8241
Beatos virtuvė
Kepti šparagai su sezamais1_Beatos virtuve

Kepti šparagai su sezamais

(1)

Na aš esu pamišus dėl šparagų, tikrai taip. Nežinau, iš kur tas pamišimas, bet manau, greičiausiai dėl to, kad juos labai sėkmingai augina mano anytos apylinkėse Suffolke ir mes visada, kai važiuodavom, vis pirkdavom ir valgydavom juos visaip. O čia dar vienas variantas, kaip paruošti skanų užkandį iš jų.

Print Friendly
Reikės:
  • ryšulėlio žaliųjų šparagų
  • 2 šaukštų sezamų aliejaus (gali būti kepintų)
  • 1 česnako skiltelės
  • 2 šaukštų sezamų sėklų
  • 1 šaukštų sojų padažo

  1. Nulaužome sumedėjusius šparagų galus ir dedame į dubenį. Pašlakstome sezamų aliejumi, sojos padažu, beriame smulkintą česnaką ir sezamo sėklas. Šparagus gerai apvoliojame mišinyje.
  2. Veriame šparagus vieną šalia kito ant dviejų medinių (prieš tai bent 30 min. vandenyje mirkytų medinių iešmelių, kad nesudegtų), it formuodami plaustą.
  3. Kepame vėrinius įkaitintoje kepsninėje, vis pašlakstydami likusiu padažu, apie 5 minutes.
  4. Patiekti kaip užkandį arba priedą prie kepsnių.

Kepti šparagai su sezamais2_Beatos virtuve

Print Friendly

Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. Kristina sako:

    Labai skanu.Kepiau kaip nurodyta. Puikiai tiktų prie kokios keptos mėsos. :)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.