8241
Beatos virtuvė
Beatos krevečių kokteilis

Krevečių kokteilis

(0)

Gaivu, tiks iškilmingiems pusryčiams ar priešpiečiams.

Print Friendly
Reikės:
  • Salotoms reikės:
  • Kelių saujų virtų karališkųjų krevečių
  • 1 prinokusio avokado
  • 1 galvos iceberg salotų
  • Gabalėlio agurko
  • Padažui reikės:
  • 1–2 šaukštelių „Tabasco“ padažo
  • 0,5 šaukštelio krienų
  • 2 šaukštų majonezo
  • Ryšulėlio krapų
  • 1 šaukšto pomidorų pastos
  • 0,5 citrinos sulčių

Gaminame padažą:

  1. Dedame į dubenėlį kelis šaukštus majonezo, truputėlį krienų, pomidorų pastos šaukštą, įlašiname „Tabasco“ padažo bei įspaudžiame citrinos sulčių.
  2. Viską sumaišome.

Gaminame salotas:

  1. Pasiruošiame indelius.
  2. Supjaustome iceberg salotas, kubeliais susmulkiname agurką, per pusę perpjauname avokadą, atskiriame jo minkštimą nuo odelės ir supjaustome didesniais gabalėliais bei susmulkiname krapus.
  3. Nugnybame išvirtų krevečių uodegėles. Keletą krevečių su uodegėlėmis pasiliekame papuošimui.
  4. Į indelius sluoksniais dedame salotas, agurkus, avokadą, sudedame krevetes, viską užpilame keliais šaukštais paruošto padažo, pabarstome krapais ir vėl klojame dar vieną daržovių sluoksnį, apliejame padažu, sudedame krevetes, pabarstome krapais ir papuošiame krevetėmis su uodegėlėmis.

 

Print Friendly

Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.