!

 

Beatos blogui seseri

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (13)
Komentarai
  1. justina parašė:

    Sveikinimai su tokiu graziu „amziumi“ :)))

  2. Aleksandra parašė:

    6-a diena, 6 metai- gražu 🙂 Sveikinimai

  3. Sim parašė:

    Na ką, manau, kad labai čia tiks smagi daina – gimtadienio daina;)

  4. Ingrida parašė:

    Sveikinimai, kad tų metų būtų daug daug daug… Iš tiesų labai mėgsta paskaityti blogą… taip gražu, kaip žmogus myli maistą ir sugeba tą parodyti… Sėkmės ir neišblėstančių ir įdomių temų 🙂

  5. Laura parašė:

    Sveikinam! Sveikinam! Sveikinam!!!!!!!!! 🙂 ilgu gyvavimo metu!

  6. Justina parašė:

    Prisidedu prie sveikinimų!!!

  7. Inga parašė:

    Nei pyrago nuotraukos, nei recepto nesiųsiu, nes būčiau labai neoriginali iškepusi pyragą iš to paties tinklaraščio ar knygos (kiti nekaip išeina). Nežinau, kaip kitose šeimose, bet mūsiškė jau serga beatomanija, pvz. ant Kūčių stalo net 5 patiekalai buvo pagal Beatą, iš 3 gautų kalėdinių dovanų net 2 buvo Beatos produkcija, jau nekalbu apie gimtadienio dovanas – būtinai kas nors iš Beatos. Anądien dukra pafantazavo apie savo ateitį: „Užaugusi būsiu Beata Nicholson“. Kadangi frazė buvo ne „kaip Beata Nicholson“, o tiesiog „Beata Nicholson“, tai reik suprast, kad čia kaip ir nauja labai patraukli profesija radosi – gaminti, rašyti, knygas, užrašines, kalendorius leisti, arbatas, šokoladus virti, laidas kurti, prijuostes ir puodkeles siūti (suprantu, kad ne pati Beata jas siuva, bet taip įdomiau įsivaizduoti), trumpai tariant – beatologija 😀 Sveikinimai ir sėkmės toliau!

  8. […] savaitę nepamiršti švęsti kartu su manimi mano blogo gimtadienio. Apie tortus ir prizus jau rašiau vakar, tai imkite ir kepkite, fotografuokite ir siųskite […]

  9. Alvilė parašė:

    Nors ir pavėluotai, bet irgi labai labai sveikinu! Neaprėpiamai didelis kaip koks debesis ačiū – už tai, kad kasdien nebereikia sukti galvos: „ką čia pagaminus“, už tai, kad ruošiant šventinį stalą visada galima ramiai jaustis – „tikrai pavyks“ ir, svarbiausia, už pačią geriausią nuotaiką!

  10. Rusnė parašė:

    Didziausi sveikinimai…;) ir dar labai ilgų metų !!!!!!!!……..

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.