8241
Beatos virtuvė

Prieskoniuota višta ir mielas, jaunas, žavus svečias Paulius

(0)

Man patinka ruduo, nes galų gale visi grįžtame į save ir savo virtuves. Tai laikas, kai išsitrauki mezgimo krepšį ir išraizgai siūlus, kuriuos BonBon sugadino (neapdairiai palikau mezginį, o jis kaip katinas pasigavo ir taip pažaidė, kad išėjo siūlų debesis, o ne kamuolys).

Neapsimesiu mezgėja, nes pynę esu tik vieną kartą numezgus, man tik vieną po kitos paprastas eilutes raityti patinka. Mezgu šalikus. Tiksliau, mezgu vardan malonumo megzti. Tai vienas rudeninių malonumų, o kitas – orkaitė ir sekmadienio pietūs. Jei kvieti didesnį būrį, tai pasiruošti truputį reikia, ne tik grindis išsiplauti. O jei keturiems, tai aš labai dažnai, net ir šiokiadieniais, kreipiuosi į keptą vištą. Štai jums aromatingos keptos vištos su kuminais, cinamonu ir kalendromis receptas. O vištelę siūlau valgyti su keptomis morkomis.

Morkos_Beatos receptas

Na o svečias šiandien labai smagus. Turiu pasakyt, kad labai džiaugiuosi tokiais laiškais – kas nesidžiaugtų??? Labai smagu matyti, girdėti, kaip nuo jaunų dienų žmonės jau yra supratę, ko nori, kas jiems labiausiai patinka, tos supratimo ir minties nepaleidžia, nelaukia nei pilnametystės, nei diplomų, o ima ir daro.

Šiandien svečiuose Paulius, kuriam neseniai suėjo 17 metų, gražios ir šviesios mintys bei jo firminiai keksiukai. Labai ačiū, mielas Pauliau, kad pasidalinai.

Paulius

Na, jaunosios blogo skaitytojos, rekomenduoju labai atkreipti dėmesį.

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.