Pasiruošiame indus, kuriuose bus patiekiamos salotos ir sluoksniuojame: į dugną beriame salotų, tada virtų bulvių sluoksnį, dedame šaukštą majonezo, dedame virtų kiaušinių sluoksnį, tada tuno, kaparėlių, šiek tiek morkų šiaudelių ir agurkų, šaukštą majonezo ir papuošiame kupsteliu ridikėlių daigų. Taip pat susluoksniuojame ir likusias salotas.
Oi, Vilma, čia ne į stiklinę, čia į visas salotas tiek reikia. Ir žinoma, kad ne tiek, kiek pasikabina šaukštu – -paprastai pakanka nugriebtų šauktų – be kaupo. Dar galima majonezą perpus maišyti su jogurtu – labai palengvėja bet kokių salotų padažas.
Tikrai? Kažkaip ir man rodės, kad perdaug tiek i vieną stikline…Bet Jūsu patarimas maišyti majonezą su jogurtų mane labai sudomino. Ar nesigauna keistas skonis? Kokį patartumėte jogurtą naudoti tokiam reikalui?
jogurta naudojama naturalaus skonio, (tikrai ne braškinį) galite naudoti graikiška, bet jis gana kietas ir riebokas, o paprastas keletos procentų jogurtas labai maloniai atšviežina majonezą, dar citrinos sulčių ir druskelės galite mestelėti
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia
Labai skaniai atrodo ir sauni ideja sluoksniuoti. Labai pavasariska:). Man labai skanu salotos su tunu. Si savaitgali butinai pasigaminsiu sias.