8241
Beatos virtuvė

Burokėlis jėga / dar vienas super variantas su tunu

(0)

Aš ir toliau sėkmingai dedu nuotraukas, nutrauktas telefonu. Ar jos tikrai labai blogos? Gal jos nervina? Telefonas po ranka, tai ir naudoju. Tie, kas skaito šį blog‘ą, net neabejoju, turi ilgą sąrašą ir kitų mėgstamų blog‘ų. Ir mano blog‘as gražiausių nuotraukų konkurse būtų numestas į paskutinę vietą. (Kažkur mačiau kažkas komentavo, kad galėčiau tam skirti daugiau laiko). Man labai gražu pažiūrėti, kokias gražias nuotraukas sudeda Brigita arba Eglė, ar Elžbieta (dar tais laikais, kai ji pildydavo savo blog‘ą.) Bet aš neturiu kada žaisti ir pasakysiu atvirai – nemoku. Turiu visai neblogą fotoaparatą ir mane vieną kartą Judita (mano draugė fotografė, kurios daug nuotraukų yra knygoje) mokė, bet ar aš ką nors atsimenu? – Nieko… Žinau, kad geriausia prie natūralios šviesos ir be blykstės. Va ir tiek… Bet dabar ir telefonu išeina, aš greitai – pūkšt nuotrauką nusiunčiu sau ir pūkšt įrašas yra.

Toliau sėkmingai nevalgau mėsos. Ir visai net nepasiilgstu jos. Tiesa, savaitgalį, berods, eisim į argentiniečių restoraną ir, kaip žinia, ten be jautienos steikų nelabai ko yra… Tai nežinia, kaip čia reikės pasielgti. Bet kad mėsos nevalgau, tai visai nereiškia, kad aš dabar didelė sveikuolė ir dietininkė… Kadangi vakar šeima anksti nuėjo miegoti, tai vakarą leidau šitaip: „Gossip girl“ (trys serijos, baigiau sezoną, laukiu kito), balto vyno taurė (dvi mažos), šokoladiniai saldainiai (nesakysiu kiek) ir viena numegzta kepurė… O dabar greitai apie burokėlių, tuno, kaparėlių, ančiuvių ir avokado mišrainę. Gal dėl to mėsos nevalgymo ar šiaip dėl to, kad avokadas labai sveika, man jis yra toookss skanus, o su burokėliais kaip tinka… Ir dar su ančiuviais ar net su ponia silke… pasaka. Taigi, nors jau knygoje ir blog‘e jau kartą yra buvęs receptas burokėlių mišrainei su tunu, bet dabar naujas variantas.

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą




Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.