Nemanykite, kad aš tik šokoladinius saldainius valgau, naujausias šokolado rūšis ragauju ir be šokolado daugiau nieko nežinau, bet TV laida – šokoladinė. Ir čia ne tik saldumynai. Štai puikus receptas su vištiena jūsų „virtuvės garderobui“ atnaujinti: Vištiena, troškinta raudoname vyne a la coq ou vin su šokolado padažu. Aišku, čia ne tas pats, kas vištienos filė greitai apvolioti kokioje nors masėje ir apkepti (viens, du ir paruošta), bet, patikėkite, – rezultatas vertas pastangų. Pasigaminti šį patiekalą truksite kelias valandas, bet per daug nebijokite, 2 valandas galėsite knygą skaityti ar desertą pasigaminti, nes vištiena sau ramiausiai troškinsis orkaitėje savarankiškai.
O šokoladinis suflė – beveik klasika. Kas gali nemokėti išsikepti šokoladinio suflė? Štai jums paprastas receptas – Šokoladinis suflė.
Taigi, mielieji, gardžios jums vakarienės ir gerų šokoladinių atradimų…
prasom ner us ka labai nera us ka cia dekoti
Labas, Beata, noreciau suzinoti, kur gauti nusipirkti sio sokolado vistiena, troskinta raudonajame vyne receptui pagaminti. busiu dekingas.
KUR RECEPTAI NĖRA NĖVIENO!! Įsijungiau surast receptų atsidarau jau 9 aplanka Beatos ir nėra receptų!!
NĖRA RECEPTŲ!!! Įsijungiau receptų ieškot 9 aplankus apžiūrėjau ir nieko neradau!!!
Sveika Beata, šiandien nusipirkau tavo pirmąją receptų knygutę ir nebegaliu nuo jos atsitraukt…:) Aš labai išranki maistui, ir to nevalgau ir ano, bet paskaitau tavo receptus ir noriu viska isbandyti. spinatu,perliniu kruopu, moliugu, netgi kuskuso…
O rytoj pusryčiais tikrai kepsiu tavo varškės blynelių, o pirmadienį pusryčiams keksiukų…
Labai labai tau AČIŪ, kad pasidalini su visais mumis savo patirtimi ir nuostabiais nuostabiai receptais.
Kalėdų senelio užsiprašysiu dar vienos knygelės dovanų:)