8241
Beatos virtuvė

Romo punšas

(0)

Šventinis, turbūt labiausiai tinka, kai karšta, bet aš tikrai šiuo kokteiliu vaišinsiu ir žiemą :))

Reikės:
  • Litrui pagaminti:
  • 400 ml šviežių apelsinų sulčių
  • 1 laimo sulčių
  • 4-5 šaukštų cukraus (galima mažiau)
  • 350 ml tamsaus romo
  • 10 lašų angosturos biterio (apie šitą dalyką turiu pasakyti, kad jis tikrai skanus. Tai prieskonių ir žolelių mišinys, kuris suteikia kokteiliui ypatingo skonio, bet jei nėra, tai nieko tokio… Aš, beje, anksčiau į juos žiūrėjau pro pirštus, bet dabar esu gerbėja)
  • Muskato riešuto, šviežiai užtarkuojamo ant jau padaryto kokteilio su ledu

Kaip paruošti:
1. Apelsinų sultyse ištirpiname cukrų.
2. Sumaišome su romu.
3. Išspaudžiame ten pat laimo sultis.
4. Į stiklinę pridedame tiek, kiek telpa ledo. Užpilame stipriuoju kokteiliu ledą.
5. Ant viršaus užtarkuojame šiek tiek muskato riešuto.
Receptas turetu buti itrauktas ir i knygos skyriu „Per barzdą varvėjo, nieko burnoj neturėjau“, ten – vasariški gėrimai ir vienas kitas alkoholinis kokteilis…

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.