Porą susmulkinkite ir pakepinkite svieste su aliejumi (aš naudojau rapsų). Kai poras suminkštės, verskite ten susmulkintus moliūgo gabalėlius.
Užpilkite vandeniu ir leiskite pavirti apie 10 minučių. Kai moliūgas suminkštės, meskite spanguoles. Jų rūgštumas trukdo viskam greitai išvirti, tai berkite jas pabaigoje.
Tuomet maisto smulkintuvu viską sutrinkite.
Aliejuje paskrudinkite duoną, ją pasūdykite ir pabarstykite česnakų granulėmis arba įtrinkite česnako skiltele.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia