8241
Beatos virtuvė

Traški kiniška vištiena su ryžiais

(184)

Pati tikriausia kiniška vištiena - kaip restorane!

Reikės:
  • Ryžiams:
  • stiklinės apvalių ryžių
  • 2 kiaušinių
  • 1 morkos
  • ryšelio svogūnų laiškų
  • 100 g virto kumpio
  • 100 g konservuotų kukurūzų
  • 100 g konservuotų žaliųjų žirnelių
  • aliejaus kepti
  • druskos
  • Vištienos gabalėliams:
  • 1 vištienos filė
  • 1 litro aliejaus kepti
  • 4 šaukštų krakmolo
  • 5–6 šaukštų vandens
  • 3 šaukštų mėgstamo pomidorų padažo
  • šaukšto aliejaus
  • šaukšto cukraus
  • šaukšto ryžių acto

Paruošiame ryžius:

1. Išverdame ryžius.

2. Morką ir kumpį supjaustome nedideliais kubeliais, svogūnus susmulkiname.

3. Dubenėlyje išplakame kiaušinius.

4. Keptuvę su šlakeliu aliejaus gerai įkaitiname ir iškepame kiaušinius.

5. Kitoje keptuvėje apkepame morką, svogūnus, kumpį, beriame kukurūzus ir žirnelius. Kai viskas lengvai apkepa, suberiame ryžius, kiaušinį, gerai išmaišome ir pagardiname druska.

Ruošiame vištieną:

1. Vištienos filė supjaustome nedideliais gabalėliais. Pasūdom truputi.

2. Nedideliame indelyje sumaišome 3 šaukštus krakmolo ir 4 šaukštus vandens.

3. Gilesnėje keptuvėje įkaitiname aliejų.

4. Vištienos gabalėlius pamirkome krakmole (galima dar ir apvolioti sausame krakmole) ir kepame aliejuje. Kepimo trukmė priklauso nuo gabalėlio dydžio, apie 3–5 minutes. Atkreipkite dėmesį, kad krakmolas kepdamas netampa auksinės spalvos kaip miltai.

5. Kuomet iškepa visi gabalėliai, pasiruošiame padažą. Sumaišome šaukštą krakmolo ir šaukštą vandens. Didelėje keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus, pilame pomidorų padažą, suberiame cukrų. Gerai išmaišome ir maišydami pilame ištirpintą krakmolą su vandeniu, pagardiname ryžiu actu. Pagal skonį galite dėti daugiau cukraus, acto ar įberti druskos.

6. Į padažą suberiame vištienos gabalėlius ir išmaišome , kad jie visi pasidengtų padažu.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (108 balsai, vidurkis: 4,31 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (184)
Komentarai
  1. Viktorija parašė:

    Tobula ši laida, turbūt dėl to, kad dievinu Kinišką virtuvę. Ir pati laida tiesiog spinduliuoja šiluma!
    Beata tu nuostabi, tavo laidos ir receptai patys geriausi!

  2. Žydrė parašė:

    Nei trupinelio druskos vistienai?

    • Beata Nicholson parašė:

      Reikia druskos, Hao nedėjo, bet mes kai darėm namie dėjom….Dėkite druskos…druska savaime suprantamas dalykas. AŠ papildysiu recepte…nes jos tikrai reikia, geras pastebėjimas

      • zivile parašė:

        as siaip megstu druska ir visur ja dedu, bet kadangi kai ziurejau laida Hao jos nedejo tai pagalvojau turbut ir nereikia ir as nedejau.. ir zinokit man visiskai jos netruko!

  3. Dovile parašė:

    Vistienai ar netiktu paprastas actas ar butinai reikia ryziu acto?

  4. Roberta parašė:

    Mmmm kaip skaniai atrodo! Bandysiu tikrai

  5. Jurate parašė:

    bandziau bet kazkodel padazas gumbuliukias gavosi 🙁

    • Gitana parašė:

      man irgi padažas sukrito gabalais…gal vandens ir krakmolo per daug šliukštelėjau? gal reikėjo po truputį jį pilti ir ne visą???

      • zivile parašė:

        Man irgi taip buvo, bet reikejo daugiau vandens dapilti pamaisyti uzdejus keptuve ant lengvos ugnies ir viskas butu issitaise 😉

  6. Egle parašė:

    Gaminau ir aš šiandien 🙂 Viskas kaip ir pavyko, tačiau vištiena nesigavo traški, kažin ką ne taip dariau?

    • Beata Nicholson parašė:

      Vištiena ne traški, jei aliejus nebuvo tinkamai įkaitęs, jis turi būti tikrai labai karštas, bet aišku ne degti…atsargiai reikia, bet palaukti iki tinkamos temperatūros privaloma, vištiena įmesta turi čirškėti ir burbuluoti

  7. Živilė parašė:

    Išbandyta šiandien pasibaigus laidai 🙂 labai skanu… tik proporcijų nežinojau, tai padažas pavyko iš antro karto 🙂

  8. Monika parašė:

    Labai skanu:) Isbandziau:)

  9. Asta parašė:

    Pabandžiau, deja nors dėjau visko tiek kiek nurodyta ir kaip rodė laidoje padažas man nesigavo.. gavosi košė, o ne padažas.. 🙁

  10. Liucija parašė:

    Ziurint siandienine laida, kiniska vistiena pasizymejau pirmu numeriu!

  11. Greta parašė:

    o krakmolas bulviu turi buti ar kitoks?

  12. laguna parašė:

    Isbandyta :)Liux! Vistiena liux!traskumas liux! Su padazu tik reikia padirbeti-mano akiai per daug krakmolo jame buvo prie tokio skysciuku kiekio, bet visumoj-liux! Aciuuuuuuu jums su HAO!:)

  13. Nemira parašė:

    Mūsų šeima labai mėgsta kiniškus patiekalus, bet receptuose vis būdavo kokie nors produktai kurių neturėdavau. O čia viskas paprasta: produktai visi lietuviški, keptuvė ir ta paprasta, o ne įdubusi. Todėl dar bežiūrint laidą sekmadienį, mano šeima pareikalavo traškios vištienos. Ji man gavosi puikiai.
    labai ačiū Beatai už jos laidas ir patiekalus, esu didelė jos gerbėja, turbūt dar ir dėl to, kad esi labai mielas ir šiltas žmogus.

  14. Giedre parašė:

    Sveiki Beata ar galetumete smulkiau papasakoti nes nerandu apie salotas su vistiena ir riesutu padazu ( is kiniestisku patiekalu laidos 😀 ) ACIU.

  15. Džiuljeta parašė:

    Nuostabūs receptai. Laikiu kiekvienos Jūsų laidos. Ačiū už puikią nuotaiką.

  16. jurate parašė:

    o man vis atrode,jog,tai ,ka valgau kinu restorane, gaminama dedant ryziu krakmola,nes bulves kazin ar populiaros Kinijoje…idomu ,koks skonis gautusi gaminant su juo… ir butu labai idomu suzinoti,kaip gaminamas saldziarugstis padazas,girdejau,jog dedamas medus,soja….gal miela Beata,iseitu jums dar karta susisiekti su kinu?!

  17. Vaida parašė:

    Bandėm, puikus receptas 🙂 ! Dariau su naminiu pomidoru padažu – labai skaniai gavosi, o ir druskos nedėjom – ir net netrūko jos . Tik teko pavargti nemažai su savo keptuve – labai traukė prie dugno 🙁 .

  18. Kotryna parašė:

    Gal kas iš jau dariusių gali pasakyti kokiam žmonių kiekiui nurodyti produktai. Iš kiek viską dauginti norint pavalgyti 4 asmenų šeimai? 🙂

  19. Živilė parašė:

    Receptas išbandytas! Tik kaip ir prieš tai rašiusioms merginoms sušoko padažas.. Ir į ryžius dėčiau šaldytus žirnelius, o ne konservuotus. Kaip pirmą kartą visai nieko, bet tobulėti yra dar tikrai kur! Vištiena gavosi ne tokia traški,o kaip kad būna kavinėse „vyšnaitė“.:)

  20. Vaida parašė:

    Labai puikus receptas, nors is padazo gavosi kose-bet skonis vistiek buvo nuostabus! Aciu Beatai 🙂
    Norejau paklausti, o kur rasto receptus kitu kietisku patiekalu kuriuos gaminote spalio 20 d. laidoje? Galetu buti daugiau kinieciu virtuves laidu 🙂

  21. Žymantė parašė:

    Kiekviena sekmadienio rytą žiūrim kartu su mama 🙂 O kiniškos virtuvės receptų jau seniai laukėm. Ačiū 🙂

  22. Aneta parašė:

    Nors esu ne itin įgusui virtuvės šeimininkė, tačiau ir man pavyko ši vištiena! Skonio receptoriai šoko laimės šokį 😀 Tiesa saldžiarūgštis padažas iš pradžių nelabai norėjo pasiduoti, labai tirštas pasidarė, bet gerokai vandens įpyliau, ir viskas susitvarkė. Manau darant antrą, trečią ir kitus kartus bus tik geriau ir geriau.
    Ačiū labai, Beata, už nuostabų receptą! 🙂

  23. Laura parašė:

    Iš kur lietuvių dvasioje tas įsitikinimas, jog kinų maiste dominuoja traški vištiena??? Toli, toli ta vištiena… Nuvykit į tikrą kinų restoraną… įsitikinimui… http://dc.eater.com/archives/2011/10/31/10-chinese-dishes-that-real-chinese-people-dont-eat.php Kaip matot nr 2…. Kinija taip pat toli kaip 6is patiekalas

    • Beata Nicholson parašė:

      oi, miela Laura, tai žinoma, kad mes kalbam apie mūsuose populiarius kinų restoranus, tikrai ne apie tikrą kinų maistą, o pas mus juk kiekviename kinų restorane traškios vištienos būtinai rasite, čia kaip lietuviškų valgių užeigose būtinai bus cepelinų, bulvinių blynų ar kugelio 🙂

    • Veronika parašė:

      Netiesa. Buvau Kinijoj šią vasarą pas studijų draugę kinę ir pirmos vakarienės su jos šeima metu ant stalo buvo ir vištiena guabo, labai panaši, kaip ir pas mus kavinese. Tad pačiai neapsilankius neverta teigti, kas ten valgoma, ir kas ne. Aišku, Kinija didžiulė, ir skirtinguose regionuose virtuvė skiriasi, bet visgi…

  24. Laura parašė:

    Todėl ir gaila kiniečio, rodančio kaip pagaminti nekinietišką patiekalą 🙂 Bet ką jau čia – lietuvis gali ir Japonijoj sušius sukti 🙂

    • Beata Nicholson parašė:

      Kodėl jums gaila? Mes Hao paprašėme kad pagamintu populiariausią patiekalą. Kinija yra tokia didelė ir įvairi, kad vienoje laidoje atskleisti „tikrąja kinų virtuvė“ yra tokia pati užduotis kaip ir su dantų krapštuku dirvą išakėti….Yra labai gerų dokumentinių laidų apie kinų maisto kultūrą. Kai nuvažiuosim į Kiniją tai ir padarysim. O jūs gal Laura norėtumet papasakoti daugiau apie tai? būtų labai įdomu sužinoti, ir mano bloge yra svečių skiltis kur visada laukiami nauji svečiai :))

    • Vilma parašė:

      Patiekalas tikrai kinietiškas. Tik kiniečiai labiau mėgsta ir valgo troškintus patiekalus, nes ten mažiau krakmolo negu traškiuose.

    • Ginta parašė:

      Mažas pastebėjimas: ne kiniečio, o kinO, įsiminkite, gerbiamoji. Ir patiekalas ne kinietiškas, o kinIŠKAS.

  25. Jurgita parašė:

    Miela Beata,
    Aciu uz nuostabias laidas,noriu Jusu paklausti ar galima naudoti kukuruzu krakmola?Teko girdeti,kad bulviu krakmola nera labai sveika daug vartoti (neva vezio maistas mumyse) ir t.t 🙂

  26. Elvina parašė:

    Ar galima cukrų pakeisti medumi?

  27. Aurelija parašė:

    Puikus receptas, puikiai pavyko is pirmo karto! Padazui reikia gerokai daugiau vandens nei cia raso, bet viska matai pagal vaizda, kada uztenka, o kada dar mazai. Labai skanu, rekomenduoju! 🙂

  28. Vilma parašė:

    Labai dziaugemes, kad parod4d4te kaip pasidaryti traškią vištieną. Vyras pamates laidą iškart vakare puole kepti 🙂 Jau seniai norejo tokios ir vis nesigaudavo. O po šios laidos …. pavyko labai puikiai. Ačiū

  29. Asta parašė:

    Vyra suintrigavo laida, tai puole gaminti. Puikiai gavosi, kaip kinieciu retorane. Net musu mazoji kuri mesos nevalgo paprase antros lekstes 🙂 Aciu uz puiku recepta.

  30. Dainius parašė:

    Arba krakmolo ne saukstas, o saukstelis, arba vandens puse litro reikia pilti, kitaip ne padazas, o uztepele gaunasi 🙂 Skanu, bet virtuves valymo darbai uztruko ilgiau, nei patiekalo gamyba. Aliejus taskesi laisvai…

  31. Monika parašė:

    O man pirmąkart nepavyko, atrodo dariau viską kaip parašyta, juolab mačiau laidą, kepant vištieną apvoliotą krakmole, gerai neiškepė, nors kepiau net ilgiau, nei nurodyta, matėsi aplipęs krakmolas, jis buvo kažkoks glitus. Tarkim gal kaltas buvo aliejus, nors įdėjus vištiena čirškė ir burbuliavo. Teko patiekalą taisyt pagal savo gebėjimus, kad išvis būtų valgomas. O su padažu kaip tyčia viskas gavosi gerai. Kitąkart dėsiu į vidutinį puoduką su aliejumi, gal didesnė sėkmė aplankys? 🙂

  32. Agnė parašė:

    Nevalgau šio patiekalo kinų restoranuose, yra žymiai geresniu. Pažiūrėjus laidą pabandžiau ir labai patiko. Neviskas gavosi, vištiena nebuvo tokia traški (kaip jau buvo minėta, neišlaukiau kol aliejus kaip reikiant įkais), bet labai skaniai papietavome. Ačiū Beata ir Hao!

  33. Aušra parašė:

    Labai puikus receptas 🙂 Viskas puikiai pavyko 🙂

  34. larra parašė:

    Aciu uz puiku recepta!

  35. audra parašė:

    labai aciu uz resepta. Pagaliau ir man isejo vistiena kinietiskai,smagu, musu seimos budzetas bus didesnis,nes nereiks vaziuotI del sito megiamo patiekalo.SAUNUOLE BEATA. ACIU ACIU

  36. Rasa parašė:

    Puikiai viskas pavyko iš pirmo karto:) tobulas skonis, ačiū už receptą!!

  37. Stepiu Liutas parašė:

    Pavyko puikiai 🙂 Ir padazas ir vistiena pavyko idealiai. Lygiai kaip restorane kinu. Ir viskas is pirmo karto. Nu super 🙂 Aciu Beata!!!

  38. Jurga parašė:

    Padažo proporcijos kažkokios nenormalios, visas pavirto i viena dideli gumula.. Pyliau vandens prasiskiedė ale gumulai niekur nedingo.. Mano akimis padažas visiškai nevykęs, nes ir i kinietiška toli gražu nepanašus skonis iprasto pomidorų padažo ir acto.. žodžiu nerekomenduoju, arba jei norėsis pabandyt tai pirma pasidarykit padaža o paskui kepkit vištiena kad netektų nusivilt..

    • As parašė:

      nebandziau padazo,bet pomidoru padazo skoni-gali pakeisti soja(arbt.saukst.) nes manau,kad tiek soja ar pomidoru padaza deda del spalvos:) o acto padauginai vadinas:D As darau visai kitoki,daug kartu isbandytas ir tikrai geras : 4saukst.cukraus,4saukst.vandens,4saukst.balto vyno actas(bet tinka ir paprastas,istikruju dedu maziau,reikia ragauti.Nes kas megsta rugsciau,kas ne),ir sojos-koky arbt.saukst,kaip jau sakiau-del spalvos:D viska i keptuve:) cukrus istirpsta..ir tada supilti krakmolo arbt.saukst sumaisyta su truputy vandens:)Bet aisku,gal truks tirstumo,dekit dar 🙂

  39. Laura parašė:

    Sveiki Beata, noriu padekoti uz nuostabias laidas ir knygas 🙂
    Siandien pasigaminau kiniska vistiena, viskas idealu. Taciau noriu paklausti kai sumaisomas vanduo su krakmolu jis tiesiog kaip cementas sustingsta, bandziau ir vistena isvolioti ir viska bet tas misinukas manes neklause, galbut kazko perdaug arper mazai dedu ?:-)

    • Lija parašė:

      Reikia tiesiog pamaišyt su šaukštu arba pirštais ir vėl pasidarys skysta 🙂

      • Laura parašė:

        Maisiau maisiau 🙂 tik nusisuku sekundei o ji vel cementine :-))))))
        Speju geriausiai butu maisant po truputi pilti ant vistienos… 🙂

  40. Lija parašė:

    Ačiū Tau labai už šią laidą!!! Katik pasidariau traškią vištieną su ryžiais, skonis tiesiog nuostabus!!!

  41. Gintare parašė:

    O jeigu darant 1kg vistienos file, tai ir visu ingridientu kieki reikia didinti 4 kartus?

  42. Simona parašė:

    Na, o man nepavyko irgi… gavosi padažas lyg guma, toks kietas gabalas.. išmečiau. Antrą kartą dėjau mažiau krakmolo, bet viskas tikrai neatrodė taip, kaip turėtų… Nežinau, kodėl taip nutiko… Ar kad naudojau paprastą actą, ar kad naudojau pomidorų padažą, o ne kečupą?… ar vis tik krakmolo turėjo būti mažiau (nes aš dėjau iš akies)… Gaila išmestų produktų ir laiko :(… Na, o ryžiai gavosi puikūs :).

  43. -> As parašė:

    Sveika Beata!
    Gaila , bet ta dalis del vistienos su krakmolu isejo visiskai nevykusiai 🙁 Krakmolas nukrito nuo vistienos, ir beveik visas liko ant keptuves dugno, aisku ant vistienos gabaleliu jo kazkiek liko, nes isejo tokie balti. bet nebuvo panasu i tai,kas buvo laidoje, jie nebuvo traskus. Nors perskaiciusi komentarus,ilgai laukiau kol ikais aliejus, ant auksciausios temperaturos kaitinau ir panasiai.. Gal reikia kepti ant ugnies? Juk kinai patiekalus daro ant ugnies berods? O kitas dalykas del padazo isejo tas pats kaip ir visoms, todel siulau padazo eigos pabaigoje darasyti prie recepto, kad isejusia mase maisyti ir skiesti verdanciu vandeniu.. nes as viena padaza ismeciau pagalvojusi,kad kazka ne taip padariau, o antra karta isejo vel tas pats, tai sugalvojau uzpilt verdancio vandens.. !

    • Beata Nicholson parašė:

      Oi sudėtinga matau čia tu tuo krakmolu…Aš siūlyčiau dar karta pažiūrėti laidą visi receptai yra TV3 Play, ir tada pamgėginti dar kartą, visada galima sumažinti krakmola, va prašau, kai kitų parodytas receptas ir užrašytas va ir problemos…Bet yra ir tokių kuriem gavosi…. puikiausiai tai net nežinau ką čia dabar daryti ??

      • Ruta parašė:

        Su mama galvojam,kad gal geriausiai iseitu ir 100% pavyktu ,jei keptume kaip zagarelius, turiu omeny ant aliejaus grynai. Manau cia per mazai aliejaus dejau tiesiog. O kepant kaip zagarelius turetu tikrai iseiti tas efektas,kad idedi ir burbuliuoja, nes vakar to nebuvo.Kaip manote,Beata? 🙂

  44. Viktorija parašė:

    Sveiki, o man keista kodel buvo naudojamas bulviu krakmolas, as naudojau siandien kukuruzu krakmola ir gavosi gan neblogo skonio, tik bendra konsistencija nuvyle, kaip ir kitoms , padaziukas truputi gabalais isejo))
    na o siaip aciu uz receptuka, bandydime tobuleti)))

  45. Marijus parašė:

    Teip, teko padaze panaudot 3x daugiau vandens. Ir siaip sojos padazo dar primaisem. Visumoj – Liux!

  46. jurga parašė:

    Katik gaminau pietus pagal si recepta,viskas gavosi tobulai.. Aciu uz recepta,pagaliau mokesiu kiniskai vistiena paruosti.. 🙂

  47. Rasa parašė:

    Po šios laidos ne dienos be kinietiškų patiekalų :))) Salotas ir taip dažnai darom,o va mėsytę su saldžiarukščiu padažu,tapo kasdienybė 🙂
    Tik vienas klausymas,kodel man neišeina ta plutelė,tiksliau,man jos visai nebuna,apkepa mėsytė ir tiek ???

    • Beata Nicholson parašė:

      hmmmm gal tiesiog per skysta ta košelė?? gal patirštinkite ją? praneškite kaip seksis

      • Rasa parašė:

        Nu kad skysta tai tikrai taip 🙂 Kelis kart dariau jau,ka cia kelis kokius 10 maziausiai,tai zuvis,tai vistiena…bet nesigauna ta plutele…kosele isvis nesigauna man,per daug vendens i krakmola? bet tai kiek jo pilt ant tu triju saukstu ???

  48. Rasa parašė:

    Aš aplamai noriu padėkoti už šią laidą,ilgai jos laukiau,o jei dar kienietišką jūros produktų sriubą kas pamokintu,kaip kiniečių restorane,tai išvis būtu super,nes kai nueinam gausia šeima į kiniečius(auginu 4 vaikus|) tai vien už sriubą paklojam 40lt 🙂

  49. Raimis parašė:

    Man kaip retai besilankančiam virtuvėje viskas pavyko tobulai iš pirmo karto 🙂 Tiesiog darant padaža nepabijokite tirštumą pareguliuoti vandeniu ir dar, gaminant padažą, iš pat pradžių apkepinau morkas pjaustytas šiadeliais, bei pora skiltelių česnako, skonis 10 balų 🙂

  50. Rita parašė:

    Ir man padažas nepavyko 🙁 Matyt jį gali pagaminti tik kinai 🙂

  51. Rūta parašė:

    Labai puikus receptukas! Ypac greitai paruosiamas! :))

  52. mia parašė:

    gal kas zino kiek mazdaug kaloriju yra tokiam patiekale porcijoj vienam asmeniui? aciu

  53. jurga parašė:

    Puikus receptas, labai skaniai gavosi:)

  54. Ieva parašė:

    Čia tobulas patiekalas, dariau iš kalakutienos. Rekomenduoju iškart daryti didesnę porciją, nes nepasidalinsite! 🙂

  55. Viktorija parašė:

    Skanu, tik vištiena gavosi visai ne traški.. Kepiau gerai įkaitintame aliejuje. Kiekvieną gabaliuką papildomai voliojau sausame krakmole – gal be reikalo?

  56. Ana parašė:

    Esu ne vieną kartą bandžiusi įvairius kinietiškos vištienos paruošimo variantus – šis idealus! Lengva, paprastas, o svarbiausia – tikrai tobulai skanu! 🙂

  57. Julita parašė:

    Fantastiškai gavosi, abu su antrąja puse skanavom, man patiko, kad greitai pavyko viską pasigaminti liux, ačiū labai! 🙂

  58. Evelina parašė:

    Labai lengvai paruošiamas patiekas, skonis kaip tikrai gerame restorane, labai skanu! Ačiū už nuostabų receptą. 🙂

  59. Jonė parašė:

    Vistiena ir padazas gavosi super…
    Ačiū…
    Negaliu atsidziaugti šiuo receptu.

  60. Dovilike parašė:

    super duper lekiu ir as ismeginti,senai ieskojau tokio recepto

  61. Vytautė parašė:

    komplimentai! nerealiai gavosi 🙂 tik į ryžius nedėjau kumpio, žirnelių ir kukurūzų – būtų buvę per daug, o padažui naudojau tą patį aliejų, kuriame kepiau vištą – šiek tiek pataupiau, skoniui nei kiek nepakenkė 🙂 ačiū už puikų receptą 🙂

    • Vytautė parašė:

      beje, padažas ne iš karto pavyko. Jei kam nors gausis tirštas padažas „gabalais“, pilkit daug vandens į jį ir ant mažos ugnies ilgai maišykit – pasitaisys viskas 😉

  62. Deividas parašė:

    Kad gautųsi traški vištiena tokia kaip kinų restorane ją apvoliokite kiaušinio baltyme išplaktame su krakmolu. O trynius galite pakepinti ir sumaišyti su ryžiais.

  63. Dalia parašė:

    Labai patiko.

  64. Gabriele parašė:

    Labai nuostabi vistiena pati katik pagaminau buvo tiesiog nuostabi aciu Beata uz tokius nuostabius receptus 🙂

  65. arturas parašė:

    gavosi skaniau negu restorane aciu Beata.
    Uz gera recepta

  66. Giedrė parašė:

    Labai būtų įdomu sužinoti, kiek kalorijų turi šis patiekalas 🙂

  67. Milda parašė:

    Labai geras receptas. Mano vyras dievina kinų maistą, ypač šį patiekalą, tad pagaminau pietums ir liko sužavėtas. 🙂 Tik va po visko virtuvė kaip po karo, labai jau taškosi aliejus kepant vištieną, bet viskas sutvarkoma. 🙂

  68. Inga parašė:

    Dariau 2 kartus. Abu kartus padazas nepavyko. Krakmolas susoka gabalais, o ipylus gerokai daugiau vandens, nei recepte, siap ne taip isgaunu konsistencija. Bet valgant vistiek veliasi burnoje kaip guma.

  69. Linas parašė:

    Labai geras receptukas 🙂 super!

  70. Sandra parašė:

    Sveiki,
    bandžiau šį receptą. Manyčiau kažkokia klaida dėl traškumo. Gavosi ne traški, o gliti… brrr. Teko perdirbti. Nuskusti krakmolą ir daryti plovą.
    Čia mano praktikoje pirmas receptas -deja nepavykęs. Sakyčiau reikia pakoreguoti. Reikėjo apvolioti ne vandens-krakmolo mišinyje, o kiaušinio ir krakmolo- va tada ir būtų gavusi traški vištiena.

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Sandra, yra taip: vienas receptas trys virėjai trys skirtingi rezultatai, aš ten buvau ir stovėjau ir savo akim žiūrėjau ir pati namie gaminau tik iš krakmolo ir vandens pavyksta padaryt traškią, viskas priklauso nuo kepimo…..Bet jei jus pasiekiate norimo rezultato su krakmolu ir kiaušiniu tai puiku

  71. raimonda parašė:

    jūsų receptai patys geriausi, jau gimtadieniui užsisakiau jūsų knygą, bet laidos žiūrėt negaliu.. anksčiau vesdavote geriau… mano nuomonė

  72. Edgar parašė:

    kiek esu virtuvei prastovejas, ir niekaip negalejau gauti padazo recepto ! ar truko man tik ryziu acto. aciu jums labai 🙂 varau vistiena kepti :)))

  73. Aleksandra parašė:

    Būtų taip pat įdomu sužinoti vieną kinišką receptą, karamelinė višiena arba kiauliena. Ragavau šį patiekalą Paryžiuje ir nuo tada ieškau recepto, bandau, bet vis niekaip neišeina… Be galo skanu, pikantiška ir įdomu

  74. nerri parašė:

    Beata, ačiū už puikų receptą !
    Man pavyko, tik, kaip ir daugelis, į padažą pyliau daugiau vandens ir dar gardinau sojos padažu. Nu, fantastika !!!

  75. Dovile parašė:

    1 litro aliejus? Cia paklaida ar is tikruju tiek reikia?

  76. Dominyka parašė:

    Nuostabus receptas! Turėjau namuose didelę kalakuto krūtinę, tai bandžiau su ja… Žinoma, užtrukau gal kokį milijoną valandų, likau visa apšaudyta deginančiu aliejumi, apie virtuvės vaizdelį išvis tyliu… Bet buvo tikrai verta! Galbūt į padažą tikrai reikėjo daugiau vandens? Viską dariau pagal receptą, tai toks tirštokas gavosi ir gumulais sušokęs… Nepaisant to skonis nenukentėjo, visai šeimynai laaabai patiko. 🙂 Irrr… į ryžius nedėjau kumpio, nes pagalvojau, kad bus toooo much. Dėkojam už receptą! ;))

  77. Neringa parašė:

    Ačiū už nuostabų receptą.

  78. giedre parašė:

    norejau paklausti, o ka butu galima naudoti vietoj bulviu krekmolo, kadangi as jo vietoje neturiu..miltus?

  79. Lina parašė:

    Vištiena nuostabiai traški gavosi, prie padažo reikės ir antrą kartą gaminanat padirbėti. Ankščiau pirkau specialius kinietiškus miltelius traškiai vištiena, bet gavosi ne taip skaniai kaip Beatos. Ačiū už paprastus receptus.

  80. Dominykas parašė:

    Tiesiog nuostabus patiekalas.
    Vistiena Labai gerai gaunasi kepti deepfried 🙂

  81. valdas parašė:

    Aciu Beatai uz puiku recepta, pirma karta gaminau kinietiska patiekala, vistiena gavosi puikiai traski kaip ir restorane, gal padazas biski susoko, bet pavyko seip netaip

  82. Guoda parašė:

    Tobula!! nerealiai skanu;)

  83. Edvinas parašė:

    Labai skanus patiekalas. Tik dariau be ryžių.

  84. Indre parašė:

    Aciu, puikus receptas;) likau suzaveta ir nosi uzrietusi, kad pavyko iskart;) suzavetas ir mano vyras megstantis kinu restoranus;)))

  85. Tomas parašė:

    Sveiki. Supylus krakmola istirpinta vandenyje, padaza iskart sutrauke gabaleliais. Per du kart nepavyko. Ka reiktu kita kart gaminant daryt? Gal vaikinui atleisit uz toki negudru klausima 🙂

  86. Rytis parašė:

    Šį patiekalą su visa šeima gaminame beveik kiekvieną savaitgalį ir dar niekaip nenusibosta. Paprastai gaminam iš 2 vištos krūtinėlės dalių (apie 500 g.) Naudojam Suslavičiaus (išbandytas visoks, šitas tinka geriausiai) klasikinį pomidorų pasažą stiklainėlyje (visą stiklainėlį) Vynuogių actas ir verdančiame vandenyje palaikyti šaldyti žirneliai. Vištienos visiškai nesūdom. Į padažą dedame pusę šaukšto krakmolo, nes kitaip per tirštas gaunasi.
    Žodžiu gaunasi visai kaip Vištienos vyšnaitės restorane, tik kur kas skaniau 🙂

  87. Egle parašė:

    Tiesiog nerealus patiekalas.. 🙂 gavosi visai lygiai kaip kinieciu restorane 🙂 niekada nenusibostantis 🙂

  88. Lukas parašė:

    Pats neragavau, nes nuo 18 h. buvau prisižadėjęs nevalgyti, bet tėvai buvau labaaaai nustebinti, sakė, kad viskas, kaip kinų restorane, nesuprato, kaip man pavyko padaryti, kad vištienos padažas būtų toks tirštas, galvojo, kad dėjau medų :))

    Ačiū už nuostabų receptą! 😉

  89. Alina parašė:

    Ka gi, susiruosiau savo megstamiausia vistiena pasigaminti namie.. Skonis puikus, ne ka prasciau, nei kinu restorane 🙂 aciu, Jums uz paprasta ir gardu recepta ! 🙂

  90. Deividas parašė:

    Labai geras receptas, vištiena gaunasi traški ir gražiai iškepa. Verdant aliejuje tikrai nebus pilnos riebalais aptaškytos virtuves ir nukentėjusios odos 😉 Padaže tikrai reikėtų šiek tiek daugiau vandens, o krakmolas viska gaminant tiksliai pagal receptą gumulėliais nesušoka. Aš į padažą dar įdedu daržovių, bet kokių kurias randu šaldytuve. Ilgai ieškojau būtent traškios vištienos, visada gamindavau taip pat krakmole voliotą vištiena, tačiau be vandens ji nesigaudavo traški. Šiaip receptas puikus. Ačiū Beatai už šį nuostabų receptą!!!

  91. Toma parašė:

    Ar ryziu acta galima pakeisti yprastu actu?:)

  92. gabriele parašė:

    na pagaminau, viskas pavyko, vyrui buvo labai skanu, man, deja, ne. Kazkaip pirmas patiekalas is beatos saraso, kuris man nepatiko..

  93. Akvilė parašė:

    Šią vištieną jau gaminu ne vieną kartą. Viskas puikiai gaunasi, aš dar į padažą įdedu ananasų, čili padažo ir paprikos. Tikra kiniška, traški, saldžiarūgštė vištiena! Super! 🙂

  94. ramas parašė:

    Ponia Beata,ar jums padaze nesijaucia kiek per stipriai jauciamas pomidoru padazo skonis?gi tikrame guabao padaze jauciasi tarsi medaus skonis?gal turit pasiulymu kaip ta pakeisti ar istaisyti?dekui:)

  95. ramas parašė:

    Tikrai taip..atleiskit uz aplaiduma ir neatiduma:) o gal galetumet parasyt Guobao recepta?dekui:)

  96. laura parašė:

    O šiandieninė vištiena deivido atrodo labai skaniai 😀

  97. Deimantė parašė:

    Nerealus receptas! Dariau su kiaulienos karbonadine, pavyko super 🙂 o padažo skonis neapsakomas, niekaip atsidžiaugt negaliu, kad taip lengvai pavyko. Ačiū Jums už receptą! 🙂

  98. Živilė parašė:

    O kam butent krakmolas reikalingas prie sios vistienos ? ka jis duoda ipatingo vistienai ?

  99. Miglė parašė:

    Iš šio recepto, kokiam skaičiui žmonių pavalgyti jo užtenka?

  100. neringa parašė:

    Išbandyta, labai skanu tik aš dar dėjau šaldytu daržovių.

  101. Dali parašė:

    Labai skanu! Vistienos uzteko tik 2: mamai su dukra…:)
    Dekui uz saunu recepta.

  102. RASA parašė:

    kodėl aš nematau video su Hao?

  103. Laima parašė:

    Brangioji Beata, ar galima naudoti vištų šlaunelių mėsa?

  104. Eva parašė:

    Mmm ! Skanumėlis , namiškiams labai patiko. Greitai, nebrangiai ir sočiai pavalgėme. Ačiū už šį receptą ! 🙂

  105. arturas parašė:

    aliejaus reikes 1 litro?

    • arturas parašė:

      Super!!!

    • Beata Nicholson parašė:

      oj ne, mažiau tikrai..kepkit per kelis kartus, nesusinaudos tiek aliejaus..

      • gintas parašė:

        Du patiekalai viename, plovas ir vistiena 🙂 labai ukiskai sulietuvintas receptas. Vistiena ideali,padazas labai paprastas,noretusi naturalesnio,ne vien tik su skonio suvienodintoju „kecupu“ , o ryziams pakaktu kepinto svoguniuko ir sojos padazo. Jei be vistienos ir ryziu plovas su kumpiu gaunasi lengvas ir skanus.

  106. Karolina parašė:

    Iš visų ieškojimų pagaliau atradau tai, ko norėjau! Naudojau paprastą actą ir viskas pavyko! Antrą kartą gamindama vištienos kubelius truputį pagardinau vištienos prieskoniais, o į padažą įpyliau apelsinų sulčių. Skonis nerealus! Ačiū!!

  107. Skaiste parašė:

    Va siandien gaminau gavosi labai skanu mano busimas vyras liko labai patenkintas net pirstelius apsilaize. Megstu Beata Jusu laida ir jus pati labai sauni posityvi. Aciu uz ikvepima gaminti kuri jus teikiate :))

  108. Valdonė parašė:

    Sveiki, paukstiena labai skaniai gavosi, o vat ryziu nepavyko biriu isvirti:-(

  109. Samanta parašė:

    Sveiki, norėčiau paklaausti ar vietoj vištienos file tinka naudoti kalakutienos file?:)

  110. Simona parašė:

    Šiandien pabandžiau pagaminti šeimai šią vištieną. Vištiena kaip vištiena, bet padažas visiškai nepavyko, viską lauk išpyliau, iš pradžių gavosi gumbeliai, dar vandens įpyliau, bet visviena gavosi kažkokia želatina.

  111. Neringa parašė:

    Sveiki, as norejau paklausti ar galima vietoje acto deti kazka kita, ar imanoma ji pakeisti? Nes acto dabar neturiu, o parduotuve toli.. :/

  112. Emilija parašė:

    Keliems asmenims maždaug užtektų pagal šį receptą?

  113. Milda parašė:

    laba diena, o ar actas labai butinas? Apsipirkau ir pastebejau, kad jo truksa ,o nei kojos nei rankos jau nekyla begti iki parduotuves vel 🙂

  114. Guste parašė:

    O medaus ideti galima?

  115. marija parašė:

    Sveiki,noriu siandien pasigaminti traskia vistiena ,o butina file naudoti ?

  116. Lina parašė:

    Isbandziau sivakar-vistiena skani, taciau padazas neisejo(speju del sudrekusio krakmolo), o ryzius dariau paprastai 🙂 sunus dviguba porcija vistienos suvalge 🙂 gerai, kad turejau sweet chilli padazo, pakaitinau ji ir suejo 🙂

  117. Kristina parašė:

    Norejau paklausti ar ryziai turi sulipti?man nesigavo birus, nors pries verdant nuploviau ir isvirusius perliejau saltu vandeniu:(

  118. Roberta parašė:

    Ar galima naudoti vynuogių actą? Ačiū

  119. Agnieška Dasevič parašė:

    Ryžius nusprendžiau tiesiog išvirti be jokių kukurūzų, kumpių, morkų ir kiaušinių ir gavosi labai puikiai:) taip pat nusprendžiau paeksperimentuoti ir pabandžiau ne su vištiena o su kiauliena:D

  120. Meda parašė:

    Labas Beata,
    Dariau šitą patiekalą. Viskas būtų labai puiku, bet kai dariau padažą, man užsidegė keptuvė 😀 Na, aliejus ir pomidorų padažas nekaip sureagavo 😀 Valgiau tik traškią vištieną. Antrą kartą bijau ir gamint

  121. Kristina parašė:

    Nuostabiai gavosi! Ačiū už puikų receptą!

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.