Na aš nesu labai ištikima ir prisiekusi kinų maisto valgytoja, bet ko jau ko, o tokios vištienos, tai tikrai esu ragavusi ir ne kartą. Ir klausimų ne kartą esu sulaukusi, tai kaip ją pasigaminti namuose?
Atsakymas buvo šios dienos laidoje, kas nematėte – TV3play nuo jūsų niekur nepabėgs, galite peržiūrėti bet kada, o jei jau norite va dabar pat imti ir gaminti, tai receptas tiesiai iš paties tikriausio kino Hao – čia.
Po siandienines laidos begau i parduotuve sviezios vistienos ! pietus buvo nuostabus ! aciu uz atskleista paslapti 🙂
Aš taip pat po laidos puoliau gaminau šį patiekalą,tiesiog puikiai pavyko 🙂
Gaminom vistiena ir nuostabiasias salotas, viskas gavosi tiesiog super!!!! Aciu uz nuostabia laida!
Sakykite o krakmola naudoti bulviu ar kukuruzu?Aciu
Sakykite, o jeigu vištieną kepti fritiūrinėje?
Šiandien pabandžiau pagaminti ir aš. Nuostabu! Vakarienė tiesiog dingo :))) Ačiū už receptą!
O man viskas prilipo prie keptuves dugno. Teko gramdyti keptuve… ir be vakarienes likti 🙂
man išėjo ne traški, o lipni, visas krakmolas padarė padažą kaip kisielių. Nesupratau, ar per mažai jo įdėjau ar per daug…hmm
Sakykite, o gal galima ta ryziu acta pakeisti kuo nors kitu?pvz paprastu actu
Gaila kad tv3play paieškoje neranda šitos laidos ;-(
Labai lengvas, geras ir greit paruosiamas receptas. Pats labai daznai darau. I ryzius dekit kon. kukuruzu ir zirneliu, pakepinkit plakta kiausini taip pat ryziam, labai skanus garnyras gaunasi. Maciau kazkas turejo problemu del padazo, patarciau nedet jo isvis. Man, asmeniskai, tik sugadina padaza. Darau paprastai,istraukiu vistiena, nupilu alieju, idedu majonezo pora saukstu, pomidoru padazo, truputi garstyciu ir truputi cukraus.Ismausau viska ir sudedu vistiena atgal, apvolioji padaze ir ji visa buna juom apsinesusi. Taip pat maciau,kad kazkam pridege vistiena, Reikia nemazai aliejaus. Pakaitini alieju ir sudedi vistiena, viskas labai gerai kepa, tiesiog jo per mazai nebuna, vistiena turi lyg plaukioti.
noriu recepto sios vistienos nes laidos nemaciau
Aciu Beata, kad jusu deka galesiu galu gale pasigaminti tai savo namuose :D, nes pati jau seniai ieskojau sio recepto, bei keleta bandziau, taciau tai budavo vistiek ne taip kaip restorane. Valio valio valio 😉