8241
Beatos virtuvė

„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų

(6)

Žodžiu, čia pirmiausiai yra dovana SAU moters dienos proga, nes,taip sakant, mama irgi žmogus. Gaminti namuose yra nuostabu, bet ne visada turim tiek laiko ir laisvų rankų. Taigi pristatau didžiausią šio pavasario naujieną – „Beatos virtuvės“ koldūnus, virtinius ir varškėtukus. Po ilgų degustacijų, ieškojimų, diskusijų gimė 4 labai skanūs receptai su pačiais kokybiškiausiais ingredientais. Ryškiai supakuoti 3 iš 4 jau laukia jūsų didžiosiose Maxima parduotuvėse!
Bet apie viską nuo pradžių. Šią vasarą priėmiau sprendimą – nebekovosiu ir leisiu vaikams valgyt šaldytus pirktinius koldūnus, nes šiaip ar taip, kai reikia greitų pietų, koldūnai, virtiniai ar varškėtukai yra vienas geriausių greito maisto pasirinkimų. Tik jie turi būti pagaminti iš aukščiausios rūšies ingredientų ir juos turi gaminti patikimas gamintojas. „Liūtukas“ ir Ko man nuo pat pradžių patiko – šeimos verslas, o pagrindinės lyderės ten – moterys. Susėdom ir iškart supratom vienos kitas.

Tada rudenį ir žiemą kartu ragavom, testavom, rinkom skonius ir prieskonius, nes mums buvo svarbu, kad „Beatos virtuvė“ norėtų koldūnų visi – nuo mažiausio iki didžiausio. Ir štai jie jau mano rankose!!! Gražiausiais rūbeliais aprengti (ačiū mūsų draugams Beledo!).

Pabandysiu labai trumpai kiekvieną pristatyti.

Mažuliukai koldūnai su kokybiška Lietuvoje užauginta kalakutiena, kai norisi lengvesnio mėsiško varianto. Ragaukite su sviestu, saujele tarkuoto parmezano ir žiupsniu šviežiai grūstų juodųjų pipirų.

Užšaldytų koldūnų su kalakutiena sudedamosios dalys: tešla 60 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, rapsų aliejus, valgomoji druska); kalakutienos įdaras 40 % (Lietuvoje užauginta kalakutiena 75 %, kepti svogūnai (svogūnai, rapsų aliejus), geriamasis vanduo, žali svogūnai, valgomoji druska, prieskoniai).

 

Visą mano kolektyvą sužavėję varškėtukai su speltų miltais. Skaniausi vaikystės prisiminimai prasideda nuo lėkštės šių varškėtukų, pagardintų šviežiomis trintomis uogomis, jogurtu ar švelniai pasūdytu sviesto ir grietinės padažu.

Užšaldytų varškėtukų su speltų miltais sudedamosios dalys: 9 % riebumo varškė 73 %, speltų kvietiniai miltai, kiaušinių masė, cukrus, valgomoji druska.

Na ir aišku, klasikų klasika – koldūnai su kiauliena, labai skaniai subalansuotas mėsos įdaras. Valgykite su tradiciniu padažu – spirgučiais, grietine ar sviestu. Jei mėgstate aštriau, paragaukite su grietine ir šlakeliu tabasko.
Užšaldytų koldūnų su kiauliena sudedamosios dalys: tešla 50 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, kviečių glitimas, rapsų aliejus, valgomoji druska); mėsos įdaras 50 % (kiauliena 78 %, kepti svogūnai (svogūnai, rapsų aliejus), geriamasis vanduo, valgomoji druska, prieskoniai).

 

Savo eilės į parduotuvių šaldiklius dar laukia virtiniai su bulvėmis ir kepintais pievagrybiais!  Skanaukite su spirgučiais arba grietine su žiupsniu kmynų, puikiai tiks ir su sviestu, pagardintu šalavijais.

Užšaldytų virtinių su bulvėmis ir pievagrybiais sudedamosios dalys: tešla 50 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, rapsų aliejus, druska); įdaras 50 % (virtos bulvės 72 %, kepti pievagrybiai 8 %, geriamasis vanduo, kepti svogūnai (svogūnai, rapsų aliejus), druska.

Va tokie greiti sprendimai, kai nori pamaitinti šeimą. Aš manau taip: Mielos mamos (ir tėčiai), kartais leiskite sau atsipūsti! Kai norisi daugiau laiko knygai, treniruotei ar padūkti su vaikais, imkite ir išvirkite šių „Beatos virtuvės“ koldūnų ir virtinių.Nes #MamaIrgiŽmogus

 

Print Friendly
Komentarai
  1. Irena parašė:

    Super! Beata būtinai pargausiu. ❤️

  2. Irena parašė:

    Super! Beata būtinai pargausiu ❤️

  3. Kamilė parašė:

    Kaip nekantrauju išbandyti ir paragauti! ❤ Man, kaip studentei, tikras išsigelbėjimas šaldyti produktai!

  4. Milda parašė:

    Einu i Maxima ir nupirksiu tu su bulviu idaru, aciu Beata.

  5. Ugnė parašė:

    Super, aš ne koldūnų fanė, bet varškėtukus tikrai ragausiu :))

  6. Giedrė parašė:

    Laba diena,
    išsiviriau koldūnų su kiauliena, skonio nekomentuosiu, nes kiekvienam čia individualu, tačiau pastebėsiu, kad dar nevirtų daug koldūnų kiaurų, o išvirus pagal instrukciją ant maišelio ne mažiau kaip trečdalis kiauri.

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.