8241
Beatos virtuvė

Grybai, įdaryti varške ir špinatais su sūrio kepure

(0)

Kažkaip per mažai laiko praleidžiu prie kompiuterio, nes jau tiek susikaupė skaitymo visokio, kad ojojoj, visai nebespėju perskaityti visų savo mėgstamų ir šiaip stebimų blog‘ų, tik antraštes. Savaitgalį į namus buvo atgabentas šventinis varškės sūris, na, toks didelis, riebus, varškinis su kmynais. Tai ar gali būti kas nors skaniau??? Su medumi ant viršaus? Ar be jo? Lietuviškos tautinės virtuvės bajoras, o ne sūris. Rytoj ketinu trinktelėti iš to, kas iš jo liko, kokį pyragą. Pranešiu, kaip seksis… Savaitgalį buvom įsisukę į cepelinų audrą. Visa laimė, kad pagalbininkų buvo pusė virtuvės prigrūsta, tai tie pagalbininkai tikrai puikai padirbėjo su cepelinais. Nežinau, ką be jų būčiau dariusi?? Ačiū, Odeta ir Andriau… Kalbant apie sūrį, tai tas šventinis sūris – stebuklingas įdaras cepelinams su varške. Dar niekada nenuvylė. O jei dar turit špinatų ir grybų, išeina puikiausias vegetariškas patiekalas.

O šiaip, galų gale pajutau pavasarį ir žinau, kad labai apsileidau savo žadėtoje kultivuoti restoranų ir visokių kitų viešo maitinimo įstaigų apžvalgoje. Lietuvoje aplankiau ne vieną, ir čia Londone vis einu kur, bet kažkaip nesusikaupiu parašyti ir dar bėda ta, kad jei neparašai, kol dar karšta, tai paskui kaip šalta avižinė košė – visa nemiela pasidaro.

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.