8241
Beatos virtuvė

Moliūgai prasideda – valgykime juo žalius

(1)

Gavau moliūgo šviežio šviežutėlio iš Justės, kuri man pagelbėja reikaluose. Aš buvau tokia alkana. Atidarau šaldytuvą, ten, kaip visada, stiklainiukai. Stiklainiukuose ir ko tik nėra, bet uogienės pasibarstęs kaparėliais nevalgysi. Taip pat šaldytuve buvo: jau minėtas moliūgas ir pomidorai iš Kėdainių, taip pat mocarelos pakelis, atsivežtas iš namų specialiai pietums. Aš tą moliūgą greit pagriebiau – minkštas ir jaunas, paragavau – labai skanus. Matot, moliūgas, jei jį nuimsite rudens pabaigoje, tai jis visas krakmolingas pasidarys ir ne visada tiks tiesiog valgyti sutarkuotą šviežią salotose. Bet dabar tai tik šviežią. Sutarkuotas šiaudeliais ar supjaustytas gabaliukais ar pagaliukais. Šitas receptas paprastas: moliūgas, pomidorai, jau minėti kaparėliai, kurie – visos kaparių uogos, didesni, ir mocarela. Padažas – medaus ir garstyčių.

salotossumoliugu

Print Friendly
Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. nida parašė:

    acui beta kad gaminymas

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.