8241
Beatos virtuvė

Puikieji vištos sparneliai

(1)

Pasibuvau Tėvynėje puikiausiai. Blog‘as atostogavo, bet virtuvė dirbo, oi kaip dirbo…

Lietuvoje man viskas visada patinka. Tik dabar grįžau su vienu nepatikusiu dalyku – kad neduoda vandens iš krano už dyką baruose ir kavinėse (negi jie galvoja, kad žmonės vandenį tik gers???). Ir kad iš viso nėra nemokamo skanaus vandens IŠ KRANO su ledukais ir gal net citrina (jei baras/restoranas bagotas) kultūros… Tiesą sakant, man užvirė kraujas, kai vienoj labai mieloj/smagioj/puikioj vietoj Vilniuje už uzboną su vandeniu ir citrinos griežinėliu ima penkis litus… Aš labai daug turiu ką pasakyti šiuo klausimu, bet tiek to, patylėsiu, bet kada nors, kai susikaupsiu, tai sprogsiu kaip koks vandentiekio vamzdis… O dabar eikime prie vištienos…

Mano vyrui visada kelia siaubą, na gerai gerai, ne siaubą, bet nusistebėjimą mano sugebėjimas ir pomėgiais nuvalgyti mėsą nuo kaulų. Jis, kaip koks elegantas, vištos koją nagrinėja peiliu, mėgindamas mėsas gražiai nupjaustinėti nuo kaulų, aš sau nesidrovėdama rankoje laikau ir kaip kokia neandartalietė nučiaumoju viską iki gražaus švaraus kauliuko. Vištienos sparnelių mano vyras nelabai valgo, nes peiliu ir šakute sunkiai ten ką surasi… O aš vištienos sparnelius priskiriu saulėgrąžinio maisto tipui, kuris labai puikiai tinka visokiems susibūrimams ir panašiai, žodžiu, kaip užkandis ar šiaip lengva vakarienė…

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. aš taip pat parašė:

    šiaip tai ir aš rankose laikydamas vištos koją ar sparną su malonumu apgraužiu jį pilnai, o ypač galus nugraužiu, nes labai mėgstu kremzles. Nesuprantu žmonių, kurie kažką paknebinėję ir ne kažiką nuknebinėję pusę maisto išmeta, lyg būtų be dantų arba pagaliu rausdami šiukšlių konteinerio turinį jame ieškotų trupinių ko nors valgomo ir vis nesuranda…. Kita vertus, daugiau natūralaus kalcio, kurio su kiekvienais metais pradeda vis labiau trūkti, organizmas gauna. Paskrudusias odeles ypač mėgstu. Gal toks maitinimasis nelaikomas etišku, bet kam čia paisyti niekų kas kuo ką laiko ir kodėl – valgai kaip patogu, kad pasisotintum maistingu maistu ir kad malonumą pajustum.

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.