Spausdinti

Jau ne kartą suokiau apie avokadą, nors riebus, bet sveikas ir labai skanus. Naudoju jį vietoj sviesto. Jei avokadas pasitaiko kietas, tai po kelių dienų kambario temperatūroje suminkštėja puikiausiai. Vienu metu avokadas, ančiuviai ir, jei yra, rukola, buvo topų topas mano valgiaraštyje. Kitas labai puikus variantas, bet be ančiuvių – su alyvuogėmis, kaparėliais ir rukola.
Ir dar lietuviškas itališkos bruschetta su pomidoru ir mozarela variantas: grūdėta varškė vietoj mozarelos, keletas baziliko lapelių, pomidoriukai, truputėlis druskos ir pipirų.

Greita, skanu ir paprasta.

 

 

Ruginės brusketos, arba tiesiog sumuštiniai

0
komentarai
3

Reikės:

ruginės duonelės
prinokusio avokado
rukolos salotų
kaparėlių
Kaip gaminti?
Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. sakykite o ta rukola visad buna tokia kartoka-astroka,nemoku ne apibudinti,ragavau nesenai ja pirma karta,paliko ne koki ispudi

Rašyti komentarą