8241
Beatos virtuvė

Gastronominės kelionės ir tapas receptas

(3)

Žinote, man kartais būna tokia na, nesakyčiau, krizė, bet toks gal akligatvis, kai atsistoji, žiūri ir nieko nematai, kai niekas nesilieja laisvai, kai pradedi klausti kas čia ir kaip čia, ir kam visa tai… Bet aš akligatviuose ilgai nelinkusi užsistovėti, tik tekantis vanduo neprarūgsta, tiesa? Kelionės yra tai, kas atneša naujo vėjo visiems ir visada. Ypač smagu gastronominėse kelionėse… Keliauti ir valgyti – kas gali būti geriau!? Mano visos kelionės tokios. Štai ir kitą savaitę ketinu sau tokią gastronominę kelionę susiorganizuoti…  Apie ją viską sužinosite netrukus, o kol kas siūlau pakeliauti neiškeliant kojos iš savo virtuvės. Atsisukime į Kataloniją, Ispanijos šiaurės rytuose esantį regioną, kuris garsėja ne tik savo sostine Barselona, bet ir stipria virtuve… Mano draugės sesė Inga, kuri dirba su šio regiono vynais ir ne kartą ir ne du yra viešėjusi Braselonoje, dalinasi nesudėtingu, bet gardžiu tapas receptu.  Paskaitykite, gal ir jūs susiviliosite  vėjuotą lapkričio vakarą savo virtuvėje draugams surengti tapas vakarėlį…

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (3)
Komentarai
  1. Gerbėja parašė:

    Ne vien jums būna tokių akligatvių, visiems jų būna. Mes kai visada jus matom TV ekrane linksmą, energingą, neįsivaizduojam tavęs, Beata, liūdnos ar prislėgtos. Laukia kelionė, kaip puiku!!! 🙂 Gerų įspūdžių.

  2. INGA parašė:

    LABAS,BEATA.NESENIAI TAVE UZTIKAU INTERNETE IR ISIMYLEJAU TAVO PROGRAMA.GYVENU ISPANIJOJ JAU 13 METU,NAVARROJE ,SALIA PAMPLONOS,KUR YRA POPULIARIAUSIOS BULIU SVENTES,JEI KADA REIKES VIRTUVES ISPANIJOJ,MALONIAI PRIGLAUSIU VISUS.JAU PAGAMINAU DAUG TAVO RECEPTU IR VISI SUPER SKANUS IR PASKUTINIS GERIMAS IS ARBATOS IR OBUOLIU SULCIU,NEPAKARTOJAMAI SKANUS.SVEIKINIMAI UZ NUOSTABIA PROGRAMA ESI NEPAKARTOJAMA ,SKLEIDI DAUG SILUMOS,DZIAUGSMO,SUTEIKI MAN DAUG JEGU,GERU EMOCIJU.GEROS DIENOS.

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.