8241
Beatos virtuvė

Grįžta penktadienio receptai, šį kartą sriubų komplektas

(1)

Ram tam tam, na tai kaip gyvenate? Man metai įsibėgėjo kaip reikiant, ir labai gerai. Visų pirma, tai labai daug gerų apsisprendimų perskaičiau, kuriais pradėjom dalintis pirmadienį, ir tam bus skirtas visas įrašas pirmadienį, nes reikalas tikrai labai svarbus.  Vakar visą dieną su fotografe Šarūne fotografavom naujus dalykus, nes noriu naujų gerų gražių receptų, ne tik su iPhonu padarytų, Šarūnė labai mėgsta daržoves, bet kai ateina žiema, jai labai jų trūksta… Tai sakė, tada iš viso nevalgo… Aišku, juokavo, bet manau, kad ir su paprastom žieminėm galima išsiversti: morkos, kopūstai, bulvės, na ir dar brokolių, kuo gi negeras gyvenimas?

Aišku, visi naujus metus pradeda su naujais apsisprendimais ir visi iki vieno bus kitais metais geresni ir sportiškesni, tai tik šypseną sukelia bent jau man pasiūlymas, nukritęs į pašto dėžutę – naujus metus pasitikti su ypatinga nuolaida sportinei aprangai… Tai aišku, kam gi kitam? Ir aš pagalvojau, kad turbūt po to ilgo sėdėjimo prie puotų stalų (nors, tiesą sakant, manau visiems pasimiršti spėjo jie) patys žinote, koks ypatingas yra paprastų virtų grikių skonis… Galvojau, koks čia galėtų būti  receptas dabar tam penktadieniui, juk visi laikotės dietos… Aš, tiesą sakant, dar nespėjau, bet vis ketinu padaryti kokią išsikrovimo arba lengvesnio valgymo dieną… Juolab, kad dosnusis senelis man Kalėdoms atitempė svajonių aparatą, kuris turi galingą variklį kaip Boing lėktuvas ir susmulkina ką tik nori iki sulčių ir tyrelių… Taigi, turėčiau dabar pasiūlyti kokių nors liesesnių patiekalų, tai tiems, kuriems dabar sriubytės ir varškytės periodas – prašom. Tikrai susigundykite, sriuba yra gerai. Aš užvakar viriau lešių ir pomidorų sriubą, nes kai jau žiema, tai tikrai norisi to tvirtumo iš lęšių ir šilumos iš pomidorų, gera sriuba – gera byla. Dar viena sriuba iš panašios šiltųjų serijos yra aštri kopūstų ir pomidorų.  Aišku, jei vaikams, tai su visokiais aštrumais nepraslinksi nepastebėtas, tada turi siūlyti kažką su sumažintais decibelais, na, kad ir ši su saldžiom bulvėm, perlinėm kruopom ir špinatais. Arba visada švelni, bet su pesto turtais, brokolių sriuba. 

Šilto  savaitgalio.

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. […] pradžioje konkrečiai sako: sriuba ir troškinys. Miela Sandra, sriuboms mėgstamoms esu skyrusi įrašą penktadienį, galbūt ten rasite kokių tinkamų ar sudominusių? Taip pat dar praėjusį sezoną buvo puiki […]

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.