8241
Beatos virtuvė

Jautiena raudonam vyne/beef bourguignon

(4)

Kai nemoki prancūziškai, tai negali pasimaivyti normaliai, kad esi labai kietas virtuvėje… Nes net ir kiaušinienė prancūziškai pavadinta iš karto sutaurėja 🙂 Jau pavasaris – ir šilta, ir smagu, ir greitai visokie troškiniai pasitrauks iš valgiaraščio pagarbiai užleisdami vietą salotom ir bbq mėsom… Taigi, jautiena raudonam vyne arba jautiena burgundiškai, arba beefbourguignon

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (4)
Komentarai
  1. balta_avytė parašė:

    Pirmiausia ačiū Beatai už receptuką 🙂
    o sakykim, ar nebūtų galima naudoti mėsytės troškinimui stiklinio indo, nes indo, kurį būtų galima kišti orkaitėn neturiu, o taip buode šutinti nelabai norisi :P?

  2. balta_avytė parašė:

    oi, puode 😀

  3. Agnius parašė:

    Labai skaniai pavalgem!!!Aciu uz recepta

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.