8241
Beatos virtuvė

Chilli con carne / Čili troškinys

(1)

Reklamuoti ir pristatinėti, koks nuostabus tai yra patiekalas, tikrai nereikia, taigi, aš iš karto prie reikalo. Čia, nuotraukoje, tas chilli troškinys patalpintas ant tokių taco trays, dar ant viršaus – gvakamolės šaukštas. Gvakamolė – labai lengvai pasidaroma: avokadą sutrinti su 2 šaukštais grietinės, truputis citrinos sulčių, šiek tiek druskos ir, jei yra, būtinai įdėti kalendros žalių lapelių…

Ir dar – nenustembam, kad kakavos reikia, nes kai aš pirmą kartą apie kakavą su mėsa ir pomidorais išgirdau, buvau irgi beveik pasipiktinus, bet iš tikrųjų, tai kakava yra būtina, patys pamatysit, jei darysit… Kitas svarbus dalykas, mano nuomone, yra jalapeno pipirai. Mūsų šeimoje patys mėgstamiausi ir labai greitai suvartojami yra štai šitie. Labai pagerina visą reikalą jie, galima ir į troškinį dėti, ir ant viršaus tiesiog užsiaštrinti.. Na, čili kiekis priklauso nuo kiekvieno skonio receptorių galingumo… Bet bent vieną čili pipirą reikėtų įdėti… Na, dėl pavadinimo ir dėl kvapo, bet aišku, galima ir be jokių čili pipirų gaminti, ir tik pabaigai kiekvienas gali sau įsidėti tiek, kiek širdis geidžia… Na, čia jei valgytojų tarpe bus labai jaunų arba labai senų, vidurinieji turėtų atsilaikyti… Taigi receptūra keturiems prisivalgyti iki nukritimo, bet sočiai šešiems (galima valgyti su kuo patinka, mano nuomone, geriausiai yra su tacos arba su šviežia balta duona…).

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. […] kad ne visada išeina vienodai gerai, todėl nėriau į tobulo čili paieškas. Taip atradau Beatos variantą ir gana ilgai jo laikiausi. Bet prieš kokius metelius aptikau kitonišką receptą, šiek tiek […]

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.