Spausdinti

Tuno salotos stiklinėje su vakarykščiais virtais kiaušiniais ir elegantiškas ir sveikai sotus užkandis.

Sluoksniuotos tuno salotos

0
komentarai
7
Porcijos
4 asm.

Reikės:

ketvirčio iceberg salotų gūžės
1 didelės arba dviejų mažesnių virtų bulvių
2 kietai virtų kiaušinių
mažos skardinės konservuoto tuno aliejuje
3–4 šaukštelių kaparėlių
1 didesnės morkos
1 trumpavaisio agurko
6 šaukštų majonezo
ridikėlių daigų (jei norisi)
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Salotas stambiai supjaustome arba suplėšome. Virtą bulvę ir kiaušinius supjaustome kubeliais.

2

Morką ir agurką nuskutame. Morką sutarkuojame stambiais šiaudeliais, agurką supjaustome kubeliais.

3

Nusunkiame tuną ir kaparėlius.

4

Pasiruošiame indus, kuriuose bus patiekiamos salotos ir sluoksniuojame: į dugną beriame salotų, tada virtų bulvių sluoksnį, dedame šaukštą majonezo, dedame virtų kiaušinių sluoksnį, tada tuno, kaparėlių, šiek tiek morkų šiaudelių ir agurkų, šaukštą majonezo ir papuošiame kupsteliu ridikėlių daigų. Taip pat susluoksniuojame ir likusias salotas.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Labai skaniai atrodo ir sauni ideja sluoksniuoti. Labai pavasariska:). Man labai skanu salotos su tunu. Si savaitgali butinai pasigaminsiu sias.

  2. per daug majonezo i tokia stikline:) as tik 1 arb sauksteli deciau:). salotos jau gaunasi nebe sveikas maistas:)

Rašyti komentarą