8241
Beatos virtuvė

Gaivi ir burbuluota limonado šventė

(0)

Ar pastebėjot, kad gaivieji kokteiliai su kiekviena vasara tampa vis populiaresni – juk susibūrimui nebūtina didelė proga ir siautimas iki ryto. Net ir eilinės dienos vakarą gera susitikti prie braškių dubens ir keletos gaivių kokteilių. O vasarą, mano galva, išvis sunkiai sugalvosi geresnę idėją vakarėliui kaip specialus gaivių limonadų meniu.

Išbandykite limonadų stalo meniu:

Rožinis aviečių ir laimų kokteilis;

Pikantiškasis imbiero ir aitriųjų paprikų;

Geltonasis su citrinų sirupu.

Patarimai limonado šventės organizatoriams:

  • Prieš atidarant naminių limonadų barą pasirūpinkite kuo įvairesnių formų stiklinėmis, taurėmis, ąsočiais, stiklainiais stiklainiukais – visa tai padės kurti vakarėlio nuotaiką.
  • Vakarėlio svečiams pasiūlykite bent 3 skirtingų skonių limonado, kurie įtiktų ir vaikams, ir pikantiškesnį skonį mėgstantiems suaugusiems.
  • Spalvos spalvos spalvos – jos neatsiejamos nuo skonio, tegul limonadai būna kuo ryškesni.
  • Atsargoje visada turėkite bent kelis švelniai gazuoto mineralinio vandens „Birutė“, „San Pellegrino“, sodos vandens butelius – jei prireiktų pakoreguoti (pašvelninti ar burbuliukais pastiprinti) limonado skonį.
  • Ledukai – tegul šaldiklyje karšą vasaros vakarą būna ir jų.
  • Vienam svečiui skaičiuokite mažiausiai po 500 ml limonado – tikrai lengvai tiek išsigurkšnos.
  • Mineralinį ar sodos vandenį į pasiruoštą sirupą pilkite paskutiniu momentu, geriausiai jau atvykus svečiams, kad kuo ilgiau būtų jaučiami burbuliukai.

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.