8241
Beatos virtuvė

Bulvių pyragėliai su morkų įdaru ir grybų padažu arba kai norisi ko nors tautiško

(4)

Šiandien norėjosi kažko tokio labai lietuviško. Galvojau apie varškėčius ar šiaip kažką tokio be mėsos, bet ne dietiškai… Varškės nespėjau nusipirkti. O vidinis balsas liepė pagaminti kažką iš bulvių…. Turiu tokią knygą, kurioje apstu vegetariškų lietuviškų patiekalų receptų. Knyga apie lietuvišką maistą, bet parašyta anglų kalba. Kainavo žvėriškus pinigus…. . Ten ieškojau įkvėpimo ir padariau tokį dalyką, kurį net nežinau, kaip pavadinti. Galima – blynais, pyragėliais, švilpikais ar dar kažkaip…. Man labiausiai patinka pyragėlių pavadinimas… Pyragėliai iš bulvių, su troškintomis morkomis viduje ir džiovintų grybų padažu… Žodžiu, labai naminis, labai lietuviškas maistas…

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (4)
Komentarai
  1. […] bulvių po kaklu ir bėgant jas skusti??? Pavyzdžiui, paskui iš jų galima bulvinių blynų, bulvinių pyragėlių pasigaminti. Ar dar yra kokių […]

  2. Kristina parašė:

    labai patiko tie bulvių pyragėliai, išbandžiau, labai skanūs gavosi.. ačiū už receptą 🙂

  3. Arturas parašė:

    Sveiki gal galima butu suzinoti tos knygos pavadinima ? ir kur as ja galeciau isigyti ? Kaip tik ieskau lietuvisku vegetariniu patiekalu knygos anglu kalba. Buciau dekingas.

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.