8241
Beatos virtuvė

Avienos kebabas / kofta

(0)

Ar galite pasakyt, kodėl per atostogas viskas skaniau?? Ir geriau?? Ir kitų šalių maisto parduotuvėse pradeda skaudėti galvą??? Nuo to, kaip nieko nesupranti, kas, kur padėta? Ir kaip viską norisi pirkti? Ir kokios skanios, nuostabios yra tos visos jų palubėje iškabintos ir šaldytuvuose išrikiuotos dešros bei kumpiai, jei esate kur nors Ispanijoje ar Portugalijoje, ar Italijoje? Ir kaip daugiau nieko gyvenime nereikia, tik tų mėsų plonai ten vietoje supjaustytų, šviežios duonos, raudonų pomidorų, alyvuogių ir butelio vyno? Kai šviečia saulė ir flip flopuose pilna smėlio??

Šiemet aš prie šiltų jūrų netrauksiu. Man labai gerai buvo angliška riviera Cornwalis, o kitą mėnesį, tikiuosi, ir į gerbiamą Baltiją koją įkišti…

Taigi, o dabar atostogų Viduržemio jūros pakrantėje inspiruotas patiekalas… Ką čia inspiruotas – graikiška klasika ir tiek, vienodai skaniai pasigamina ir grilyje, ir orkaitėje. Reikia avienos, ėrienos, tiksliau, na jei nėra, tai ir su jautiena galima išsiversti, bet jau truputį kitaip bus… Aš šituos visada darau visokiems bbq pasibuvimams… Ir visada visiems patinka…

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.