Spausdinti

Dabar bus pats trumpiausias įrašas blog‘o istorijoje, nes jei trūksta įžangos, prašau skaityti apie braškių šerbetą. Taigi, trys mangai. Pirkau tokius jau apibrozdintus, bet prinokusius, tam pačiam minėtame turguje „Portabelo“. Neregėtas dealas buvo, lietuviškai tariant, sandėris – akcija, berods, trys nedideli mangai už svarą, ar gali taip būti? Labai pigu… Jei turėčiau restoraną, tai iš tų trijų mango plius truputis cukraus ir laimo sulčių (nedaug kainuoja) galėčiau padaryti bent dešimt porcijų mango šerbeto, už kurį imčiau bent po kokius keturis svarus, taigi kaip pralobčiau!!!!!Kol aš svajoju apie staigų praturtėjimą, prašome pasidaryti labai skanų ir labai nebrangų šerbetą. Kartu dar padariau kokosinio pieno šerbeto, bet jis dar reikalaujantis patobulinimo, taigi gal kada nors vėliau ir kokoso šerbetą aprašysiu.

Porcijos
4 asm.

Reikės:

3 mango vaisių
2 laimo citrinų sulčių
200 g cukraus
150 g vandens
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Mango nulupame, nupjauname nuo kaulo, sutriname iki košelės (elektriniu prietaisu rekomenduoju pasinaudoti).

2

Išspaudžiame laimo sultis, sumaišome su mango tyrele.

3

Iš cukraus ir vandens išverdame sirupą. Sirupą sumaišome su mango tyrele.

4

Supilame į kokį nors indelį, pageidautina, didesnį. Dedame į kamerą.

5

Kitą dieną būna viskas sušalę, tai reikia palaikyti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų ir būtų galima skabtuoti į puodelius.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą