8241
Beatos virtuvė

Šokoladinis Musas

(4)

Greičiausia šokoladinį musą pasigaminti galima taip: šokoladą ištirpinti ir sumaišyti su plakta grietinėle, tada į šaldytuvą, kad sustingtų ir viskas… Na, o jei yra šiek tiek daugiau laiko, tai galima paplušėti truputėlį daugiau. Iš tiesų, tai plušėti visai nereikia, nes mikseris viską padaro… Na, jei mikserio nėr, tai tada jau tikrai sunkus darbas, o ne musas…

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (4)
Komentarai
  1. Sviestas? parašė:

    Sveiki 🙂
    Labai aciu uz recepta…tik va manau sviesta kazkur pametete 🙂 gal paciam pirmam zingsnyje reikia islydyti sokolada su sviestu?

  2. Bella parašė:

    Sveiki, Beata, tai taip ir nesupratau, kur/kada ta sviesta deti? kartu su sokoladu tirpdyti? va, ka tik si skanumyna gaminau ir kartu su sokoladu, kazkodel sviestas netirpo, nors gi karstyje turejo tirpti, ar jie ten kazkaip vienas kitam trukdo tirpti? 🙂
    beje, as pabandymui padariau tik puse porcijos ir kadangi nemegstu juodojo sokolado (na, tiksliau, nelabai galiu jo valgyti), tai gaminau is pieninio, bet nedejau cukraus. idejau i saldytuva 3h, o mano 6metis sunus, kad 5 minutes klausineja ar jau galima valgyti 😀

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.