8241
Beatos virtuvė

Puikieji Astos florentinai – Kalėdoms, dovanoms, žiemos vakarams

(3)

Žinote, geriausi dalykai gimsta bendraujant ir dalinantis.

Štai Asta mielai pasidalino savo keptų florentinų receptu, kurių man teko garbė ragauti – tikrai labai gardūs ir išvaizdūs. Vienokie ar kitokie džiovintų vaisių, uogų ir riešutų gardėsiai beveik kasmet atsiduria mano gaminamų dovanų sąraše, tai drąsiai rekomenduoju ir jums.

Astos florentinų receptas – čia.

Tiesa, Asta florentinams naudoja tik saulėgrąžas ir sezamus, o aš dar rekomenduoju nebijoti ir drąsiai improvizuoti: čia puikiai tinka ir moliūgų sėklos, ir aguonos, net neminint migdolų riekelių ar kokosų drožlių. Galite ir vieną kitą graikinį ar lazdinų riešutą suskaldyti – skonio tikrai nepagadins.

Na o jei ir jūs turite savo firminių receptų Kūčioms, Kalėdoms ar visai be progos – siųskite, dalinkitės, aš būtinai paskelbsiu.

 

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (3)
Komentarai
  1. Neringa Saladžė parašė:

    Astute didžiausi sveikinimai ir tai mano mėgstamiausias desertas, būtinai išmėginsiu ir lauksiu naujų šedevriukų;)

  2. Lelka parašė:

    isbandykite! Niam kaip skanu 🙂

  3. V.Gusev parašė:

    Labai skanus. Buvau sveciuose ir juos ragavau.
    Netgi isbandem pasigaminti namuose. 😀

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.