Labai greitai pasidaro šitie muffinai, labai greitai ir aprašau, nes visai neturiu laiko. Žodžiu, ateina šiandien draugė aplankyt, taigi reikia kažkuo vaišint prie arbatos. Namie – sauja vyšnių. Jei būtų visas bliūdas, tai nereikėtų kepti muffinų. Dar namie yra šaldytų vyšnių ir labai daug maltų migdolų, nes prieš dvi dienas iš esmės apsiprekinau savo mėgstamoj riešutų ir kitų gėrybių parduotuvėj. Muffinų receptas toks pats beveik, kaip ir anksčiau aprašytų, tik prisideda malti migdolai ir vyšnios. Tikrai labai skanūs, nes tie migdolai daro stebuklus…
Beata, tai DIEVIŠKA 🙂 Iš visų mano gamintų keksiukų (o jų gaminau tikrai daug) šitie – PATYS skaniausi, tiesiog TOBULI… tirpsta burnoj… kaip čia visų iš karto nesuvalgius… 😀
[…] Source – Beatos virtuve […]
Labai labai užsinorėjau šitų keksiukų:)
Tik.. kuo galima pakeisti maltus migdolus, jei jų kartais nerasčiau (kažkur skaičiau, kad nesigaus jei pačius riešutus blendery malsiu)?
Gal tiktų avietės, kurių pilnas šaldiklis? Nes vyšnių jau ten nebeliko…
Aciu uz recepta, norejau pasitikslinti ar kiausinius su kitais produktais nereikia gerai isplakti? uztenka tik ismaisyti? ir ta vanile, tai vaniles ekstraktas? ir koki kieki jo deti?
Aciu uz atsakyma 🙂