Labai labai skanu buvo, šiandien išsitroškinau kopūstus su morkytėmis, bulvytėmis, prieskoniais, muskatais, dar išviriau rūkytų dėšrelių. Pasaka, ne valgis.
na bandau atrodo neblogai ir tikiuosi bus SKANU:)
Išbandžiau – nuostabiai SKANU!!!!
Jums leidus pataisysiu, turi buti ne „souerkraut“, o „Sauerkraut“ 🙂
Kaip tik troškinasi, namai gardžiai kvepia, vyras grįžęs ras sočią, rudienišką vakarienę 😉
Ohhh My Gosh, kopūstai for EVER… Gerai, kad dar prisimenam Lietuvių kalbos pagrindus.
Laaba diena,
O būtų galima prie kmynų dar įdėt pakepint juodgrūdės? ar Jūs ją naudojat?
Tikrai – senas geras receptas: puikus žiemiškas patiekalas.
Mano mama irgi panašiai gamindavo, tik nepildavo acto (nes anksčiau tokio nebūdavo), bet visuomet įmesdavo kelis lauro lapelius ir kelis pipirų žirnelius: juodųjų ir kvepiančiųjų ….
Beata, noriu padekoti uz skanius kopustus, gavos puikiai, aciu ir sekmes tau 😉
Tikrai puikus receptas.Aciu
Nuostabiai lengva ir skanu;)
Pusę stiklainio, tai kiek….?
nuostabus receptas
Lietuvis be bulviu kai ciurka be ryziu. kur bulvess ????
sechkavodavo – kas tai per žodis, ir kaip jį ištarti? Mes sakydavom paprastai- čečkavojo, čečkavoju kopūstus.
O kopūstų receptas tikrai puikus ir jau ne kartą išbandytas. Ačiū
Pats skaniausias troškintų kopūstų receptas! Darau su konservuotais pomidorais ir parūkytomis dešrelėmis.
Aciu uz recepta,skaniai gavosi 🙂
Sveiki. Patiekalo sudedamųjų dalių sąraše minite du šaukštus vyno acto, tačiau gaminimo aprašyme jis staiga dingsta ir nenurodyta kada ir kur jį dėti..:) Galite plačiau pakomentuoti? ačiū