8241
Beatos virtuvė

Vištienos, keptų morkų ir ryžių salotos/mišrainė

(2)

Visi mėgsta keptą vištą, tad jei atsitiko toks stebuklas, kad liko keptos vištos iš po vakar… Tarkime, sekmadienį laukėt svečių, pusė jų neatėjo – liko pusė vištos… Kuri, aišku, skani ir šiaip šalta ar su majonezu ir garstyčiom, ar su mango chutney trupučiu sumaišytą ant šviežios čiabatos į sumuštinį… Alkūnes galima nusigraužti, kaip skanu… Aš labai mėgstu, kad keptos vištos liktų, taigi ramiu veidu 2 suaugusiem ir 2 vaikam darau didelę keptą vištą, nes žinau, kad tai, kas liko, sudorosiu iki paskutinio kauliuko dar geresniais būdais. Iš griaučių privalu išvirti sriubą, o visą likusią mėsytę kaip panaudoti, jei jos liko, irgi yra tūkstantis ir vienas būdas. Ši mišrainė – vienas iš jų. Parduotuvėse, turbūt pastebėjot, būna tokių įmantrių ryžių mišinių pirkti: laukiniai (juodi, ploni, ilgi) ryžiai, sumaišyti su paprastais ilgagrūdžiais.

Taigi keptų morkų ir keptos vištos mišrainė su laukiniais ryžiais.

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (2)
Komentarai
  1. AS parašė:

    nuostabi mišrainė. ir greitai paruošiama ir rezultatas glostantis širdį 🙂

  2. Narina parašė:

    salotos super 🙂 darysiu ir darysiu dar

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.