8241
Beatos virtuvė

Apie maistą galvoja visi… Nuo rugsėjo 6 d. per TV3 galvokime kartu!

(9)

Aš myliu televiziją. Tikrai. Ir labai labai jos pasiilgau. Kol kas galiu tik svajoti apie tą laiką, kai turėsiu laiko daugiau jos pažiūrėti, nes dabar, matote, toks kazusas mane ištiko – visai nebeturiu laiko televizoriaus žiūrėjimui, nes pati jai laidas intensyviai ruošiu… Ha ha ha būna ir taip. Visada norėjau dirbti televizijoje ir  tai darau jau 15 metų. Visada norėjau būti TV reportere ir tai išbandžiau pirmiausiai, paskui tapau laidų vedėja, dabar esu kulinarinės laidos vedėja. O štai šiame „Beatos virtuvė“ laidos sezone būsiu ir vedėja, ir reporterė. Taigi koks iš tiesų bus tas naujas mano TVsezonas – trumpas interviu apie tai (ne ne nebijokite klausimų pati sau neuždavinėjau…)

Beata, ketvirtus metus iš eilės TV3 eteryje gaminsi prieš kameras ir mokysi Lietuvą įvairių kulinarinių gudrybių – ar tau dar neatsibodo vesti kulinarinės laidos?!!  Gal geriau norėtum, pavyzdžiui, vaidinti seriale „Moterys meluoja geriau“, bet niekaip negali išsivaduoti iš namų šeimininkės amplua..?

Aš visų pirma tai manau, kad atėjo laikas mano laidą pavadinti „Moterys gamina geriau” ha ha na bent jau sprendžiant pagal mano auditoriją ir sutinkamus žmones, kuriems įdomi virtuvė, beigi jau paminėto serialo populiarumą, moterys vis tik Lietuvoje laiko ne vieną kampą ir ne tik televizijoje ar virtuvėje… Nors ir vyrai dažnai prisipažįsta, kad žiūri mano laidą ir ne tik todėl, kad tuoj puls gaminti. Mano laida skirta ne tik namų šeimininkėms, juk mes visi valgom ir visi galvojame apie maistą.  Nebūtinai galvojame apie krepšinį, politiką ar kaimyno dramas, bet apie maistą  galvojame visi, todėl taip smagu žiūrėti laidas apie skanų maistą… O ir man gaminti valgyti televizijos žiūrovams niekada neatsibos. Beje, seriale „Moterys meluoja geriau“ jau spėjau suvaidinti save, buvo labai įdomu!

Kiek gi galima mokyti Lietuvą gaminti… Gal jau visi viską išmoko,o dabar viskas tik kartojasi? Juk visi valgom tą patį – mėsą, bulves, duoną ir daržoves..

Mano laida nėra kulinarijos universitetas ar video pamokų kursas. Laida „Beatos virtuvė“ yra gerų emocijų laida paįvairinta receptais. Tiesą sakant, aš pati su kiekviena laida vis kažko naujo išmokstu – iki šiol nemokėjau pagaminti varškės sūrio namie, nebandžiau melžti ožkos ir niekada nesinaudojau vienkartine kepsnine. Mano žiūrovai tokie pat smalsūs kaip ir aš, todėl nei vienoje laidoje netrūks pirmų kartų.

surio laida

Pirmieji metai buvo pilni receptų, antri metai maisto ir pokalbių, pernai netrūko kulinarinių kelionių po Lietuvą – o kuo šie metai bus ypatingi TV žiūrovams? Dėl kokių priežasčių jiems dabar reikės keltis šeštadienio rytais ir 10.30 įsijungti TV3?

Šie metai iš visų sezonų pasiims kaip toj pasakoj po šaukštą kas buvo geriausio. Tikrai bus receptų, taip pat bus pirmų kartų ir tikrų ekpertų ir net beveik žurnalistinių tyrimų… Pavyzdžiui, ant kokio griliaus ar šašlykinės geriausia kepti mėsą, arba kaip namie pažaisti greito maisto restoraną, arba kaip giminių baliuje sužibėti kaip tikrai kulinarijos žvaigždei, arba kaip pirmą kartą paraugti kopūstus ar išvirti greitą, bet labai gardžią uogienę, Aš pati noriu mokytis ir sužinoti daugiau, taigi atsakymų į rūpimus klausimus ieškosiu kartu su žmonėmis, kurie gali ir mane, ir TV žiūrovus praturtinti savo patirtimi ir naudingais patarimais. Rugsėjo mėnesį keliausiu po Lietuvą, o spalį jau pakviesiu žiūrovus į savo atsinaujinusią virtuvę. Aš tikiu, kad geras jausmas žmones pasiekia įvairiais būdais… Filmuoju laidas su turbo komanda. Mes visi daug ir negailėdami jėgų dirbam, bet ir daug juokiamės, ir kraunam geras emocijas į vieną krūvą. Manau, žiūrovas tai jaučia. Ir be to, kas gi nenorėtų šeštadienį pradėti sau tingiai su kavos puodeliu žiūrėdamas kulinarinę laidą?! Bent jau man tai yra pats geriausias šeštadienio ryto užsiėmimas.

Beatos virtuve_sezonas prasideda

Šiais metais receptus papildys ekspertinis reportažas – kokį ekspertą labiausiai norėtum pasikviesti į savo laidą? Kokie reportažai tau pačiai labiausiai patinka?

Žinote, nebūtinai maisto ekspertas yra pats įdomiausias ekspertas. Pavyzdžiui, aš norėčiau į laidą pasikviesti Prezidentę. Neseniai mačiau jos FB profilyje, kad ji verda obuolienę, labai norėčiau daugiau kažką pagaminti su šia moterimi. Taip pat noriu iš vienos geriausių Lietuvos šefių Aldonos Gečienės išmokti  pagaminti super turbo gerą Kijevo kotletą, o iš Editos Mildažytės, tikros konservavimo meistrės, sužinoti jos geriausią raugtų burokėlių receptą. Iš tiesų mes visi kažkurioj srity esame ekspertai ir visi mes vienas iš kito galime ko nors išmokti…

varskes laida_Beatos virtuve

Kas paskatino savo laidoje didesnį dėmesį atkreipti į vaikus virtuvėje?

Naujausioje mano knygoje „Beatos virtuvė: mamų knyga“ labai daug vaikų. Gaminti su vaikais yra smagu – tai ir žaidimas, ir edukacija, vaikai yra labai imlūs naujienoms ir jie smalsūs. Sutinku labai daug vaikų, kurie žiūri mano laidą, tikrai metas jiems laidoje padaryti atskirą skyrelį. Pavadinau jį „Šiandien aš virtuvės šefas“, nes tikiu, kad jei nuo mažų dienų skatinsime vaikus suktis virtuvėje, pratinsime juos būti savarankiškais ir atsakingais, tikrai nepasigailėsim.

Beatos virtuve_2014 sezonas

Koks bus didžiausias šių metų Beatos virtuvės laidos iššūkis?

Pagaminti gerus cepelinus… Ketinu į pagalbą pasikviesti visai Lietuvai puikiai pažįstamas serialo „Moterys meluoja geriau“ herojes ir kartu su jomis išsiaiškiti gerų cepelinų pradžiamokslį. Taip pat galvoju apie Kalėdines laidas, noriu kad jos būtų stebuklingos ir įkvėptu visus gražiausioms šventėms…

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (9)
Komentarai
  1. Vilma parašė:

    Turėtų būti labai įdomi laida.

  2. Ingrida M. parašė:

    Valiooooooo laukiu jau naujojo sezono 🙂

  3. kristina parašė:

    Kokios gražios nuotraukos 🙂 Peržiūrėjau aktorinį debiutą – labai juokinga, ypač apie kiškį ir barsuką 🙂 Grįžtu namo Kalėdoms, tikiuosi teks pamatyti vieną kitą laidelę ta proga 🙂

  4. Inga parašė:

    Tikrai Jūsų pasiilgom

  5. […] mūsų tikslas virtuvėje – auginti vaikų pasitikėjimą savo jėgomis. Tai vat todėl nuo šio sezono mano laidoje atsiranda nauja rubrika „Šiandien aš virtuvės šefas“, kurios tikslas įtikinti ne tik […]

  6. Valentina parašė:

    Tikrai dar reikia daug ko išmokti! Štai aš,pavyzdžiui ,nusipirkau tadžiną-gal galėtumėte su juo ką pagaminti,būtų įdomu ir neįprasta!

  7. Jurgita parašė:

    labai su nekantrumu laukiu naujo laidu sezono 🙂

  8. otilija parašė:

    man labai sekasi darti viska taip kaip Betai mano svajone kadanors su ja nusifotografuoti

  9. Nikole parašė:

    Man patinka jusu laidos.Labai noreciau ten patekti.

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.