Kad iškeptumėte tobulą Viktorijos biskvitą – visi tešlai skirti ingredientai turi būti kambario temperatūros. Tad pasirūpinkite kiek iš anksto.
Noriu isbandyti si torta. Bet niekur recepte neradau, kiek laiko ir esant kokiai temperaturai reikia kepti? Aciu uz atsakyma!
Kas tie žali lapeliai,papuošime prie braškių
gal bazilikai
Manau, kad metos 🙂
As gal ir ne i tema,bet bukit mielos kas nors parasykit man sokoladinio torto receptuka,biskvitu sokoladiniu turiu is lietuvos parsivezus,negalvojau kad taip sunku bus su receptu nei anglisko nei lietuvisko nepritaikau,o kita savaitgali gimtadienis,gelbeekit!
SIE BLYNELIAI PATYS SKANIAU SI PASAULYJA
GAVAU RECEPTA TAI BABANDZIAU IR SKONIS NEAPSTULBINAMAS
PUIKU
puiku labai skanus ir gardziai atrodantis tortas!
Kepiau į vieną viską iš karto, tai išėjo tik kartą perpjauti. Ar taip ir turėjo būti ar kažką ne taip padariau? :/
laidoje maciau daret krema sitam tortui su maskarpones suriu, grietinele ir cukraus pudra, nespejau uzsirasyti kiek ko dejot, gal galit pagelbeti ? 🙂
250 ml grietineles
2 š. cukraus pudros
išplakti
250g maskarpones ir nedaug cukraus
viską išplakti ir tepti ant tortuko
Labai susizavejau siuo torciuku,ziurejau laida,matesi,kad nesunkiai gaminamas.
Tik,klausimelis,kai pertepama ar iskart reikia valgyt?O pastovejus per nakti kas gausis?
Bet man reikia atsakymo dabar…..Nes einu kepti dabar…Noriu iskepti sunaus gimtadieniui….jis grizta ryt…O ryt neturesiu laiko kepti..Todel kepsiu dabar ir laikysiu per nakti…Matysiu kas gausis.Gal jis turi buti valgomas ka tik padarytas?????
Agha, mane irgi tas kremas baisiai jau domina !
250 ml grietineles
2 š. cukraus pudros
išplakti
250g maskarpones ir nedaug cukraus
viską išplakti ir tepti ant tortuko
Man tai šis tortas labai skaniai atrodo.Ir labai paprastas.
P.s Šiaip tavo visi receptai lengvus 🙂
Sveiki, norejau paklausti, kepiau biskvita, jis graziai pakilo, taciau pries baigiant kepti jis man subliusko, kazin kodel? P.S nekepiau apvalioje formoje kepiau stikliniame apbaliae inde
kepa – matysim kas gausis. o ka deti i maskarpones ir grietineles pertepima, kad ji butu galima transportuoti i svecius vaziuojant, gal zelatino ar kokio stindiklio???
Pagaminau – nieko, bet antrakart nedaryciau – ypatingai riebus, sunkus kremas ir biskvitas liko sausas, nes kremas neisigere. gal geriau tada maskarpone su pienu maisyt, ne su grietinele…
uogiene isigeria, grietinele su mascarpone kaip gali isigerti,,,tik man uzteko 20min kept, per 45 butu sudeges…
Kodel skiriasi sio recepto sviesto ir cukraus kiekiai nei buvo sakoma laidoje? Kiek is tikruju reikia deti sviesto ir cukraus? Po 150 g ar po 200 g?
kaip pasidaryti sviestinio kremo jei neturi tu milteliu speceliu?
Sveiki,
O galim tik su braškėm?
laba diena norejau paklausti kaip reikia padidinti arba pamazinti proporcijos? tarkim 24cm tortas o noriu 28cm arba priesingai? labai dekoju
O galima biskvita padaryti sokoladini idejus kakavos?
Nuostabus skonis, nepakartojama 🙂 išbandziau šįryt su maskarponės ikrwmu ir šilauogemis. niekada nesu valgiusi skanesnio, naminio gardėsio! Ačiū už nuostabų receptą! Su meile, Vita
Nerealus… as tik dar idėjau vanilinio cukraus
Super! O kepdama ar dviejose ‘blekutese’ kepi iskart ar atskirai?