8241
Beatos virtuvė

Lašišos salotos su persimonais

(12)

Oj šitos salotos, įkvėptos mano kulinarinių atostogų iš Portugalijos, sulaukė tiek pagyrimų iš filmavimo komandos dėl skonio bei išvaizdos. O pasigamina lengvai ir greitai. Pirmyn į žiemą su tokiomis sočiomis salotomis.

Print Friendly
Reikės:
  • 400 g lašišos filė
  • 1 šaukšto džiovintos kalendros
  • 1 šaukštelio ciberžolės
  • 1 šaukšto kumino
  • druskos
  • 1-2 persimonų
  • saujelės petražolių
  • 2 saujų špinatų
  • 1 gūželės romėninių salotų
  • 1 gūželės raudonojo radicchio salotos
  • 2 saujų pistacijų
  • 2 saujos granato sėklų
  • Padažui:
  • 3 šaukštai aliejaus
  • 2 šaukštai balto vyno acto
  • ½ citrinos sulčių
  • druskos
  • žiupsnelio uoginės paprikos

Print Friendly

Dalinkis:
Komentarai (12)
Komentarai
  1. Kristina parašė:

    Isbandyta! ne tik salotu isvaizda fantastiska, bet ir skonis.

  2. Laura parašė:

    sakykite, o lasisa zalia ar sūdyta, ar kepta?

  3. Jūratė parašė:

    Šiandien gaminau šias salotas pirmąkart, ir tikrai jau žinau – ne paskutinį:) Skonis nuostabus! Patiko visai šeimai.

  4. Dalia parašė:

    Laba diena,

    išbandžiau šį receptuką. Na ką galiu pasakyti….
    ŽIAURIAI, BEPROTIŠKAI FANTASTIŠKAI SKANU!!!
    AČIŪ LABAI. Kūčioms bus būtiniausiai pagamintas 🙂

  5. Laima parašė:

    Sveiki, norejau paklausti ar galima pakeisti persimona kazkuo kitu?

  6. Lina parašė:

    Gaminau šias salotas, skonis tikrai TOBULAS. Ačiū, Beata!
    Beje, man padaže pasirodė per daug vyno acto, tad aš pamažinau kiekį per pusę ir buvo liuks 🙂 Skanaus kitoms gaminančioms, o aš einu ieškot pas Beatą, ką dar pagaminti 🙂

  7. Živilė parašė:

    SUPER! Paperka net tik skoniu, bet ir grožiu. Rekomenduoju.

  8. Ricardas parašė:

    Sveiki, patarkit koks vynas tinka prie šių salotų.Dėkui

  9. Agne parašė:

    Kazin, o ar vietoje keptos lasisos tiktu rukyta?

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.