Gaminame:
Kai kurių šiame recepte naudojamų prieskonių galite atsisakyti arba pakeisti kitais bei išbandyti kitokių skonių derinių.
Puikus ir lengvas receptas!Vakar prikepiau dvigubą porciją naujiesiems 🙂
O aš šiandien kepsiu šias lazdeles ir tikrai manau patiks:)
Vakar taip pat kepiau. Tik prieskonių dėjau pagal savo skonį. Puikumėlis!
Ačiū, Beata, už nuostabų receptą 🙂 Namai kvepia, net seilės tįsta, o ir skonis nuostabus 🙂 Mano svečiai bus tikrai patenkinti..
Labai ,labai skanu 🙂 pasidariau namie ,tik sūrio daugiau dėjau 🙂
na pabandziau si lengva receptuka, tik as nedejau tiek visokiu prieskoniu, ka turejau ta ir dejau:) t.y. suris, uogine paprika, saldzioji paplrika, kmynai ir druskyte, gavosi superiniai.Nuo stalo padulkejo:)
Aciu Beta
na pabandziau si lengva receptuka, tik as nedejau tiek visokiu prieskoniu, ka turejau ta ir dejau:) t.y. suris, uogine paprika, saldzioji paplrika, kmynai ir druskyte, gavosi superiniai.Nuo stalo padulkejo:)
Aciu Beata
Niekur nerandu jusu per TV rodyto recepto – astrus avinzirniai, kepti orkaiteje. Negaliu atgaminti prieskoniu mikso.. Issiviriau avinzirnius, o nezinau, kaip daryti:-) Gal galetumete ikelti recepta?
O galima truputuką pasunkinti receptą:)
Gal galima sluoksniuotą tešlą keisti namine tešla iš ruginių miltų:)
Tik kur gauti jos receptuką:)?
Labai skanus užkandis užkariavęs namiškių skrandžius! Dėkoju už receptą!
Sveiki, o galima bemielę tešlą pakeisti mieline?:)