8241
Beatos virtuvė

Varškės blynai „Egzodas“

(37)

Nėra nieko gardžiau ir greičiau nei šitie varškės blynai be varškės, tai yra, su kitokio pobūdžio varške - cottage cheese.

Reikės:
  • 400 g cottage cheese, kitaip tariant grūdėtos varškės
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų cukraus
  • 100- 110g miltų (apie 4 kupinus šaukštus)
  • 1 vidutinio kaupo šaukštelis kepimo miltelių

 

Į varškę (cottage cheese) įmušam kiaušinius, suberiam cukrų, išmaišom. Miltus persijojam su kepimo milteliais. Įmaišom į varškės masę, išmaišom. Viskas. Ar yra kas nors greičiau ir gardžiau?????? (Kepam keptuvėje su trupučiu aliejaus: vienas šaukštas  – vienas blynas) Neškite uogienę prašau…..

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (19 balsai, vidurkis: 4,26 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (37)
Komentarai
  1. Skanu parašė:

    Gardu ir greita 🙂 puikiai tinka seimyniniams sekmadienio pusryciams.

  2. nesigavo parašė:

    nezinau ka darau, bet jau antra karta nesigauna – gal kaddedu soda, o ne kepimo miltelius ir paprasta varske?

  3. man taip pat nesigavo parašė:

    kazkodel man irgi nesigavo, kaip kose issileido tie blynai keptuveje. as dejau baking soda.

  4. vita parašė:

    bandysiu, gal pavyks

  5. Gabi parašė:

    Pamėginau ir man visai pavyko, kepti buvo labai sunku, nes jie per „šlapi“, ar kaip čia pasakius. Taip irgi išsileido, bet nors sunkiai kepėsi užtad kaip skanu po to valgyt buvo. :))

  6. dovile el parašė:

    Pavyko, patiko ir labai skanu 🙂 Aciu galvojantiems naujus receptus, nes taip tai jau visai entuzijazmas gaminti buvo issikvepes.

  7. varskes blynai parašė:

    Aciu uz puiku recepta,pusryciai buvo nepakartojami ir viskas pavyko nepriekaistingai su svieziai trintomis braskemis ir grietine ,niam niam

  8. labai skanu parašė:

    labai skanus blyneliai! aciu uz recepta!

  9. Dalė parašė:

    Viskas puikei pavyko, labai skanus blynai

  10. Eglute parašė:

    bandysiu siandiensi recepta tik as pakeiciau ji dejau daugiau cukraus idejau linu semenu , slenu jogurtines grietines o miltai yra ne kvietiniai,bet rupus ziuresim kas gausis

  11. Eglute parašė:

    pirmiblynai prisvilo…

  12. Eglute parašė:

    gavosu visai nieko

  13. ruta parašė:

    Maisto gaminti wisai nemoku, o su keptuve elgtis – tuo labiau. Bet blynelia gawosi labai skanus

  14. Edita parašė:

    Pirmi blyneliai prisvilo, bet sekantys – nepakartojami!!!!!! Tikrai, kepti buvo sunkoka, kai reikejo apversti, bet buvo verta pavargti. Tiesa, iskepusi 2 keptuves blynu, sugalvojau truputeli pasaldinti, ir netycia ipyliau gerokai per daug cukraus (kokie papildomi 2-3 saukstai). Tai tesla suskystejo ir nebebuvo tokie purus blyneliai. Bet skonis vis vien liko nepakartojamas!!!!! Bet kita karta cukraus nebedauginciau, skaniau su tiek, kiek parasyta Beatos recepte 🙂

  15. Labai skanūs!!! parašė:

    Žiauriai skanūs blynai… viskas labai skaniai pavyko, dabar jie mano mėgstamiausi ♥!!!!

  16. Vismante parašė:

    Fantastiški blyneliai! Tapo mūsų mėgstamiausiais 🙂
    Ačiū, Beata, už puikius receptus.. Jų dėka maisto gaminimas tapo malonumu.

  17. Eglė parašė:

    Labai skanūs blyneliai, visada pavyksta, dedu papildomą šaukštelį vanilinio cukraus ir naudoju paprastą varškę. Ir tikrai nėra sudėtinga juos kepti, svarbu nesiskubinti 🙂
    Ačiū, Beata!

  18. egle II parašė:

    O man blynai kibo prie keptuves dugno. Turbut del cukraus. Ir riebalu prisigere….Tokie rieboki gavosi. Skanus, bet skanesni paprasti blynai.

  19. Rūta parašė:

    Tikrai skanūs blynai, jau seniai žinau šitą receptą 🙂 tik aš į tešlą įpjaustau dar obuolį ir kriaušę ir truputį įberiu cinamono 🙂 mes šiuos blynelius mėgstam valgyt su jogurtu…

  20. Grazinatorius parašė:

    Aciu uz ideja. Gavosi panasesni i varskecius nei i blynelis, bet lialiukai kirto su mielu noru:-)

  21. blynai parašė:

    Beata, kodėl į visus blynus dedate kepimo miltelius? Argi blynai neskanesni be kepimo miltelių?Ir sveikesni?

  22. Yurga parašė:

    Labai skanus blyneliai! Tiesa nedejau kepimo milteliu, nes ju neturiu bet ir be sito ingridiento gavosi nuostabus blyneliai, skoniu siek tiek panasus i varskecius. Pasaka, Aciu Beata uz receptus. Naujas idejas!!!

  23. Tina parašė:

    blynai nerealus. skaniausi kokius tik teko valgyti. tiesiog burnoje tirpo…

  24. Aurelija parašė:

    Katik po pusryciu 🙂 Blyneliai gavosi labai skanus, su svieziomis trintomis braskemis. Kai pasakiau vyrui kokie bus pusryciai jam nelabai patiko, bet tik iskepus ir padejus ant stalo,jau pradejo kalbeti,kaip jam skaniai atrodo ir suvalgius juos,sake,kad nuostabus :))
    ACIU uz puikias idejas 😉

  25. simona parašė:

    labai skanu:) bet as pabandziau kepti orkaitei silikoninei keksiuku formoj gavosi dar skaniau :)))

  26. Giedre parašė:

    Nerealus blynai!!! laabai skaniai gavosi 😉

  27. Renata parašė:

    Skanūs blyneliai! Tik ir man pirmoji keptuvė nesigavo, paprasčiausiai reiktų perspėti, kad blyneliai stipriai išdidėja ir pučiasi, tai juos reiktų laisviau sudėti. Aš kai prikroviau, gavosi vienas didelis blynas 😀

  28. gabs parašė:

    eina sau, blynai! ka tik susileidau, sau net pavydejau kol jie dar kepe, numeris 1, garantuotai, dar su toffee sauce’u – !

  29. Eimante parašė:

    Aš dar kefyro įpyliau, nes reikėjo užbaigt, tai labai skaniai gavos, turbūt skaniausi blyneliai kokius kepiau per pastaruosius metus 🙂 Ir vietoj kvietinių miltų dėjau avižų miltus.
    Su ant keptuvės pakeptom mėlynėm tinka puikiai 🙂

  30. Aurosoma parašė:

    Labai skanus! Visai seimai patiko. Aciu!!!

  31. EvaEmery parašė:

    Tobuli blyneliai! Ačiū už receptą!:-)

  32. Gabriele parašė:

    Labai skanu ir greita! Su namine uogiene! ACIU

  33. Miglė parašė:

    Super skanūs:) ačiū už receptą:))

  34. Odeta parašė:

    Dariau viską pagal receptą.Blyneliai beprotiškai svyla, ištįsta bekepant, prisigeria daug aliejaus. Antrą kart nemėginčiau 🙂

  35. Nijole parašė:

    Nesu patyrus maisto gaminime, tiksliau, gaminu tik todėl, kad reikia maitinti šeimą. Ieškodama recepto, paprastai įvedu šalia „Beata“, nes Beatos receptai 99,99% pasitvirtina. Šiuos blynelius kepiau iš paprastos lietuviškos varškės (ne tos, kur grūdėta, bet sausos), recepte nurodytomis proporcijomis, papildomai įpyliau šiek tiek grietinėlės ir pieno, kad konsistencija būtų tokia, jog blynas leistųsi pats keptuvėje. Kepiau lietiniams skirtoje keptuvėje, su trupučiu alyvuogių aliejaus. Pirmi blynai nenorėjo verstis. Kartais atrodo, kad sumaišius tešlą, reikia leisti jai pastovėti, bent 10 minučių… Nuo antros keptuvės buvo lengviau kepti. O blynai labai purūs, vaikai gyrė, norėjo dar ir dar.

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.