8241
Beatos virtuvė

Svečiuose puikioji Minerva rimtai apie kvepalus ir kvietimas jums visiems, mielieji

(0)

Na šiandien blogo svečias – tikra profesionalė ir parfumerijos išmanytoja. Minerva rašo savo blogą apie kvepalus, dalyvauja įvairiuose su parfumerija susijusiuose renginiuose ir visaip kaip išmano šią sritį. Labai įdomu, kad Minerva mums surašė visai nepopuliarius, bet, patikėkite, tikrai kiekvienam aktualius klausimus ir atsakymus apie kvepalus. Pavyzdžiui, ar žinote, kiek laiko jie galioja? Ir kaip ilgiau juos išsaugoti? Paskaitykite.

Na o kitas dalykas yra tas, kad praėjusią savaitę vykusi atvirų durų diena mano virtuvėje-lofte mane taip įkvėpė, sužavėjo, kad aš noriu dar daugiau su jumis dalintis, noriu, kad visi būtume arčiau vieni kitų – juk kiekvienas jūs esate tikras patirties lobynas. Todėl noriu jums atverti ir savo blogo duris. Niekam ne paslaptis, kad Kalėdos tikrai artėja, todėl tegul blogas atsiveria jūsų, mieli skaitytojai ir skaitytojos, firminiams, tradiciniams Kalėdų receptams! Siųskite savo numylėtus, iš kartos į kartą puoselėjamus ar kaip tik šviežiai sukurtus ir visiškai prigijusius receptus, nuotraukas, o aš pagal galimybes pasidalinsiu jais su visais. Ne tik Kalėdų receptai dabar svarbūs, juk pirmiausia yra Adventas, bus Kūčios, tai dalinkimės, įkvėpkime vieni kitus. Aš, žinoma, tai pat pažadu visą gruodį dalintis aktualiais receptais nesustodama. Taigi, ką reikia padaryti: siųskite el. laišką adresu redakcija@beatosvirtuve.lt su pavadinimu Kalėdų receptas, parašykite recepto ingredientus, išsamią gamybos eigą ir jei galite ir turite – pridėkite nuotrauką. Taip pat pridėkite bent kelis sakinius apie patį receptą (saldus, sausas, greičiausiai išnykstantis nuo stalo) ir save. Ir viskas! Nekantriai lauksiu!

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.