Šis Bronės blynų receptas – tikras atradimas ir savaitgalio pusryčiams, ir Užgavėnių dienai. Mielinę tešlą pasiruoši iš vakaro (su sausomis mielėmis tai iš viso – viens, du ir paruošta), o ryte tik keptuvę kaiti ir blynus į stirtą krauni. Bet jei vakar tešlos neruošėte, o blynus vakare ar per pietus tikrai kepsite ir vaikams, ir kaimynams, tai turiu jums ir daugiau pasiūlymų. Mano bloge blynų receptų tikrai netrūksta, nes jie vis tiek „neišeina iš mados“ ir jei ne nuolat, tai kartais atsiduria ant kiekvienos šeimos stalo.
Štai dar vienas mielinių blynų receptas. O jei atsibos stovėti ir vartyti blynus (bet čia yra pusė Užgavėnių smagumo), tai galite iškepti mielinį pyragą.
Blynų klasika – lietiniai, kaip gi be jų.
Šitie šokoladiniai blyneliai tikrai yra kaip tortas ryte. Aišku ne kiekvienas nori torto pusryčiams, bet juk kaip malonu būti pasveikintam be jokios progos.
Viso grūdo miltų blynai išeina rupesni ir sveikesni. Šie yra puikiausi pusryčiai, kokius tik galima sugalvoti. Bananai blynams paskolina ir saldumo, ir minkštumo bei puikaus aromato.
O tiems, kurie planuoja stačia galva nerti į blynų kepimo paslaptis ir tapti tikrais blynų reikalų ekspertais – praėjusių metų priešužgavėninė blynų apžvalga su tuntu nuorodų į kitus blynų receptus.