8241
Beatos virtuvė

Vištos scalopini su grybais ir marsala

(2)

Kažkada buvau tokiam workshopeflavoursofTuscany“, va iš ten ir šitas patiekalas. Labai paprastas ir klasikinis. Aš kažkaip vis tos marsalos nenusipirkdavau, bet dabar galų gale įgijau butelaitį, tai pradėjau naudoti. Marsala – tai toks saldokas stiprus vynas. Man labai skanus, ypač jei ontherocks, labai skanu po nedaug… Dar ta marsala labai populiarus dalykas dėti į maistą. Su višta turbūt populiariausias, dar į desertus ir t. t. jo deda…

Aha, dar kitas dalykas, tai tie scalopini. Kitaip tariant, tai yra plonai supjaustyta mėsa. Čia naudojama vištos krūtinėlė ir ją reikia supjaustyti plonais sluoksniais… Delnu prispausti krūtinėlę ant lentelės ir pjauti pusės cm storio mėsos ruožą po delnu. Pavojingai skamba, bet iš tikrųjų – lengva 🙂

Iš esmės, labai labai paprastas patiekalas – vos keli ingredientai, o skonis ir rezultatas puikūs…

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (2)
Komentarai
  1. Solveiga parašė:

    o prie ko ta marsala reik ieskoti ?

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.