Spausdinti

Uogienė su cukinijomis

0
komentarai
1
Porcijos
6 asm.

Reikės:

600 g kubeliais pjaustytos nuskustos cukinijos
600 g kubeliais pjaustytų neluptų obuolių
300 ml vandens
700 g įvairių uogų (aš naudojau serbentus, mėlynes bei avietes)
900 g cukraus uogienėms virti
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Obuolius ir cukinijas suberiame į puodą, supilame vandenį ir verdame, kol vanduo užvirs, obuoliai ir cukinijos pradės minkštėti – apie 5 minutes.

2

Suberiame uogas ir palaukiame kol užvirs ir suminkštės, vėl maždaug 5 minutes.

3

Į užvirusią ir suminkštėjusią masę supilame cukrų, gerai išmaišome ir nuo užvirimo paverdame dar 10 minučių.

4

Supilstykite uogienę į švarius stiklainiukus ir sandariai užsukite.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą