8241
Beatos virtuvė

Ypatingos svarbos klausimas

(68)

Karts nuo karto, kaip ledo lytis ant jau visai atitirpusios Nėries, iki manęs ateina klausimas, kur dingo laida, kada vėl bus?

Tikrai bus, būtinai bus, kur gi ji dėsis. Ir dabar, mielosios ir mielieji, man reikia jūsų atsakymų ir nuomonių, nes norime laidą padaryti kuo geresnę visiems.

Tiesą sakant, aš labai džiaugiuosi tokiu ritmu: pusmetį laida yra, pusmetį – nėra. Galbūt kada nors ateis laikas ir galėsime ją rodyti visus metus, bet kol kas neatėjo, nes po 15 laidų aš jau jaučiuosi truputį išsiėmusi, ir tada labai gerai yra pasisemti naujumo, kaip gera pasiilgti ir imtis darbo su nauja meile, aistra ir užsidegimu. Svarbiausia, jei man ir komandai bus įdomu, tai bus įdomu visiems.

Taigi, noriu jūsų paklausti:

–          Kada jums yra patogiausias laidos laikas? Arba, pvz., jei turėtumėte burtų lazdelę ir galėtumėte su TV programomis daryti ką tik norite, kada jūs norėtumėt matyti mano laidą? Kaip buvo šį sezoną – sekmadienį dešimtą, ar kaip praėjusį – šeštadienį ryte? Ar dar kokiu kitu metu???

–          Kitas dalykas – kokios temos jums labiausiai užkliuvo ir kas jus labiausiai jaudina. Ar jums įdomu yra nuotykis ir nauji žmonės? Ar jums patiko šį sezoną nuolat besikeičianti aplinka, o gal geriau vienoda aplinka, bet daugiau maisto? Gal kažkuri tema labiausiai įsiminė?

Būkite dosnūs, pasidalinkite savo nuomonėmis, sakykite visas pastabas ir pageidavimus, lyg čia būtų kokia skandalų ir pageidavimų knyga. O kad būtų kažkoks pagyrimo raštas, tai pažadu už tris atsakymus išsiųsti mūsų nuostabiąją užrašinę… ar gerai? Lauksiu….

O savaitgalio pusryčiams visai nenutolus nuo blynų temos siūlau jums pusryčių skrebutį su mėlynėmis, kitokiomis uogomis ar uogiene, arba netgi su obuoliene.

Prancūziškas skrebutis su mėlynėmis (1)_Beatos virtuvė

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (68)
Komentarai
  1. Violeta parašė:

    Laba diena,
    pas jus lankausi jau senai penki ar šeši metai, rašau tik pirmą kartą, sudomino klausimas apie laidos laiką, apie laiką aš galvočiau iš tokių pozicijų
    -jūsų receptai įdomus, dažnai nekasdieniai, jiems reikia pasiruošti juos apmąstyti, susipirkti produktus , skirti laiko pagaminimui ir pasimėgavimui . Tik Beata virtuvėje vikri, greita, optimistiška.Gal tai galėtų būti ketvirtadienio ar penktadienio vakarai kad galetume susiplanuoti savaitgalio apsipirkimą, turėti laiko pagaminti, ir pradžiuginti šeimą savaitgalio pietumis.

  2. R.Babaušytė parašė:

    Oi, kaip faina, kad pagaliau sulaukiau atsakymo į rūpėjusį klausimą – tai kurgi dingo ta Beatos laida, po galais? Tris sekmadienio rytus negalėjau patikėti savo akim, kai mano „žydroji dėžutė“ jos taip ir neparodė. Jaučiausi, kaip be pusryčių, ar, dar blogaiu, neišmiegojusi. Ne toks buvo rytas, nors tu ką. 🙂 Sakyčiau, jaučiausi nuvilta 🙂 Taigi, atsakau į klausimus 🙂
    1. Laidos laikas šeštadienio ar sekmadienio rytą apie 10 yra labai geras. Jau būnu papusryčiavusi ir šuniuką pavedžiojusi, bet dar su kavos puoduku sėdu žiūrėti laidos, o vėlaiu – kiti darbeliai, namų ruoša bei idėjų, pasisemtų laidoje, realizavimas per pietus;
    2. Kintanti aplinka – tobula. buvo labai juokinga matyti tai, ko matyti, turbūt, nederėjo – kokį į pievą nupūstą salotos lapą, vėjo kedenamas sijono padelkas ir bruzdančius rakandus ar niekaip nenorintį virti puodą;
    3. Labiausiai įsiminė laida pamaryje – suspaudė širdį gimtinę prisiminus, na ir laida, kurioje pats tikriausias prigimtinis kinietis pamokė gaminti kinišką vištieną. Dabar tai – mūsų šeimos mėgiamiausias patiekalas, kai ką nors reikia sumeistrauti iš su akcija nusipirktos vištos ar kalakuto krūtinėlės;
    4. Nauji žmonės laidoje yra gėris 🙂 ir nieko daugiau čia pridurti nereikia…
    5. Ko norėtųsi naujoje laidoje? Pamokėlių. Kad ir neilgų, bet naudingų – kaip gražiai supjaustyti morką, jei neturi „žiuljeno“ 🙂 Kokia tarka kaip tarkuoja; kaip išvirti kiaušinį – visai nejuokauju :); teminė laidelė, skirta kokiam nors retam arba mūsuose dar neišpopuliarėjusiam prieskoniu – iš karto ir pasiūlyčiau tris – tai karis, mėta ir kalendra. Nu niekaip. Ir nežinau, ar kada bus mano virtuvėje. Arba va – šafranas. Kodėl toks brangus? Ko dar norėtųsi – na, pafantazuosiu. Gal šiek tiek mokslinio ir istorinio aspekto. Pvz., kaip koks Vasko da Gama atgabeno prieskonius… Oi, kaip marga… Bet iš esmės – kokia bus laida, tokia bus, kad tik būtų… 🙂

    • Rolandas parašė:

      Pradėkite gaminti gruziniškus, marokietiškus, tailandietiškus, indiškus patiekalus ir nekils klusimų, kur panaudoti karį ar kalendrą 🙂

  3. Renata parašė:

    Sveiki,
    1) Man tai tas tas rytinis 10 val. laidos laikas buvo labai nepatogus, nes tokiu metu paprastai mano seimynai budavo arba gaminami pusryciais arba rytinis apsipirkimas turguje ar tiesiog uzsiemimas namu ruosos darbais. Ir tiesiog atsikelus net televizoriui ir laiko nebudavo. O vat savaitgali vakarop, kaip budavo ankstesniais metais laida, tai man labai patikdavo tas laikas ten apie 17-18 val., tada jau nudirbti darbai, aplakstyta kur reikedavo ir tiesiog vakare su seima ar draugais tikrai smagu pasiziureti kulinarine Jusu laida.
    2) Siaip besikeicianti aplinka buvo tikrai idomi, nes suzinai ir tokiu nauju vietoviu kur dar neesi buves, sveciu kalbinimas yra idomus, paivairina laida, idomu suzinoti butent tu zmoniu firminius patiekalus, to krasto. Del temu, tai ko man labiausiai truko laidose, tai patiekalu su zveriena, jos tinkamas paruosimas, bradinimas ir kaip skaniai pasigaminti. Taip pat daugiau patiekalu su zuvimi, kadangi turiu zveja – megeja vyra :), tai man labai aktualios zuvies patiekalu laidos. Pati esu smalize nuo pat vaikystes :), todel visi Jusu saldumynai jau beveik isbandyti (turiu visas 4 Jusu knygas), todel is saldumynu temos tai pageidauciau daugiau tortu (lengvesniu, greitai padaromu, zele tipo), pyragu (sveikesniu, gali buti ir saldus ir nesaldus). Na is aisku labai smagu butu, kad tie receptai kur rodomi laidose, kad ir visi butu Jusu svetaineje, kad galetumeme matyti receptus ir isbandyti.
    Labai pradziuginot, kad bus vel laida, sėkmės Jums kūryboje ir su nekantrumu lauksiu laidų.

  4. R. parašė:

    Man asmeniškai laida sekmadienio 10 val. daug geresnis pasirinkimas, mat šeštadienį, po darbo savaitės, dažnai netenka užsigulėti ir reikia keliauti į turgų apsipirkti, miestą tvarkyti reikalų ir pan. O sekmadienio rytas – tikras poilsiadienis, kurį gera pradėti su skaniais vaizdais.

    Aš laidas žiūriu ne dėl jose pasirodančių žmonių, ne dėl besikeičiančios aplinkos ir pan. Žiūriu dėl maisto ir receptų. Taigi, man patiktų didesnis akcentas būtent maisto ruošimui. Laidos pranašumas prieš tiesiog receptus yra tas, kad gali stebėti kaip atliekamas vienas ar kitas didesnio įgudimo reikalaujantis manevras, kaip atrodo gaminių tarpininkės konsistencijos ir pan. Tikrai puiki mintis – laidos temos. Jei galėčiau prisidėti pasiūlymu – siūlyčiau daryti mini rubrikėlės ale „how do they do that“ – na, pavyzdžiui, kaip skiltelėmis išpjaustyti apelsiną, kaip įdaryti spurgą, nunerti vištai odą 🙂 ir pan. – ko gero, būtų galima apibendrinti kaip techninių įgūdžių virtuvėje lavinimo pamokėlės 🙂

  5. rasa parašė:

    Man labai tinka sekmadienis, tik reikėtų rodyti kokią 11 val., nes kartais nespėi atsikelti… man labiausiai patiko pačio pirmojo sezono laidos formatas – ta pati virtuvė, jokių „pašalinių veikėjų“ ir daug daug maisto:)

  6. Ieva Jatulytė parašė:

    darykite tą laidą taip, kaip gausis.. nes visada būdavo įdomu.. kas šiuo metu aktualu Jums, kuo gyvenate, tą ir dėkite į laidą.. nes taip būtų prasmingiausia.. įtikti kažkieno skoniui.. ?… tai nelabai rimta ir atpažįstama kaip bandymas įtikti.. nežinau.. detalės man nėra svarbu.. svarbu kažkoks bendras žmogiškumas.. idėjos ir estetika.. nauji dalykai, nauji įrankiai, nauji prieskoniai.. aš nelabai perprantu tuos technikos stebuklus – idealiai sutrinti moliūgus sriubai man neišeina nei su naujausia technika.. arba humusui sudedi produktus ir jie nesusimala, nes vieni drėgni, kiti sausi, kažkodėl nepermala jų.. pastebėjau, kad reikia dėti visus sausus.. žodžiu, man su technologijom nelabai aišku.. ir nesigauna.. bet turbūt visgi asmeninė patirtis reikalinga.. nesėkmių gausa, kad kažkas pavyktų.. / gerai yra akcentuoti, kad ‘darykite iš to, ką turite’.. nes bandymas sekti visiškai tiksliai beveik niekada nebūna sėkmingas.. man geriausiai pavykdavo supaprastinti variantai, be kelių sudėtinių dalių: be prieskonio, be tuno, be grietinės ir pan… to, ko galima atsisakyti, atsisakau.. vardan principo ir esmės aiškumo.. nors nesakau, kad visai nereikia įvairovės.. jos reikia.. kai įvaldai pagrindinius dėsnius ir principus.. žodžiu, jei aiškinate esmę, visada pataikysite tiksliai į taikinį.. to ir tikiuosi, – pagrindinių virtuvės dėsnių ir taisyklių, pagrindų.. šiuolaikinės modernios virtuvės..

  7. Alina parašė:

    Man tai savaitgalio rytais laikas buvo visai netinkamas. Praktiškai nė vienos laidos nežiūrėjau tuo laiku. Gerai, kad yra internetas 🙂 Man patogiau tikrai yra savaitgalio popietė 17-18 val. Dėl laidos, tai pastebėjau, kad gaunasi, jog visada pasitaiko tas pats sezonas: ruduo – žiema. Tai ir pvz. šventės tik rudeninės papuola: grybų derlius, kūčios, kalėdos. Taip gaunasi, kad pvz. Velykos lieka nuošalyje. Pritarčiau pirmame komentarą pasakytai minčiai, kad galėtų būti patarimų skyrelis. Nes atrodo daug paprastų dalykų lyg ir turėtumei žinoti, o išaiškėja, kad vis dėlto tu jų nežinai 🙂 Man dar aktualu vaikų maitinimas, ypač, kai tie vaikai tokie išrankūs 🙂

    • Edita parašė:

      Pritariu Alinai visu šimtu procentu. Ir aš nežiūrėjau nei vienos rytinės laidos. Kuomet rodė vakarais, nepraleisdavau nei vienos. Patarimai, įvairios gudrybės, palengvinančios virtuvinį gyvenimą labai padėtų.
      Atvirai kalbant paskutinio sezono laidos jau buvo pradėjusios pabosti (žiūrėtjau per TV3Play), patiekalų receptai nebuvo labai patrauklūs. Pamenu, pirmojo sezono patiekalus užsirašydavau ir visus išbandydavau. Šį kartą rašiklis dažniau likdavo nepanaudotas…

  8. Sabina parašė:

    Man labai patiko keičiama aplinka ir nauji veidai. O laida Zervynuose su kugeliu tai buvo topu topas!!! O dar išmokau mažučiukus koldunus daryti! Tikrai smagios laidos buvo ši sezona!!!
    Laidos laikas man asmeniškai yra per ankstyvas, dažniausiai pabudusi tik laidos pabaiga pamatau. Bet gerai kad yra TV3play, tai galiu sau veliau viska peržiureti 🙂 Patogiausias laikas tai žinoma butu į sekmadienio vakara, bet kaip bus taip. Žiuresiu laidas vis tiek, paveluotai ar ne!

  9. Kristale parašė:

    Sveiki 🙂

    Laida tobula! Tik va tas laikas 🙂
    Laukiu nesulaukiu vel laidos (tik ne taip anksti) :)))
    Sekmes Beata! Jusu laidos ir knygos mano Nr.1. pagalbininkes virtuveje 🙂

  10. Loreta parašė:

    Sveiki, gyvenu UK , laida labai noriu paziureti bet labai jau ankstyva pagal uk laika, o per tv3 play negaliu perziureti, noretusi biski velesnio laiko, aciu!

  11. Inga parašė:

    Sveiki,
    šeštadienio rytas 10 val. dar gal būtų ir nieko, bet sekmadienio rytą bandome su šeima aplankyti bažnyčią. žinau kad tai daro vis mažiau ir mažiau žmonių.
    šiaip man laidoje viskas labai patiko, tik gal jeigu nebūtų svečio ji būtų trumpesnė, o tai man aktualu norint savaitgalio laiką panaudoti kuo produktyviau 🙂

    • Beata Nicholson parašė:

      Aš taip pat sakiau kad aš noriu eit į bažnyčią sekmadienį, …..o šeštadienis dar tik pati pradžia savaitgalio

      • Inga parašė:

        Tai va kaip būtų jeigu pavyktų ir Jums ir mūsų šeimynai sekmadienius skirti bažnyčiai, o ne Jūsų laidai… o ją juk praleisti NUODĖMĖ 🙂

  12. Saulėnė parašė:

    Kadangi esu saldu.ynų mėgėja tad norėtusi daugiau saldumynų. Ir lengvų , skanių patiekalų. Kuriuos butu lengva pagaminti namuose. Iš mėsos ar pan. Šeip viskas labai patinka. Aišku, kad Šeštadieniais norėtusi. Bet kaip bus taip. Šeijp esu toks žmogus kuris valgo tik vištieną ir kiaulieną. Tad norėtūsi daugiau saldumynų (keksiukų, pyragų) ir tarkim traškių vistienos sparnelių. Arba kokių skanių dalykėliu iš kiaulienos arba vištienos. Ir būtinai saldumynų!

  13. Lina parašė:

    Patogiausias laidos laikas,asmeniskai man,sekmadieniais 9-10val.ryto. Nes situo laiku arba dar voliojiesi lovoje ir gali paziureti arba jau po pusryciu ir geri antra puodeli kavos prie televizoriaus:)
    Man labiausiai patiko pacios pirmosios laidos,kuomet buvo daug maisto ir jokiu sveciu. Butent tuomet as jas ziuredau visas, nuo pradzios iki galo.Veliau tik retkarciais perziuredavau internete.
    Apart maisto,man butu idomu kazkokio naujo prietais,naudojamo virtuveje pristatymas, irankiu patogiu virtuveje,mini pamokeles kaip kazka padaryti kuo geriau,ar kaip patikrinti produktu kokybe,ar idejos kaip ka kur sunaudoti,kaip panaduoti likucius maisto.
    Kas bebutu rodoma, koks bebutu laidos formatas – linkiu sekmes ir ideju!

  14. Gerda parašė:

    Sveiki, Beata, dėl laiko – tinkamiausias tai tik savaitgalis ir man asmeniškai, labiausiai patinka rytinės jūsų laidos, kai gali sau leist padrįbsot lovoje ir žiūrėti teliką. Tokia gera nuotaika apima, kažkoks įkvėpimas kažką skanaus pusryčiams pasidaryt ir netgi jau idėja kyla vakarui! Nežinau, kaip kitiems, bet man ir smagiausia, ir patogiausia jūsų laidą žiūrėti šeštadienio rytą…
    Aš labiaus linkusi susikoncentruot į jūsų patarimus, receptus ir patį maisto gaminimą, nei kad į naujus laidos svečius, žinomus veidus, nes jų ir taip visur pilna. Tai aš lyg palaikau tą idėją, kad daugiau maisto gaminimo, susitelkimo ties patarimais ir buvimo toje pačioje aplinkoje. Galbūt tai, jog jūsų laidoje norėčiau matyti tik jus ir dar kartą tik jus, labiausia atskleidžia mano besąlygišką simpatiją nei kad objektyvų žvilgsnį, kaip čia dar viską pagerinus 🙂 Žodžiu, bet kokiu atveju, žiūrėjusiu jūsų laidą, kad ir kur ji būtų filmuojama, kad ir su kuo ji būtų filmuoja, nes it’s all about you <3

  15. Raminta parašė:

    Dėl laiko, tai labai tinka savaitgalio rytas 10val. (geriau sestadienis), gali buti 11val., kai ryte su kavos puodeliu gali paziiuret laida. Vakare man si laida nelabai tinkama, ji tokia sviesi, gaivi ir miela, na o vakarui labiau tinka sunkios tamsios ir piktos laidos 🙂
    Dėl aplinkos, tai buvo smagu ir besikeicianti su lavandu laukais ir zaliais siltnamiais, ir pastovi sviesi lofto virtuve. Zmones idomu, jei ju neperdaug ir jie idomus, bet ir be ju gerai.
    Patiekalai gerai jei jie pagaminami, kokie iki siol ir buvo, neidomu ziuret laidos jei ten reikia palmiu lapu, kokiu nors negirdetu sliuzu ir smirdanciu prieskoniu. Gamintojai gamina, giria kvapus ir skoni, o tau belieka ijungt vaizduote arba isjungt televizoriu. Pvz., zveriena manes visai nedomina. kiek gi pas mus tu medziotoju, ir isvis jie yra ziaurus zmones – kaip galima nuejus i miska saudyti i stirnytes!!! Ir paskui laidoj rodyt, kaip koki skanu patiekala is jos pasidaryt. Siaubs.
    Pyragai yra geris, ju kaip ir meiles nebuna per daug 🙂
    Na o reklamos butu gerai kad nebedaugetu.
    Ir kad tik pusmeti laida irgi gerai, nes ilgiau ir ziuretojai (kaip ir rodytoja) bus pavarge ir persisotine receptu. Likusi pusmeti galima skirti parodytiems ir nepasigamintiems patieklams pasigaminti 🙂
    Sekmes kuryboje ir laukiam kita sezona!

  16. Inga parašė:

    As labai pasiilgau Jusu laidu.Vis jei neturiu laiko ju ziureti ,tai isirasau ir mielai perziuriu.Lauksiu nekantriai.Iki

  17. Martyna parašė:

    Man patogiausias laikas būtų kokia 11 h, sekmadienį. Nors žiūrėjau jūsų visas laidas ir visus sezonus su malonumu, tačiau labiausiai patiko pirmosios laidos, kai buvo filmuojama vienoje virtuvėje. Be abejo, labai smagu kai karts nuo karto apsilanko ir kiti žmonės, kurie gali papasakoti apie tradicijas, kaip kad buvo kūčių laidoje. O man tikriausiai mėgstamiausios laidos buvo, kai gaminote šventinius patiekalus.

  18. Jolanta parašė:

    Sveiki, labai laukiu sugrįžtančios laidos. Man savaitgalio rytai 10-11 val visai tiko. Labiau patiko laida virtuvėje, o ne laukuose 🙂 Man labiau norėtųsi paprastų lietuviškų patiekalų, nes tu visokių egzotiškų ir pasigaminti nelabai išeina ir ragauti nelabai norisi. Laidoje galėtų dalyvauti svečias: įdomu butų išgirsti sveikos mitybos specialistų, dietologų nuomones apie patiekalus, patarimus kaip derinti maistą, ką su kuo valgyti, o ko ne. Sėkmės kuriant laidas 🙂 Laukiam nesulaukiam

  19. Ausra parašė:

    Trumpai drutai (bandysiu):
    Laikas – sekmadienio 11val. butu geriausia
    Formatas – patiko paskutinis, kur keiciasi aplinka, zmones, tema ir atitinkamai priderinti patiekalai. pvz. kinieciu virtuve + idomus pokalbis su kinieciu, grybu patiekalai + silciausi dzukeliai, zuvis + pamario krastas ir t.t.
    Galima butu kiekvienoje laidoje skirti nedidele rubrika „gamina mazieji“, kurioje puikiai galetu pasidarbuoti, kad ir Izabele su Jurgiu. zinoma jei jie nepriestarautu 🙂

  20. zanetito parašė:

    Trumpai tariant – laida sestadieniais 10-11 val.
    Formatas – viena virtuve, daug maisto ir patarimu (mazai reklamos 😀 )

  21. Monikutė parašė:

    Būrų šaunu, jei laida būtų rodoma 11 val. Daugiau – jokių nei pretenzijų, nei reikalavimų neturiu 🙂 Laida – šauni, smagi, spalvinga, graži, tiesiog labai „beatiška“ ir skani akmis 😉
    Sėkmės, Beata, o mūsų visa šeima jau laukiame naujų laidų 😉

  22. Viktorija parašė:

    Dėl laiko tai derinuosi kada rodo, nes kartais atrodo, kad nėra to tinkamo laiko, kai vaikai maži, tai namie judesys pastovus, ir daiktų rinkimas, vis užkrimst ko užsimano, na manau mamos mane supranta 🙂
    Žiūrėjau per youtube J. Oliverio tokias laidas, na jos ne lietuviškos, tai matyt ir Lietuvoje nebuvo rodomos, tai jo laidos buvo apie tai kaip nešvaistyti maisto, pasigaminti pigiai, skaniai. Man labiausiai patiko ta idėja, kad buvo laidoje skiriamas laikas, kuomet jis nuvažiuoja pas kažkokius žmones į namus ir padeda išspręsti jų maisto švaistymo problema, kaip pvz. nesuvartoti vaisiai, ką su jais daryti, kad neišmesti. Tai jis patardavo, kad juos užšaldyti ir poto iš tų šaldytų vaisių galima pasidaryti kokteilį įpylus pieno, sirupo. Kitiems žmonėms buvo problemos su mėsa, daržovėmis.
    Na tai kadangi Lietuvoje dar tokios idėjos nemačiau, bent jau rodomose kulinarinėse laidose, tai būtų labai įdomu sužinoti, kaip galima susidžiovinti prieskonius, daržoves, vaisius ar džiovinti sveikesni ar šaldyti. Taip pat kaip patogiau šaldyti maistą, sultinius, daržoves, vaisius. Tokios kasdienės pamokėlės manau būtų naudingos iš tausojant maisto išteklius ir pačiam žmogui į sveikatą 🙂
    O dėl jūsų rodomos laidos, tai aš labiausiai vertinu perteikiamą nuoširdumą, natūralumą ir visad gerą nuotaiką.
    Sėkmės darbuose!

  23. Neringa parašė:

    Visai neblogas laikas laidai – penktadienį vakare, apie 18-19 val. kai po darbų, po savaitės rūpesčių, prieš savaitgalį galima veikti kas širdžiai miela: pažiūrėti laidą, pasigaudyti idėjų savaitgalio pietums arba kulinarinio įkvėpimo pagautiems užsidaryti virtuvėje…
    Šio sezono keliaujančios laidos turėjo savo šarmo dėl naujų žmonių, įdomų pokalbių, nematytų vietų. Man labiausiai įstrigo ta, kuri buvo filmuota grybų sostinėje Dzūkijoje, kai Jūs, Beata, ėjote grybauti į šalia esantį miškelį,o po to iš karto gaminote iš miške rastų voveraičių… Tie epizodai buvo tokie paprasti, jaukūs, šilti ir, atrodo, tokie savi.:)
    Šiaip jau aš esu už tai, kad laidoje turėtumėt pašnekovų ir su jais kažką kartu pagamintumėt karts nuo karto; dar visada laukiu įvairių naudingų patarimų apie maisto produktus, jų gaminimą ir įvairius triukus kaip ką įdomiai bei naujai galima pagaminti.:) Be to, man labai patinka koncepcija „daugiau daržovių“ tad ir receptų laukiu kuo daugiau ir dažniau iš daržovių bei įvairių kruopų, nes kasdienybėje pastebiu nemenką bėdą: kartais atrodo, jog be mėsos dienos nei vienos. Tad norisi į šeimos valgiaraštį įnešti daugiau sveikuoliškumo. Štai, pavyzdžiui, labai džiaugiuosi atradusi šį Jūsų receptą: https://www.beatosvirtuve.lt/blog/recipes/grikiai-su-darzovemis-arba-socios-salotos/ . Norisi ir daugiau tokio gėrio. Laukiu laukiu laukiu naujo sezono!:)

    • R.Babaušytė parašė:

      Oi ne, prašau, tik nesiūlykit penktadienio vakaro 🙁 🙁
      Tai dirbantiems – vienintelė diena
      Pabūti su draugais, į kokį boulingą, alaus bariuką nutursenti,
      O va šeštadienį išparpus – su gaivia kava
      Beatos laida pažiūrėjus
      Rytmetį pradėti. va. 🙂
      net susieiliavo iš to susirūpinimo… 🙂

  24. Julita parašė:

    o man labiau patiko pirmosios laidos, kai vieta buvo ta pati.. tada labiau susikoncentruoji ties patiekalais ir niekas neblaško.

  25. Aušra D. parašė:

    Beata, kaip gera žinoti, kad laukia naujas Jūsų laidos sezonas – nerealu!
    Patogiausias laikas būtų šeštadienį 10 val ryto – labai gera tokiu laiku su kavos puodeliu isitaisyti priešais TV ir žiūrėti savo mėgiamą laidą ir pasisemti idėjų savaitglio pietums.
    Visų sezonų laidos formatas buvo įdomus, bet pats pačiausias buvo pirmasis sezonas. Gal dėl to, kad filmuota mano svajonių virtuvėje, o gal dėl to, kad buvo labai daug įvairių patiekalų gaminama:) žinoma, įdomu pasiklausyti pokalbių su pašnekovais, bet tai neturėtų užimti daug laidos laiko. Labai norėčiau, kad naujasis sezonas vėl būtų filmuojamas lofto virtuvėje ir karts nuo karto pasikviestumėt kokį įdomų svečią, kurį pakalbintumėt. Pačios šilčiausios buvo žiemos šventėms skirtos laidos – absoliučiai viskas buvo išmėginta ir šeima liko sužavėta, o draugai ir artimieji labai patenkinti rankų darbo, naminėmis, valgomomis dovanomis. Ir dar labai patiko kiniečių virtuvei skirta laida – dabar niekad kiniečių restorane neužsisakom traškios saldžiarūgštės vištienos – pagal Jūsų receptą ji daug kartų skanesnė.
    Beata, būtų labai šaunu, jei naujos laidos pabaigoje, kuomet jau rodomi titrai, įterptumėt ir nepavykusių, juokingų kadrų – žinot, kaip rodo gero kino filmo pabaigoje.
    O iš tikrųjų, žiūrėsiu Jūsų laidą bet kuriuo metu, kada rodysit ir bet kokio formato 🙂 Mano šeima žino, kad Beatos laidos laikas – šventas man laikas, kuomet niekas netrukdo ir leidžia mėgautis ramybės valandėle 🙂 O rimtai, laida negali būti ilgesnė? 🙂 Mielai žiūrėčiau!

  26. Kristina parašė:

    Man tai geriausia būtų šeštadienio rytas -10-11 val., kai gali tingiai sau lovoje pasivolioti su kavos puodeliu. Ir man žymiai įdomiau besikeičianti aplinka pagal temą.

  27. Ingrida parašė:

    Miela Beata, kiek bus komentaru, tiek ir nuomoniu, vienam gerai 10, kitam 11, vienam sestadieni, kitam sekmadieni. Visiems neitiksi, kurkit laida pagal save, kokiu laiku berodytu, kokia tema bebutu, ji visada idomi. As labai laukiu Jusu laidu. Kazko truksta sestadienio rytais 🙂

  28. Ieva parašė:

    Miela Beata,

    Aciu uz tavo laida! Pirmiausiai tai noreciau pasakyti, kad tavo laida ziuriu tikrai ne vien del receptu. Del ju kazhkiek irgi, bet pagrindine priezastis – esi tu. Tavo laidos man – geros nuotaikos ir energijos uztaisas! Todel labai prasau nesislepk po puodais ir uz vyrikles:) Tegul tavo laidos ir toliau uzdega, praturtina, pralinksmina. Pagrindinis ziurovu segmentas moterys, kurios mielai sestadienio ar sekmadienio ryta isijungia televizoriu. Ir tikrai tas televizorius ijungiamas ne del to, kad suzinotume, ka pasigaminti siandien pietums. Pagrindine priezastis del ko as ziuriu tavo laida, isgirsti tave, suzinoti kazhka naujo, pasijuokti ir nusisypsoti! Man tavo laida ir blogas padejo nugaleti ta dideli nenora triusti virtuveje. As tikrai jauciau, kad stoovi prie puodu ir paskui lieki prie virtines neplautu leksciu. Tavo deka pakeiciau poziuri, pradejau megautis paciu procesu. Tavo laidose tryksta ta meile momentui, tikrai taip nesugebetum uzdegti kitu zmoniu jeigu ugnele nedegtu tavo viduje. Taigi pagrindinis dalykas, ko negalima pamirsti kuriant nauja laida – tegul tavyje dega ugnele, kuri liejasi per ekrana i musu namus. Keliauk, pazink, bendrauk , mokykis kazhko naujo, atrask ir leisk mums su tavim visuo tuo pasidziaugti. Taigi pagrindinis dalykas – tau turi buti idomu ir tada uzsikresim ir mes, ziurovai ta meile maisant troskini ar pjaustant morkas siaudeliais.
    Tavo ziuroves, mamos, norincios pabegti bent trumpam nuo kasdienybes ir bent akimirka nusisypsoti taip kaip tu.. Taigi viskas, kas palengvina buiti, kasdienybe, vaiku auginima atras vieta musu namuose.
    receptu zinom visi be galo ir be krasto, bet kad tas receptas prigytu musu virtuveje, reikia kartais tavo pagalbos. Kuo paprasciau, kuo lengviau, tuo geriau!

    Labai aciu, kad daliniesi tikromis virtuves paslaptimis, be kuriu net ir geriausias receptas nepavyksta. As tikrai daug ko ismokau is tavo laidu ir blogo. Prasom daugiau tokiu gudrybiu!

    Paskutine nuotrauka, kur tu kepi blynus su chalatu – fantastiska! As Isivaizduoju kokia gera butu laida apie tavo kasdienybe, kai grizus po darbo dienos parengi vakariene, kai aplink nesuvaidintai laksto vaikai ir visiems kazhko reikia is taves. Ziurovams kartais reikia atpazinti save, taip jie dar labiau prie taves prisiris.

    Man labai smagu kai savo laidose tu supazindini mus su malonias, sauniai, ideju pilnais ir geranoriskais zmonemis! Ar jie butu aktoriai ar verslininkai ar studentai. Visada gera pamatyi ir kazhko pasisemti is veikliu ir isradingu zmoniu. Taigi prasom ir toliau kviesk i virtuve saunius zmones!

    Jokiu budu neapsiribok tik savo virtuve. Juk tokios visos laidos apie kulinarija. O tai, kad lakstai su puodais ir keptuvemis po pievas ir laukus daro tave isskirtine.

    Tegul lieka laida rytais. Tai tikrai geras laikas. Sekmadienis manau, kad geriau nei sestadienis, nors abu rytai is esmes tavo laidai tinka!

    pasidalink praktiskais patarimais kaip greiciau nusiplauti rankas aplipusias mieline tesla – saltu ar karstu vandeniu. Tokie patarimai paivairins laida.
    Tai, kad receptus galima rasti bloge yra fantastika! Nereikia sedeti ir rasytis visko.

    Daug ideju, polekio ir geros nuotaikos!

    Ieva

  29. Marta parašė:

    o man labiausiai patikusi laida buvo apie vaiku mityba.labai puiki.paprasta, aisku ir svarbiausiai lb vaiku megstama.keli recepteliai lb daznai guli ant mano bico stalo.sekes ir kurybiniu ideju toliau!!

  30. Eglė parašė:

    Su laida viskas labai gerai – nu tikrai faina laida – besikeičios vietos, įvairūs patiekalai, vis nauji žmogeliai – su pasimėgavimu žiūrėjau visur bekeliaujantį Jamie Oliverį, žiūrėjau ir Beatą 🙂 labai smagu, kad atsirado principas – daugiau daržovių – šitas tikiuosi niekur nedings. Žodžiu, laida tikrai patobulėjo. Bet kas man asmeniškai patiko pirmosiose laidose – pati Beata buvo šiek tiek natūralesnė… naujosiose laidose kai kur perspausta su vaidyba – bent man taip pasijautė.
    Linkiu sėkmės!

  31. Sigita parašė:

    Miela,Beata,
    Kaip džiugu,kad jūs klausiat mūsų nuomonės.
    Dėl laiko?Geriausia būdavo šeštadienio pavakare apie17val.Sekmadienis duoklė bažnyčiai,o ypač per šventes.
    Man labai būtų įdomu,kad jūs parodytumėt:populiariausią kažkokio regiono patiekalą,kaip pvz.Kėdainių,Žemaitijos,Biržų krašto,Varėnos ir t.t.
    Man labai patiko,kaip jūs kepėt kūgelį,kaip rinkot voveruškas miške,tai buvo išties šaunu.
    Miela,Beata,jūs tik kurkit,rodykit,mes su malonumu žiūrėsim….tik kuo mažiau tų mandrų,kinietiškų receptų,jie ne mūsų skrandžiams ir virtuvei.
    Linkiu sėkmės…

  32. Aušra parašė:

    Aš manau, kad laidai tinkamiausias laikas būtų šeštadienio vakaras arba sekmadienio kokia 12 valanda. Laidas gal geriau filmuoti vietoje. Kai važiuodavote filmuoti kitur man asmeniškai trūko tų žmonių pas kuriuos svečiavotės dalyvavimo, nuomonės.
    Būtų įdomu pasikviesti į laidą žinomą žmogų ir kartu su juo pagaminti patiekalą, kuris jam galbūt nepavyksta arba tiesiog pats nesiryžtų jo gaminti bet su Jūsų pagalba tai padarytų.
    Man tobuliausia laida iš paskutinio sezono buvo, kai gaminote vištieną kinietiškai. Aplamai tos laidos kur žmonės dalijasi savo kulinarine patirtimi superinės 🙂
    Būtų labai smagu jeigu kas nors Jūsų laidoje iškeptų tortą. Pabandytų atskleisti šimtalapio kepimo paslaptį 🙂 Manau reikėtų prisiminti senus gerus mūsų babyčių patiekalus. Galima pvz. parodyti kaip išvirti cepelinus su varške 🙂
    Sėkmės 🙂

  33. dovile... parašė:

    Miela Beata, o man visai noretusi tavo nuostabioj virtuvej visas laidas matyt, gal tada kokiu idomiu sveciu pakviest daugiau….o laikas labai geras sekmadieni bet kokia 9, tada tikra iseigine kai gali dar lovoj guledama su kava ziuret laida, ir jei jau butu 9 tai dar ir i sekmadienio turgu „skuduryna“ gali suspet nulekt po laidos ne taip velu buna……))))))

  34. Justina parašė:

    Man labiausiai patinka laidos, kai laidos svečias kartu padeda gaminti ir truputį plepa apie save. Įdomu būtų, kad svečiai Beatai rodytų kaip gaminti jų receptus. Tik ne kokios nors tetos iš kavinių virtuvių, kur viską padaro super greitai ir tobulai, naudodamos spec. įrangą. Man patiktų, kad laidoje svečiuotųsi maisto blogeriai, tokie, kokia Beata buvo iš pradžių 🙂

  35. Jurgita parašė:

    Labas vakaras,
    Beata, esi sektinas pavyzdys, man labai patinka tavo filosofija, pasaulėžiūra (bent jau tai, ką suformuoja žiniasklaida).skanus maistas, mėgavimasis juo, ragavimas, atsipalaidavimas virtuvėje…, tobula! Norėčiau ir aš kažkaip panašiai gyventi 😉 linkiu daugybės gerų idėjų!
    Dėl laidų : manau, vienas geresnių laikų yra savaitgalį, pvz sekmad 9-11 val.
    o dėl temų, pačios laidos struktūros- bent jau man patinka, kai iš vieno produkto yra gaminami įv. produktai, tai reiškia, jog bent su vienu įtiksi kam nors iš šeimos narių, vienam gal salotos patinka, o kitas tik saldumynus pasirinks. Puiku ir tai, kad naudojami paprasti, lengvai pasiekiami produktai ir nesudėtingai sukuriamas itin gardus patiekalas. Puiki idėja ir tai, jog pvz pateikiamos kelios panašaus maisto versijos, pvz koldūnų, virtinių atveju.
    ir dar: tikrai labai norėčiau tavo užrašinės, ji nuostabi! 🙂

  36. RENATA parašė:

    1. Laidos laikas man visai nesvarbus, nes žiūriu tik įrašus per tv3play man patogiu laiku. Todėl labai norėčiau, kad ir toliau būtų laidų įrašai.
    2. Patiko teminės laidos, ypatingai su žmonėmis iš kitų šalių. Visai nenorėčiau laidų apie kugelius ir cepelinus.
    3. Norėčiau „master class“ rubrikos, kur būtų nuo iki parodoma kaip gaminti įvairias tešlas su
    paaiškinimais, kokios klasės miltai tam tinka, koks kepimo režimas, tinkamiausia temperatūra, laikas, ar kaip teisingai išmarinuoti ir iškepti mėsos šmotą. Po to, galėtų būti rubrika „klasika“, kur būtų gaminami visokie sacher tortai, cream caramel, macaroons, sūrio sufle, boeuf bourguignon ir t.t. 🙂

  37. Vika parašė:

    O man laikas tinka bet koks, gal labiau apie svečius norisi pakomentuoti, man labai patiko, kad šį sezoną nebuvo kokie šiaip įžymūs žmonės, neturintys nieko bendro su maisto gaminimu ir nereikėjo Beatai jų mokyti, o būtent tie svečiai išmanė, ką kalba ir žiūrovams, ir gal net Beatai patarė kaip kepti kugelį ir tt.ir pan. Tiesiog liuks 🙂
    Gal ir nereiktų daugiau receptų pateikti, nei dabar buvo, sakyčiau labai optimalus skaičius, kai dar spėji susigaudyti, kas vyksta ir nereikia galvoti „o kaip ten ta tešla atrodo tarpiniam variante“ :)) Man asmeniškai labai patiktų, kad daugiau pastabų įtrauktumėt, kodėl kažką reikia daryti vienaip, o ne kitaip, aš dar tokia jauna šeimininkutė palyginus ir dalykai, kurie profesionalams yra elementarūs man skamba kaip didžiausi atradimai 🙂
    ta proga ir padėkosiu Beatai, nes taip jau atsitiko, kad esu meilės emigrantė ir virtinius raityti teko mokytis ne iš mamos, o iš Tavęs 🙂 daug kas baigdavosi totaliu fiasko, pavyzdžiui bulviniai blynai, bet nenuleidžiu rankų ir mokaus iš knygų ir laidų toliau 🙂

  38. Juste parašė:

    man labai tinka sestadienis, kai po darbu savaites ekrane spindi Jusu sypsena, o po to apimti nauju ideju su vyru keliaujam i parduotuve ir grize ka nors gaminam pietum 🙂 tai jau buvo savotiskas ritualas 🙂 nes man sugalvoti O KA VALGYSIM SIANDIEN yra kazkoks kosmosas. Tai noreciau, kad ir toliau mokytumete, kaip isradineti dvirati 🙂 ty is plius minus kasdieniu produktu skirtingai juos sumakalavus ar idejus viena kita idomesni ingredienta butu galima pasmaguriauti 🙂 o tie zmones salia Jusu tikrai netrukdo, nes visada isrenkate juos tikrai idomius ir neatsibodusius. Ir reklama man netrukdo, nes is esmes koks skirtumas koki pomidoru padaza ar mineralini vandeni naudosiu, o Jus parodot viena is variantu.

  39. Sonata parašė:

    1. Valanda ar diena visai nesvarbu kada, jei aš žiūriu šią laidą, prisitaikau, galų gale yra TV3play.
    2. Vieta – jei jau laidos pavadinimas „Beatos virtuvė“, tai ir turi vykti virtuvėje. Labai patiko ir laidos lauke ar svečiuojantis įvairiose Lietuvos vietose, bet paįvairinimui to ir užteko. Aš atradau jus būtent pirmajame sezone ir antrajame kurį laiką ilgėjausi pirmojo formato, bet po to, dėka jūsų nuostabaus būdo ir skleidžiamos šilumos, viskas buvo puiku.
    3. Maistas, kurį gaminsite, turi būti tai, ką jūs pati atrasite naujo ar gaminsite SAVO virtuvėje ir tuo dalinsitės, o ne tai, ko kas norės, visiems juk neįtiksi.

    Tikrai būtų šaunu jei laida būtų visus metus arba apsikeistų sezonas, įsivaizduoju, kokios būtų šaunios Velykinės pavasarinės laidos, bet…pritariu, kad mažiau yra daugiau, žodžiu aš už VIRTUVĘ, MAISTĄ ir LAIDĄ (kad tik ji būtų !!! )

  40. Milda parašė:

    Miela Beata,

    Labai tinka ir patinka sekmadienio rytas. Esu miegalė, bet dėl Jūsų laidos keldavausi ir tuo labai džiaugiuosi. Net jeigu sekmadienį laida būtų kiek paankstinta pvz. rodytų nuo 9:00 vl. na ar 9:30 val., nei kiek neliūdėčiau, gal ir aš pagaliau pradėčiau eiti į bažnyčią tada… vėl. Na o jeigu neičiau į bažnyčią, taida laiko į turgų po laidos, taip pat pakanka ir plius – visa diena laisva 🙂 skirta bendravimui su artimaisiais. Taip kad prašau likite sekmadienio rytą!
    Labai patiko, kad laidos vis kur nors kitur filmuotos. Super idėja. Labai patiko laida iš Rusnės ir iš Dzūkelių krašto. Dabar labai laukiu iš kitų regionų. Pvz. savo garsius, skanius blynus galėtumėte nuvažiuoti kepti į Šlyninkos vandens malūną. Šeimininkai papasakos kas yra „razavi“ miltai 🙂 ir kokie sanūs iš jų blynai.
    Būtų šaunu, jeigu jau laidos pusė metų nėra – tai kad nors per kokias didesnes šventes pasirodytumėte pvz. šv. Velykas, Mamos ar Tėčio dieną, Jonines. Apie stalo serviravimą pašnekėtumėte. Dar pagalvojau, kad aš per mažai pažįstu savo kaimynus: paklaustų kas, koks nacionalinis valgis pas baltausus, braliukus latvius ar lenkus? – tikrai nepasakyčiau. Rubrika „pažinkime kaimynus“ tikrai būtų įdomi. Su kolegom šiais metais diskutavome, o kokie kalėdų papročiai pas latvius, estus???? Niekas nežinom, tik spėliojam ką jie valgo?
    Dar viena kreizy idėja, jaigu sugalotumėt kokią akciją-atrakciją paprastam lietuvos piliečiui ir laimėtojas gautų dovanų arba pvz. kvietimą pas Jus Beata į laidą, arba kaip tik, Jūs atvažiuotumėte į svečius gaminti ar gražaus gėlyno, drželio ar daržo apžiūrėti. Juk buvo šaunu, kai Jūsų mylima teta, niekam Lietuvoje nežinoma, žagarėlius kepė. Man buvo smagu žiūrėti – nuo tų visų garsenybių, šiaip sureikšmintų personų – tikrai nuovargis yra. O čia ėteryje papastas, šiltas žmogus žagarėlius kepa. Arba paieškokite medžiagos kokį valgė maistą dvaruose pvz. 18 amžiuje. Nuvykite į dvarą ir ten ką nors pagaminkite: jeigu apgriūvęs neprižiūrimas, tai šalia griūvenų, o jegu rasie kokį patiekalą iš kokios kilmingos šeimos istorijos kulinarinės knygos….. kas nenorėtų turėti bajoriškos vakarienės? 🙂
    Ačiū už laidas, už idėjas ir už šiltą, stilingą paprastumą Jūsų laidose. Sekmės ir toliau Jums Beata ir visai Jūsų kurybinei komandai.

  41. Alvilė parašė:

    Aš jungiuosi prie tų, kurie už sekmadienio rytą – toks puikios nuotaikos užtaisas visam sekmadieniui Jūsų laida, kad ojoj! O šeštadienio rytą paprastai visokių reikalų būna. Na, bet, kita vertus ir jis neblogai. O štai savaitgalio popietės, mano galva, toks laikas, kai tiesiog kažką užsiveiki, panyri į kokią veiklą ir dažnai pamiršti laiku išnirti ir tv įsijungti. Tai po to, kai prisimeni, kad pražiopsojai, vietoj naujų Beatos patiekalų, nagus telieka graužti…
    O dėl laidų – man labai labai patiko visos laidos, kurias mačiau. Kai pernai anonsavot naują formatą, tai aš, kaip visiška konservatorė galvojau: oi,oi, tai kaip jau čia bus, buvo taaaip faina, o dabar neaišku kas čia bus – mobili virtuvė, kaskart vis kitur, oi, oi. O rezultate buvo gal net ir dar įdomiau nei prieš tai. Žodžiu, esu įsitikinusi, kad kaip padarysite, taip ir bus kuo puikiausiai! Labai lauksime!

  42. monika parašė:

    man labai gerai sestadienis, kaip ir ‘mamyciu klubas’. atsikeli su visa seima, pasiziuri ko noretum sestadienio pietums, vakarieniai ar kitai dienai. Vaziuojam visi isigyti produku, pasikvieciam sveciu… ir vakarojam, nes ryt i darba nereikia..
    Mums patiko ir virtuveje, ir lauke, nes turim tiek galimybiu viska isbandyti..
    Siuo metu aktualiausi patiekalai kurie tinka ir vaikams, ir suaugusiems.. ir ka pagamimti susitikimams, gimtadieniams, kai sveciu gausu (maziausiai 20) o tarp ju seneliai, tevai, tetos, dedes ir zinoma vaikai.. norisi, kad kazka uzkastu tiek vieni, tiek kiti, ir nereiketu praleisti visos dienos virtuveje.. 🙂

  43. Rimvydas parašė:

    Man asmeniskai patogiausias laidos metas sestadieni 10val. Jūsų laida tikrai įdomi, ypač patinka, kai dalinatės bendrais patarimais, kuriuos galima pritaikyti ne vienam koknkrečiam patiekalui, bet daug kur jais pasinaudoti.
    Svečiai jūsų laidoje tikrai negadina laidos :-), ypač kai papasakoja dar apie įvairius įdomius dalykus. Dėl aplinkos, mano nuomone, nėra skirtumo, kur vyksta laida, esmė yra turinys :-).
    Būtų labai įdomu, jei laidose supažindintumėte su įvairiais nelabai paprastiems žmonėms žinomais produktais ir priemonėmis ( ganašas, rambutanai, fondantas…). Lauksim naujų laidų 🙂

  44. Diana parašė:

    Sveiki,
    Štai keletas mano minčių apie Jūsų laidą:
    1.Man patogiausia laikas būtų penktadienio vakaras, nes tuomet būtų labai patogu suplanuot savaitgalio meniu, būtų laiko produktams nusipirkti.
    2,Nauji žmonės ir besikeičianti aplinka laidoje labai patiko, nes taip galima sužinoti dar daugiau naujų dalykų.
    3,Mėgstu dovanoti dovanas, pagamintas savo rankomis, tad labai patiko laidos apie dovanų ruošimą. Tokių laidų galėtų būti ir daugiau, nes paskutiniame sezone man pasirodė per mažai idėjų.
    4,Ne visada pavykdavo pasižiūrėti Jūsų laidą per televiziją, arba norėdavosi receptus pamatyti dar kartą, tad labai džiaugiuosi, jog tv3play, buvo galima pamatyti ne tik pilną laidą, bet ir receptų klipus.
    Tai tokie mano pastebėjimai, su nekantrumu lauksiu naujojo sezono. 🙂

  45. inga parašė:

    Laba diena,

    Ir as pabandysiu atsakyti i pateiktus klausimus. Del laidos laiko: gal geriau butu po pietu, nes tada uzmiega sunus pietu miegelio ir galiu atsisedus fotelyje su kavos puodeliu atsipalaidavus pasiziureti laida. Nors dideles problemos nematau ir kitu laiku, nes tuomet ziuriu per tv3.play. Siais metais jis veike super, be jokiu trukdziu, o ir laida budavo jau patalpinta valanda po transliacijos.
    Labiausiai isimine laida, kai kepet kugeli senoviskam tikru tikriausiam peciuj, o paskui pati kugeli kepet dideliam puode. Net dabar seiles varva…..prisiminus. 🙂
    Idomu buvo ziuret, kai keliavot po Lietuva, bet ir kai kviesdavotes svecius i savo virtuve irgi idomu buvo. Dar ir siandien prisimenu laida su G.Savickiu ir net dabar sypsausi 🙂
    Sekmes ir geriausiu ideju 🙂

  46. laura parašė:

    Kad jau Beata klausia, tai vienu sakiniu galiu atsakyti į abu klausimus. Geriausia buo pirmojo sezono laida – ir turiniu, ir forma, ir laiku:) Receptų sočiai visai savaitei išbandyti, ir niekas neblaško dėmesio, anei grybai, anei žuvys:) Sėkmės kūryboje.

  47. RENATA parašė:

    Dar siūlyčiau kiekvienoj laidoj po naują salotų receptą ! Išvaduokite tautą nuo baltos mišrainės 😉

  48. asta parašė:

    Laidos laukiu nekantraudama. O patogiausias laikas – savaitgalio rytai, kada gali atsipalaiduoti, neskubėti ir mėgautis…

  49. Kristina parašė:

    Ir aš pasigedau laidos 🙁
    Manau laidos laikas visiems patogus niekada nebus,bet visada galima pažiūrėti internete.
    Gal galima būtų laidos pabaigoje užsiminti apie tai, ką gaminsite kitą savaitę, tada pasiruoštume produktų (čia tuo atveju, jei laida bus rodoma , tarkim, šeštadienio rytą :))

  50. Daiva parašė:

    Sunki užduotis tenka Beatai, kiek žmonių tiek nuomonių:). Man tinka savaitgaliais rytinis laikas, su kavute lovoje įdomi laida, nuostabu:) Laidos formatas man asmeniškai nėra svarbus. Nors įsimintinos laidos kada jose dalyvavo svečiai užsieniečiai ir ruošė savo šalies patiekalus. Sėkmės laukiame Jūsų naujų laidų.

  51. Rita parašė:

    Laidos laikas man nėra svarbus, nes mes namie neturim ir nesiruošiam turėti televizoriaus, o per tv3.play galima kiekvienam pažiūrėti patogiu laiku. Aš taip pat iš tų, kuriems labiausiai patiko pirmasis sezonas, kur jauki aplinka, daug receptų ir maloni ramybė

    • Rita parašė:

      Jei laidoje būtų koks vienas įdomus svečias, kuris užimtų tik dalį laidos, būtų visai smagu. Bet su tais svečiais kartais būna ir rizikinga, kai pokalbiai atrodo dirbtini ir nelabai
      įdomūs. Na, o kelionės po Lietuvą man buvo tikrai per didelis „balaganas“, ir receptų vis mažiau ir apskritai nebebuvo to jaukumo…
      Na ir galiausiai dėl pasiūlymų ir pageidavimų, tai prisidedu prie jau išsakytų minčių, jog būtų labai naudingos patarimų rublikėlės kokiaisi nors „techniniais“ klausimais, taip pat labai smagu žiūrint receptą sužinoti ir jo istoriją, kilmę ir evoliuciją.
      Sėkmės kūrybiniame procese 🙂

  52. Aurute parašė:

    Net ant sirdies smagiau pasidare suzinojus, kad planuojama dar viena naujojo tv sezono Tavo laida:-). Tu esi kaip geros energijos uztaisas ir sauniu ideju generatorius visam savaitgaliui, skamba labai jau techniskai, bet yra kaip yra. Man asmeniskai l.patiko pirmojo sezono laidos formatas, o laikas… Na idealu yra sestadieniais is ryto. Laidoje gal noretusi pasisemti daugiau ideju apie stalo serviravimo subtilybes, na kaip greitai ir be jokiu mandrysciu papuosti stala, juk miela ne tik akims, bet ir sird

  53. Aurute parašė:

    Sirdziai kai sedi prie grazaus stalo:-p. Galetu buti receptai skirti vieniems pietums ar vakarienei su uzkandele, karstu ir desertu ir dar prie graziai padekoruoto stalo. Mano uzgaidoms nebus galo, matau, bet Tu tiesiog daryk kaip iseina geriausiai, nes ideju turi apsciai ir be musu patarimo. Ziurejau ir ziuresiu Tavo laidas bei nesustosiu zavetis siluma sklindancia is Tv ekrano. Sekmes!

  54. Laura parašė:

    Mano mėgstamiausia ir vienintelė tv laidą,kurią tikrai su malonumu žiūriu. Bet pritariu pasisakiusioms aukščiau, kai laida rodoma palyginti anksti ryte – dažnai nė nebūnu atsikėlusi (taip, aš miegalė), vakaro metu rodomas laidas galėčiau ir per televizrių pažiūrėti – ir kokybiškesnis vaizdas, ir jausmas smagesnis. 🙂 O rytinių matyt tik kelių laidelių antras puses pažiūrėdavau… Ačiū visagaliui tv3play. :D!

  55. Rusne parašė:

    Tik pasibaigus laidos sezonui man pasidaro liudna,nes sia laida galeciau ziureti ir ziureti. Jei bunu tik laidos nepamacius,tai iskart stengiuosi pamatyti per tv3play, na o del laiko,tai dideliu priekaistu neturiu, bet jei sekmadieni 11 ar 12val rodytu,tai priekaistu nebutu jokiu.Tai manau mano mylimiausia laida:)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.