Kai labai tingi eiti į parduotuvę, vertiesi su tuo, ką turi. Aš neseniai svečiavausi pas sesę ir šeštadienį dariau valgyt iš to, kas buvo, o buvo jautienos, šiek tiek daržovių, truputis vaisių ir indeliai su visokiom gėrybėm, kurios nuolat gyvena šaldytuve… Gaminau troškinį. Dabar tokį patį, tik su saliero šaknim, dariau su kiauliena, o rezultatas – nė kiek ne prastesnis… Smagumas šito viso dalyko yra vynuogės ir garstyčios, kurios puikiai puikiai dera… Manau, kad neblogesnis rezultatas būtų pakeitus vynuoges obuoliais…
Kaip paruošti:
Ir viskas, pabaigoje galima dar sviesto šaukštą, bet nebūtina… Skanu su bulvių koše, skanu ir be jos, skanu su pavirta cukinija, ar kitais žalumais (šparaginės pupelės, brokoliai)…