Vasara atidunda, o mes pasiraitoję rankoves kimbame į kulinarijos meno mokslus… tokius labai malonius ir labai skanius mokslus. Aš studijoje suksiuos birželį ir rugpjūtį, liepą atostogausiu, o kitas dienas kursus ves kitos žavios ir mane įkvepiančios asmenybės. Laisvų vakarų ar popiečių numatyta ir jūsų asmeninėms ar darbo kolektyvo šventėms, ar šiaip maloniam laisvalaikio praleidimui.

Taigi, kas jūsų laukia per visą vasarą –  apie viską nuo pradžių.

TORTŲ KARALIENĖ

(Beatos pamoka)

Rugpjūčio 3 d., pirmadienį, 15 val. (vietų nebėra)

IMG_beata

IMG_tortai

 Savo šventėms tortus kepu pati. Aš sakau, mielos mano, tortai yra super paprasta ir visada namie gamintas tortas bus skanesnis ir gražesnis, jis spinduliuos  meilę ir džiaugsmą, nes bus jūsų rankomis pagamintas. Man naminiai tortai yra smaguma ir noriu jus  visiems laikams išmokyti/parodyti, kad namie kepti tortus ir paprasta, ir skanu – tereikia turėti keletą receptų ir keletą technikų būti išbandžius. Taigi, šioje pamokoje jūs išmoksite:

–          iškepti morengini riešutinį biskvitą, klasikinį tortą
–          paruošti sviestinį plikytą kremą
–          išsikepti vanilinį biskvitą  kurį galėsite lengvai paversti šokoladiniu
–          pasigaminti Maskarponės kremą, kuris tinka visur
–          3 tortų puošimo technikas
–          kaip valdyti konditerinį švirkštą
–          ir kaip su konditeriniu švirkštu nustebinti gimines…
–          kaip suplanuoti torto gamybą
Šios pamokos subalansuotos moterims ir vyrams,  kurie bijo tortų arba galvoja, kad iškepti tortą tai tas pats, kas sukonstruoti reaktyvinį lėktuvą:) Pamokos kaina: 70 EUR

BURGERIŲ AKADEMIJA

(Beatos pamoka)

Birželio 19 d., penktadienį, 18 val.

Beatos pamoka_burgeriu akademija

 O štai visiems tiems, kurie dievina mėsainius ir eksperimentus prie kepsninių, visos tiesos apie naminius mėsainius – nuo namie keptos bandelės iki naminių padažų. Jūsų laukia 4 vasaros hitai ramioms atostogoms ar savaitgalių baliams: klasikinis mėsainis (sužinosite, kaip ji padaryti nepamirštamą), vištienos kofta (koks judesys garantuos minkštumą ir puikų sukibimą, jei kyla klausimas – kas ta kofta, tai ramiai kvėpuokite ir nepanikuokite – į visus jūsų klausimus bus atsakyta). Ne visi mėgsta mėsą, tad burokėlių burgeris ateina į sceną. Ir, aišku, dar susidursime su visais geriausiais mėsainio kompanijos atstovais –  Chimichiuri,  Kruvinosios Merry pagardu, namų gamybos BBQ padažu, vasarišku kukurūzų relish ir viską skaniai apglėbiančia namine bandele. Darbo bus daug – maisto dar daugiau! Pamokos kaina: 60 EUR/asmeniui 

KAS NEMĖGSTA PICOS?

(restorano „Jurgis ir drakonas” picos meistrų iš Italijos ir Lietuvos pamokos)

Liepos 7 d., 14 d., 21 d. bei 27 d. (liko 3 vietos)

IMG_michele

Beatos virtuve_Maisto ir gero gyvenimo studija_Ruta

Tikrai nepažįstų nei vieno, kuris nemėgtų tikros itališkos picos. Ši pamoka visiems picos fanams – jums visos picų gaminimo paslaptys. Ir picas kepsime ne tik standartinėjė orkaitėje, bet ir tikroje, malkomis kūrenamoje krosnyje! Iš pačių tikriausių itališkų ingredientų ir su pačiu tikriausiu picų meistru iš Italijos, visų mūsų mylimų Michele Sorrentino. Jam antrins ne ką mažiau talentinga lietuvaitė Rūta. Žodžiu, planas toks: registruojatės, sakote, kokios picos jums skaniausios ir mokotės jas kepti. Beje, mes jums parengėmė  ir specialių pasiūlymų, kaip gerą picą išsikepti kiekvienuose namuose esančioje orkaitėje. Pamokos kaina: 35 EUR/asmeniui 

 

PICOS IR ALAUS DEGUSTACINIS VAKARAS

(Amerikos lietuvio Aro, kuris veda praktinius alaus gaminimo seminarus, bei Astos, alaus entuziastės ir skonio ieškotojos, bendras projektas kartu su „Jurgio ir Drakono” picų meistrais)

Birželio 4 d. ir 18 d. 18 val. 

Rugpjūčio 6 d.  18 val.

Beatos kulinarijos studijos picu pamokos

Tikrų tikriausias picos ir alaus derinimo bei degustacijos vakaras. Bus „Jurgio ir Drakono” neapolietiškų picų, naminių ledų, šerbetų, daug skirtingų alaus rūšių, o alaus žinovai bei picos meistrai papasakos, kaip atrasti skonių dermę. Ilgas, skanus ir smagus ketvirtadienio vakaras garantuotas!
Pamokos kaina: 40 EUR/asmeniui 

KAIP AŠ PAMEČIAU 40 KG

(Elžbietos Monkevič pamoka)

Birželio 25 d. 18 val. 

Liepos 16 d. 18 val. (vietų nebėra)

Rugpjūčio 5 d. 18 val. (LIKO 2 vietos)

Elzbieta_foto_sumazinta

Nedažna mergina ar moteris patenkinta savo svoriu. Šitos pamokos yra toms, kurių svoris yra per didelis, o ypač laukiamos turinčios penkiolika-dvidešimt, o gal ir daugiau kilogramų viršsvorio. Jūs sužinosite:

  • Kodėl lieknėjant svarbu daug valgyti
  • Kaip lieknėjant maitintis taip skaniai, kad pavydėtų net ir nesilaikantys dietų
  • Pakalbėsime apie sveikus nekaloringus užkandžius
  • Būdai ir maisto gaminimo technikos, padedantys sumažinti patiekalų kaloringumą
  • Ir ką daryti, kai norisi valgyti

Elžbieta sako: jei galėjau aš, gali ir tu! P.S. Prašoma neavėti aukštakulnių 😉 Pamokos kaina: 50 EUR 

 

LENGVI VASAROS DESERTAI: VALGAU SALDŽIAI BE SĄŽINĖS GRAUŽATIES

(Elžbietos Monkevič pamoka)

Liepos 2 d.  ir 22 d.  18 val. 

IMG_8766

Naujoji Elžbietos pamoka „Lengvi vasaros desertai“ apie tai, kaip pasigaminti nenusakomo skanumo desertus taip, kad juos valgant negraužtų sąžinė ir nenukentėtų figūra. Atėję sužinosite:

  • Kokius ingredientus keisti kepiniuose, kad saldėsiai būtų „į skanumą“, o ne „į storumą“.
  • Kaip desertą padaryti sveikesniu.
  • Mažus triukus, kurie smarkiai sumažina deserto kaloringumą.
  • Ką ir kada valgyti, kad liktume lengvos.

Gaminsime: karališkai purų šokolado kremą (svečiai neatspės, kad vietoj grietinėlės į jį pilate vandenį…), plikytus pyragaičius su lengvu vaisiniu kremu (su kuo labiausiai mėgstate: su braškėmis, su obuoliais, su persikais, su serbentais ir t.t.), sumažinto kaloringumo, bet padidinto gardumo varškės tortą, kurį skaninsime čiobreliais ir kitais netikėtais dalykais.  Pamokos kaina: 50 EUR

 

KAIP UŽAUGINTI MAŽĄJĮ ŠEFĄ?

(Mano vaikų numylėtinės Ievos pamoka)

Birželio 26 d. 16 val. (vietų nebėra)

Liepos 15 d.  ir 30 d. 16 val.

Rugpjūčio  21 d. 15 val. (vietų nebėra)

Ieva su Izabele

Kaip užauginti mažąjį virtuvės šefą?? Ogi atvesti į Beatos virtuvės kulinarinę studiją!!! Ievutė mūsų ne tik puikiai gamina, bet ir vaikus myli . O ir vaikai prie jos limpa lyg bitės prie medaus. Ateikite vieną kartą ir tikrai norėsite sugrįžti darkart. Laukiami vaikai nuo 6 iki 12 metų. Pamokos trukmė – 2 valandos (1 val. gamyba, kita valanda – pramogoms). Gaminsime: prancūzišką skrebutį, plaksime braškinį ar kitų uogų kokteilį, skrudinsime granolą (atsineškite savo stiklainuką lauktuvėms) arba kepsime keksiukus  ir dūksime 130 kvadratinių metrų virtuvėje. Pamokos kaina: 20 EUR

VAKARAI TIK JUMS

Kaip pastebėjote, liko dar šiek tiek laisvų gegužės vakarų, tai jie skirti asmeninėms šventėms, gimtadieniams, mergvakariams ar darbo vakarėliams, kai norisi kažko daugiau nei tik sėdėti prie stalo. Kaip viskas veikia? Jūs skambinate mano mielajai kolegei Ievutei, supasakojat jai savo norus ir mes po kiek laiko sugrįžtame pas jus su konkrečiu pasiūlymu ir programa jūsų šventei ar vakarėliui. Norite gaminti, norite stebėti, norite degustuoti, o gal tiesiog plepėti jaukioje aplinkoje – viskas įmanoma didžiulėje Beatos virtuvėje. Kiekvienas užsakymas skaičiuojamas individualiai.

Beatos Maisto ir gero gyvenimo studija

Taigi rezervacijų ir visais kitais klausimais kreipkitės į Ievą tel. 867007008 arba el. paštu studija@beatosvirtuve.lt ir galbūt netrukus susitiksime kulinarijos studijoje „Beatos virtuvė”, Gedimino pr. 27, Vilnius.

 

Komentarai
  1. kaip nepražiopsoti tortų pamokų???? 🙂 , o gal kada pasiūlysit ir pvz, keksiukų…. mielai atlėktume

  2. Sveiki,

    gal organizuosite dar burgerių ir tortų kepimo pamokėles liepos pradžioj? Labai jau norėčiau sudalyvauti!!!

  3. Sveiki,
    Tikrai, kaip smagu būtų Jūsų pamokėlių sulaukti ir Klaipėdoje, nes iki to Vilniaus ne taip paprasta išsiruošti. Aš manau būtų norinčių ir daugiau. Labai laukiame.

  4. Labas Beata,
    Aš irgi esu iš tų vėluojančių tarpo, pražiopsojau Tortų karalienę :/ Labai lauksiu žinių, kada bus organizuojama pamoka ta pačia tema!!!

  5. Labas rytas Beata, gal planuojate pamokas kituose Lietuvos miestuose??? Pavyzdžiui Šiauliuose?

  6. Labai gaila, kad niekas nereaguoja nei nurodytu el. paštu nei telefonu. Registracija nepavyksta..

  7. Labas rytas Beata, nenustoju dziaugtis jusu sugebejimais kulinarijoje ir jusu gaminamais sedeurais.
    Beata, turiu klausima. Ruosiuos isvykti i Anglija, gal but visam. Kadangi Jus ten gyvenote, zinote, ka megsta valgyti anglai, ar butu galimybe pas Jus pasimokyti patiekalu, kuriuos anglai megsta. As ismanau (siek tiek!)musu , lietuviu virtuve. Labai noriu padaryti gera ispudi savo naujai seimai Anglijoje.

  8. Sveiki,

    be galo noriu sudalyvauti ir ismokti gaminti tortus,pyragus ir t.t.:)Kada bus kita tortu gaminimo pamokele?Gal galims uzsiregistruoti is anksto?
    Aciu

Rašyti komentarą