8241
Beatos virtuvė

Dabar geriausi mūsų vakarai, arba Kas laimėjo konkurse

(3)

Oi, kokio grožio ir kiek idėjų, ir kiek šaunių žmonių, kurie nepaprastai, jaukiai ir ypatingai leidžia laiką vakarais namuose. Kai skelbiau šį konkursą su visai nekukliu „Kotanyi“ prieskonių rinkiniu, visai nesitikėjau, kad jūs taip nerealiai leidžiate vakarus. Ir kaip Kalėdų laukimas kiekvienus namus jau tiesiog persmelkęs!

Tikrai, kai kaskart iš tokios gausos komentarų, kurie, nepagražindama sakau, yra vienas už kitą turtingesni ir jaukesni, kiekvienas vertas būti užrašytas kaip priminimas ar patarimas, ir reikia išrinkti vieną laimėtoją, tai visada nuoširdžiai ir ilgai suku galvą. Juk čia nėra objektyvių kriterijų – kuris ilgesnis ar kuris žalesnis, visi namų kvapai ir darbai yra super jaukūs ir vien skaitant iškart veidą papuošia šypsena… Nekalbant jau apie puikias idėjas – pavyzdžiui, kas vakarą užrašyti po 2–3 atvirukus, taip neskubant ir pagalvojant apie kiekvieną žmogų, arba visai šeimai dainuoti prie židinio, tėčiui akompanuojant gitara… O jau mezgėjų mezgėjėlių…

Tai ilgai netempdama ir pasakysiu, kad šįkart mane labiausiai papirko (gal ir dėl to noro sėkmės palinkėti), Justinos komentaras apie mylintį megztinį mylimam… Kaip jau buvau išpažinusi savo meilę virbalams ir Bronelės patraukimus per dantį, tai labai labai palaikau Tave, Justina!

Justina rašė: Mano vakarai irgi apnarplioti mezgimo siulais..Tssss, niekam nesakykit, po eglute zadu vyrui padeti savo rankomis megzta, su imegzta begaline meile, megztini!!!!!!!! Va cia tai projektas! Palinkekit sekmes!

Na o dar… Ko jau ko, bet komentaro su daiktiniais įrodymais, tai tikrai nesitikėjau – va štai Miglės vakaro užsiėmimai kaip ant delno. Na tai… Mano mėgstamas „Kotanyi“ prieskonių malūnėlių rinkinukas keliauja ir Miglei.

Veltos puodkėlės

Labai labai ačiū visiems, kurie rašė, kurie dalinosi ir, net neabejoju, įkvėpė kitus.

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (3)
Komentarai
  1. Monikutė parašė:

    Sveikinimai laimėtojai… 🙂 Ech, aš taip pat labai norėjau to rinkinuko 🙂

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.