8241
Beatos virtuvė

Krevečių ir mangų karis

(1)

Žaibiškas patiekalas, kuriam pagaminti sugaišite vos 15–20 min. „Santa Maria“ raudonojo kario prieskonių mišinys yra tikras skonio užtaisas, pasirengęs susprogti vos tik sumaišome jį su kokosų gėrimu. Šiame padaže maloniai įsitaiso krevetės ir saldūs prinokę mangai. Beje, krevetes galite keisti ir keptos ar virtos paukštienos likučiais. O mangus gali pavaduoti saldžios bulvės ar moliūgas. Labai… Daugiau…

Kefyro panakota su braškėmis ir rabarbarais

(2)

Kefyro panakota su braškėmis ir rabarbarais – vasariškai lengva ir taip paprastai pagaminama, kad pavyks, net jei tokio deserto niekada nebandėte.

Pačios linksmiausios šventės – Žemaitijoje!

(0)

Aš tik filmuodama savo laidą „Keliauk ir ragauk. Lietuva“ sužinojau, kad kai švenčiame Užgavėnes, daromės kaukes ir persirengėlius visokiais gardumynais vaišiname, tai tuo pačiu turėtume žemaičiams padėkoti. Pasirodo, jie visą likusią Lietuvą šių iš Vakarų Europos… Daugiau…

Vasaros knygos arba skaitai, vadinasi – atostogauji

(5)

Kas man yra rojus???? Daug dalykų, bet vienas topinių yra gulėt ir skaityt. Jaunystėj dar turėjau tokį labai žalingą įprotį, gulėt, skaityt ir valgyt saldainius. Įsivaizduojat??? Bet dabar, po atkaklių kovų su savimi pagaliau įveikiau,… Daugiau…

Sakmė apie siurblį arba kaip jį išsirinkti, arba siurblių pasaulio žėmėlapis

(25)

Oi, labai svarbi tema, nes dalykas vienas yra man svarbus – tai siurblys, kažkaip prasieini su juo per pakampes ir iš karto geriau pasidaro… Na, aišku, ant siurblio kaip ant šluotos nepaskraidysi, bet kad be šluotos… Daugiau…

Apie Tolvaidą ir Kalabriją

(9)

Kai aš žurnalo „Žmonės“ interviu pasakiau, kad važiuosiu į Italiją, į Gelato mokyklą, nes juk nėra čia, ką slėpti, netrukus į feisbuką gavau laišką: „skaičiau, kad važiuojate į Pietų Italiją, į ledų mokyklą? Kur konkrečiai?… Daugiau…

Apie virtuvės šefų rinktinę ir nustebusius gimines

(0)

Mes visi žinome, kas yra giminių baliai. Aišku kaip dieną, kad norisi tuos visus širdžiai artimus žmones prie gražaus stalo susodint ir skaniai pavaišinti! Tokiais atvejais maistas turi ne tik pripildyti skrandį, bet ir akį paglostyti …. Daugiau…

Bulvė mūsų širdyje ir ant stalo

(12)

Kokia čia paslaptis – bulvė mums, lietuviams, tarsi kokia mylima giminaitė arba tiesiog maistas, be kurio jaučiame nepilnatvę. Aš pati bulves visada labai mėgau ir draugams dar labai seniai, kai studijavome ir studentavome, keptų bulvių… Daugiau…

Apie rudens sezono madas ir gerą jausmą

(1)

Valio! Valio! Pagaliau mes kalbame apie rūbus. Ir pačiu laiku, nes juk atėjo naujas rudens – žiemos sezonas ir atnešė visokiausių naujovių. Kai mes tik pradėjome draugauti su gerb. vyru, jis nuolat stebėjoti beigi erzinosi,… Daugiau…

Keitėsi ir miestai, ir veidai – arba intensyvūs karoliai

(13)

Manęs klausia, kaip tu spėji? Aš sakau, kad kaip nori, tai spėji, bet, tiesą sakant, turiu šią savaitę nuimti gazą, nes galiu imti ir nebespėti… Cha cha,  šiaip tai dėl to spėjimo, tai yra taip,… Daugiau…

Šeštadienį mano laidoje rekordinis receptų skaičius ir įkvepianti istorija

(20)

 Mielieji, jau šį šeštadienį 10.30 mano laidoje „Beatos virtuvė“ jūsų laukia rekordinis receptų kiekis ir istorija, apie tai, kaip vilnietis Mantas ofisą iškeitė į 13 ožkų kaimenę. Tai bus mano svajonių laida, nes visi receptai,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.