Spausdinti

Ar yra kas nors greičiau ir gardžiau?????? Neškite uogienę prašau…..

 

 

Varškės blynai „Egzodas”

0
komentarai
40
Porcijos
4 asm.

Reikės:

400 g grūdėtos varškės
2 kiaušinių
2 šaukštų cukraus
100- 110g miltų (apie 4 kupinus šaukštai)
1 vidutinio kaupo šaukštelis kepimo miltelių
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Į varškę įmušam kiaušinius, suberiam cukrų, išmaišom.

2

 Miltus persijojam su kepimo milteliais.

3

 Įmaišom į varškės masę, išmaišom.

4

Kepam keptuvėje su trupučiu aliejaus: vienas šaukštas  – vienas blynas.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. nezinau ka darau, bet jau antra karta nesigauna – gal kaddedu soda, o ne kepimo miltelius ir paprasta varske?

  2. Pamėginau ir man visai pavyko, kepti buvo labai sunku, nes jie per „šlapi”, ar kaip čia pasakius. Taip irgi išsileido, bet nors sunkiai kepėsi užtad kaip skanu po to valgyt buvo. :))

  3. Aciu uz puiku recepta,pusryciai buvo nepakartojami ir viskas pavyko nepriekaistingai su svieziai trintomis braskemis ir grietine ,niam niam

  4. bandysiu siandiensi recepta tik as pakeiciau ji dejau daugiau cukraus idejau linu semenu , slenu jogurtines grietines o miltai yra ne kvietiniai,bet rupus ziuresim kas gausis

  5. bandysiu siandiensi recepta tik as pakeiciau ji dejau daugiau cukraus idejau linu semenu , slenu jogurtines grietines o miltai yra ne kvietiniai,bet rupus ziuresim kas gausis

  6. Pirmi blyneliai prisvilo, bet sekantys – nepakartojami!!!!!! Tikrai, kepti buvo sunkoka, kai reikejo apversti, bet buvo verta pavargti. Tiesa, iskepusi 2 keptuves blynu, sugalvojau truputeli pasaldinti, ir netycia ipyliau gerokai per daug cukraus (kokie papildomi 2-3 saukstai). Tai tesla suskystejo ir nebebuvo tokie purus blyneliai. Bet skonis vis vien liko nepakartojamas!!!!! Bet kita karta cukraus nebedauginciau, skaniau su tiek, kiek parasyta Beatos recepte 🙂

  7. Fantastiški blyneliai! Tapo mūsų mėgstamiausiais 🙂
    Ačiū, Beata, už puikius receptus.. Jų dėka maisto gaminimas tapo malonumu.

  8. Labai skanūs blyneliai, visada pavyksta, dedu papildomą šaukštelį vanilinio cukraus ir naudoju paprastą varškę. Ir tikrai nėra sudėtinga juos kepti, svarbu nesiskubinti 🙂
    Ačiū, Beata!

  9. O man blynai kibo prie keptuves dugno. Turbut del cukraus. Ir riebalu prisigere….Tokie rieboki gavosi. Skanus, bet skanesni paprasti blynai.

  10. Tikrai skanūs blynai, jau seniai žinau šitą receptą 🙂 tik aš į tešlą įpjaustau dar obuolį ir kriaušę ir truputį įberiu cinamono 🙂 mes šiuos blynelius mėgstam valgyt su jogurtu…

  11. Beata, kodėl į visus blynus dedate kepimo miltelius? Argi blynai neskanesni be kepimo miltelių?Ir sveikesni?

  12. Labai skanus blyneliai! Tiesa nedejau kepimo milteliu, nes ju neturiu bet ir be sito ingridiento gavosi nuostabus blyneliai, skoniu siek tiek panasus i varskecius. Pasaka, Aciu Beata uz receptus. Naujas idejas!!!

  13. Katik po pusryciu 🙂 Blyneliai gavosi labai skanus, su svieziomis trintomis braskemis. Kai pasakiau vyrui kokie bus pusryciai jam nelabai patiko, bet tik iskepus ir padejus ant stalo,jau pradejo kalbeti,kaip jam skaniai atrodo ir suvalgius juos,sake,kad nuostabus :))
    ACIU uz puikias idejas 😉

  14. Skanūs blyneliai! Tik ir man pirmoji keptuvė nesigavo, paprasčiausiai reiktų perspėti, kad blyneliai stipriai išdidėja ir pučiasi, tai juos reiktų laisviau sudėti. Aš kai prikroviau, gavosi vienas didelis blynas 😀

  15. eina sau, blynai! ka tik susileidau, sau net pavydejau kol jie dar kepe, numeris 1, garantuotai, dar su toffee sauce’u – !

  16. Aš dar kefyro įpyliau, nes reikėjo užbaigt, tai labai skaniai gavos, turbūt skaniausi blyneliai kokius kepiau per pastaruosius metus 🙂 Ir vietoj kvietinių miltų dėjau avižų miltus.
    Su ant keptuvės pakeptom mėlynėm tinka puikiai 🙂

  17. Dariau viską pagal receptą.Blyneliai beprotiškai svyla, ištįsta bekepant, prisigeria daug aliejaus. Antrą kart nemėginčiau 🙂

  18. Nesu patyrus maisto gaminime, tiksliau, gaminu tik todėl, kad reikia maitinti šeimą. Ieškodama recepto, paprastai įvedu šalia „Beata“, nes Beatos receptai 99,99% pasitvirtina. Šiuos blynelius kepiau iš paprastos lietuviškos varškės (ne tos, kur grūdėta, bet sausos), recepte nurodytomis proporcijomis, papildomai įpyliau šiek tiek grietinėlės ir pieno, kad konsistencija būtų tokia, jog blynas leistųsi pats keptuvėje. Kepiau lietiniams skirtoje keptuvėje, su trupučiu alyvuogių aliejaus. Pirmi blynai nenorėjo verstis. Kartais atrodo, kad sumaišius tešlą, reikia leisti jai pastovėti, bent 10 minučių… Nuo antros keptuvės buvo lengviau kepti. O blynai labai purūs, vaikai gyrė, norėjo dar ir dar.

Rašyti komentarą