Visa recepto legenda – čia.
Gaminame:
O nduja dešra atrodo štai taip.
Sakykit kur Kaune galima butu nusipirkti nduja desros?
Kuom butu galima sita desra? Aciu
Pakeisti sita desra:)
„Ndujai, deja, nepakeičiama, na nebent bandytumėt malti marinuotų Kalabrijos pipirų pastą su vytinta dešra ir lašiniais, bet vis tiek čia jau ne tas pats.“ – Beata (https://www.beatosvirtuve.lt/blog/beata/nepakartojamas-delikateso-atradimas-vilniuje-ir-receptas-su-nduja-desra/)
labas, ar galietai parasyti kaip taip daryti?
Iš pradžių kai perskaičiau „nduja“,pamaniau,kad klaida padaryta
Beata dirba reklamai tam tikrų firmų – tai kažkoks Danske cukrus, tai kažkokia “ypatinga“ dešra…Kaip kas išmano,taip užsidirba, o protaujantys atsirenka.
Nduja – tai ne prekinis ženklas, ponia, nereikia savo neišmanymo demonstruoti per užgauliojimą.
Pati turiu šaldytuve ndujos gabalėlį ir kaip tik ieškojau, kaip galėčiau ją panaudoti. Ačiū už rceptą 🙂
Aš, manau, kad Beata, puikiai parodo, kad netarnauja kažkieno reklamai, o siūlo tai kas pačiai patinka, nekartą yra parašiusi apie mūsų produkciją ir tikrai niekas jos nei prašė, nei su ja kalbėjo.Žinoma, tai yra labai smagu, tik noriu paneigti tuščias, o gal ir pavydžias kalbas kas čia ką perka…
Ndujos, visuomet galite įsigyti Kaune, „Viduržemio Delikatesai“
Sveiki, Beata, norėjau paklausti, kur Vilniuje galima nusipirkti nduja dešros?