8241
Beatos virtuvė

Kesadilijos su moliūgų, avinžirnių ir fetos įdaru

(5)

Avinžirniai tėra kitokios pupelės. Jie sotūs ir turi daug baltymų. Jei nenorite kasdien valgyti mėsos, tai avinžirniai labai sėkmingai ją pakeis. Norint juos išsivirti reikia truputį pasiruošti: pirmiausia bent 12 valandų pamirkyti, tada nupylus vandenį išvirti. Bet išsivirusios puodelį avinžirnių juos sėkmingai galite laikyti sūdytame vandenyje šaldytuve ilgai. O kai reikia labai greitai, visuomet galima… Daugiau…

Vištienos ir daržovių kesadilijos

(6)

Sotus, beveik sumuštinis, atkeliavęs iš Meksikos, bet kitoks. Tinka patupdyti vištieną ar kalakutieną, bet niekas nenukentės, jei čia įsikurs ir vakarykštis kotletas. Galite dar įdėti pupelių, jei patinka vaikams. Arba netgi sumaniai paslėpti avokadą. Puikiai… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.