8241
Beatos virtuvė

Keksiukai su „Nutella“

(190)

Keksiukai iš 2011 m. kalendoriaus balandžio. Su riešutiniu sviestu ir riešutais.

Reikės:
  • 12 keksiukų:
  • 50 g sviesto
  • 150 g „Nutellos“
  • 2 kiaušiniai
  • 100 g cukraus
  • 150 g natūralaus jogurto arba kefyro
  • 50 g maltų lazdyno riešutų
  • 180 g miltų
  • 1/2 šaukštelio kepimo miltelių

 

1. Sviestą ištirpiname ir sumaišome su „Nutella“ (ją irgi gali tekti pašildyti, jei laikėt šaldytuve).

2. Kiaušinius sumaišom su cukrumi ir kefyru/jogurtu, įmaišom į „Nutellos“ ir sviesto mišinį.

3. Riešutus sumalame kavamale arba kombainu.

4. Miltus sumaišom su kepimo milteliais ir įsijojame į šlapią masę. Išmaišom. Dedam sijonėlius į kepimo formą, tešlą – į popieriukus ir kepam.

5. Kepame iki 190 C įkaitintoje orkaitėje.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (25 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (190)
Komentarai
  1. Bu parašė:

    Aaaa, noooriu! O kiek laiko kept?

  2. Aura parašė:

    O jogurta/kefyra kurioj vietoj dedam? 🙂

  3. Beata parašė:

    jau issikepiau,paragavau viena,veliau antra,trecia,ketvirtas nebetelpa,labai labai skanus,bus itrauktas i top :)))
    (neturejau nei jogurto,kefyro,vietoj to dejau grietine,skonio nepagadino)

  4. Ugnė parašė:

    Labai ačiū už receptą:) Keksiukai nuostabūs. Šiaip nesu mėgėja suktis virtuvėje, bet su šiuo kulinariniu stebuklėliu išlaikiau vyraujančia nuomonę, kad nors ir retai gaminu, tačiau kai jau prisiliečiu prie maisto – pirštelius visi laižosi.

  5. Justė parašė:

    Kiek tešlos reikėtų pilti į popierinę formelę, kad keksiukai neiškiktų per daug?
    Siekiame tobulo rezultato 🙂

  6. Rūta parašė:

    Receptas skamba labaai viliojančiai. Tik kaip manote, ar labai blogai būtų jei kepčiau vieno, didelio kekso formoje? O gal nėra skirtumo? 🙂

  7. Marija parašė:

    Vakar issikepiau situ keksiuku – mmm atrode kuo puikiausiai 🙂 Tik beda – kadangi gamybos aprasyme nebuvo itraukta kada det jogurta, tai skaiciau automatiskai recepta ir pamirsau isvis idet ji. Bet gavosi vistiek gardus 🙂

  8. Kamile parašė:

    O kada ideti sumaltus lazdyno riesutus? 🙂

  9. Kvaila esu. parašė:

    Atrodo viliojančiai. Bet nepatiko man tai, kad eigoje nepaminėta, kiek laiko kepti, kur dėti riešutus ir jogurtą. Todėl nusprendžiau ieškoti receptų kur nors kitur.

    • durna tada tu parašė:

      Tai durna tu tada esi, nes aie keksikai nerealuuuuussssssss….!!!! Beata,myliu tavi .

    • nu nu parašė:

      Aiskiai yra pasakyta kada ir su kuo deti jogurta ar kefyra.reikia kelis kart perskaityt recepta poto komentuot.o del to kad nepamineti riesutai,galima ir logiskai pamastyt kada juos det.arba bent jau komentaruose paskaityt recepto autores atsakymus.

  10. Kamile parašė:

    Rošiuosi kepti. Atrodo skanu ir lengva. Tikrai verta paabandyti. Beata ir vėl pasistengė įkelti tik pačius skaniausius receptus. Kiek visko bandžiau daryti viskas pavyko! VALIO BEATAI!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 P.S Didelis aciu!

  11. Ginte parašė:

    Kiek laiko reikia kepti keksiukus?

  12. Toma parašė:

    Šiandien išbandėm – nuostabūs keksiukai 😉 Ryt kepsim tokį patį, tik didelį ir nešim dovanų dukrytės kūmytei 😉

  13. afters9 parašė:

    Puikus receptas! Gavosi 24 nuostabaus skonio keksiukai..:)

  14. Dešimtmetė directionere parašė:

    Ohhh… Beata… Tu nereali. Man dešimt metų. Bet… Tavo saldumynus pyragus ir keksus pati viena kepu jau tris metus. Dažniausiai kepdavau „Laimingą“ obuolių pyragą, bananų duoną ir t.t. Bet… Šitie keksiukai… Nerealu… Ačiū už nuostabų receptą . :)****

  15. rožytė parašė:

    BEATA TAVO GRANOLA NUOSTABI !!!!!!!! O ISTIRUJU TAI NOREJAU PASIGIRTI MANO KLASEJE SKONIO SAVAITE TAI PAMANIAU ISKEPSIU TAVO NUTELLOS KEKSIUKUS ! TIKIUSIU KLASEI PATIKS!!!!!!!!

  16. Klausimas parašė:

    O jeigu neturi tos specialios formelės keksiukams ? Jei turi tik sijonukus ? Ar sudeliojus juos ant skardos jie neistiž ir nepraras formos ?

  17. K parašė:

    Turiu silikoninę formą 6 dideliems keksams. Ar galiu masę pilti tiesiai į juos, neprikeps? Jei taip, kiek cm palikti nuo viršaus? Ačiū iš anksto. : )

  18. Agne parašė:

    Kepiau siandien siuos keksiukus, kol visa eiga vyko atrode nuostabiai ir gardziai, taciau teko kepti apie valanda, ir tai vidus neiskepe, liko apyzalis.. Ilgiau nebekepiau, nes pradejo virsus degti.. nors ir pamazinus temperatura buvau.. Pasakykit ka blogai padariau!??

  19. Klausimas dėl pabarstukų parašė:

    Laba diena, Beata 🙂
    Aš turiu klausimą šiek tiek ne iš šios operos, na bet vis gi jis susijęs su keksiukais.
    Sakykite ką daryti kad užbarsčius pabarstukų jie nenubyrėtų, kaip man juos „pritvirtinti“ ant viršūnėlių?
    Ačiū labai

    • Beata Nicholson parašė:

      na kad jie priliptų tai reikia kažkokių tai tvirtinančių medžiagų, arba barstyti ant kremo kokio nors…Tai galite daryti taip: sumaišyti cukraus pudrą su citrinų sultimis, ir lengvai patepti viršunėles ir pabarstyti…

      • Klausimas parašė:

        Planuoju rytoj dovanų dauuuuug keksiukų nešti sudėti juos į lėkšte vienus ant kitų, jei padarysiu jūsų siūlomą masę iš cukraus pudros ir citrinų sulčių ir tik šiek tiek patesiu viršūnėles ir apibarstysiu pabarstukais, gal labai smarkiai keksiukų sijonėliai nesusiteps vieni nuo kitų…

  20. Hm parašė:

    Kas tie sijoneliai? As turiu formeles vienkartines, ar negalima iskart pilti visa tesla ir kept?

  21. Hm parašė:

    Kas tie sijoneliai? Negalima iskart deti tesla i popierelius ir kepti? Ko dar reikia?

  22. Rimantė parašė:

    Išbandžiau šitą receptą ir keksiukai pavyko tobulai! Ne per sausi, ne per saldūs ir nuo stalo greitai dingo 🙂 Ačiū už receptą.

  23. Del nutelos parašė:

    Ar galima viska taip pat daryti tik be nutelos?:)

  24. Lina parašė:

    ar kepant tokius keksiukus ar šiaip pyragus reikia jungti vėjelį ar ne?

  25. Svarbus klausimas parašė:

    Nelabai supratau, tai keksiuku popierines formeles dar i kazkokias formeles deti, ar uztenka juos ant skardos padeti?

  26. Taura parašė:

    Ačiū už šį puikų receptą 🙂 vakar kepiau tai labai patiko ir labai lengvas 😀

  27. Justina parašė:

    Miela Beata, keksiukus geriau kepti formelėse iš silikono ar metalinėje formoje su popierinėmis formelėmis joje?

  28. Justina parašė:

    Miela Beata, Jūsų nuomone keksiukams labiau tinka silikoninės formelės ar skardinė kepimo forma su popierinėmis formytėmis joje?

  29. gab parašė:

    nu va, 3 skirtingu receptu jau kepu keksiukus, bet kaip guminukai taip guminukai :). zodziu, valgomi, bet virsus buna kietokas o viduj ne kaip koks pyragas, o gumine konsistencija. nzn ka cia reik daryt kitaip, hmmm ?

  30. Gabs parašė:

    miltus emiau skiritngus kas kart, nes vis perku po maza pakeli, sikart buvo Malsenos karaliski, o kepimo – Saudos…Tesla gan skystoka buvo siaip jau…Dekui..

  31. Elena parašė:

    Laba diena, norėjau paklausti, ar riešutai turi būti labai smulkiai sumalti? kaip miltai?

  32. Simona parašė:

    Ar galima pakeisti lazdyno riešutus razinomis?

  33. RUDUDU parašė:

    ar vietoj nutelos galima naudoti RUDUDU?

  34. Lina parašė:

    Norėjau paklausti, ar galima nutellą pakeisti kitu šokoladiniu riešutų kremu?

  35. Gabrielė parašė:

    Mamyčių dienos proga pabandysiu savo mamytei iškepti pagal ši receptą tik vienoje formoje pyragą, manau bus LABAI SKANU….:)))

  36. sarune parašė:

    truputi nesupratau kur reikia deti sumaltus riesutus?

  37. auste parašė:

    Kur reikia deti riesutus?

  38. Justina parašė:

    Jau antrą kartą kepu šiuos keksiukus.Tiesiog NUOTABŪS 🙂

  39. Milda parašė:

    Retai gaminu, bet sumasčiau draugui gimtadienio proga iškepti keksiukų. Kadangi Beatos receptais mėgaujuosi tiek aš, tiek mama, tiek visa likusi šeima, tai nutarau ir šįkart pasinaudoti jos receptu. Ir ką galiu pasakyti, nors ir ne kokia iš manęs kepėja, bet skanesnių keksiukų dar niekur neteko laukti 🙂 Kol kas jie dar vėsta orkaitėje, o aš jau nekantrauju pavaišinti draugą! Ačiū Beatai 🙂

  40. laura parašė:

    o kiek reikia kepimo milteliu?:)

  41. Jurgita parašė:

    Kepiau šiandien šiuos keksiukus.Valgant vieną keksiuką, sakyčiau sausokas,nors tikrai neperkepiau.O užsigeriant kava ar arbata visai neblogas skonis būna.

  42. parašė:

    Ar as teisingai supratau kad reikia 1,5 saukstelio kepimo milteliu? As galvojau pagal recepta 1/2 tai yra puse saukstelio?

  43. Indrė parašė:

    Aciu uz receptuka,jau kepu 🙂

  44. Guoda parašė:

    Kodel man jie sukrenta, supliupsta?! atrodo bekepant jau iskyla, grazu ir po keliu minuciu visas grozis dingsta… 🙁

  45. Ingrida parašė:

    Super gardus keksiukai 🙂

  46. Laura parašė:

    Labai skanūs keksiukai, kepiau silikoninėse formelėse, tai viskas puikiai pavyko, taip pat vietoje riešutų dėjau kokoso drožles nuostabus skonis! 🙂

  47. Vytaute parašė:

    jau orkaitej kepa!Aciu!

  48. Giedrė parašė:

    Dariau viska pagal receptuka, iskilo tokie gražūs o poto viskas susileipo, gavosi blyniukai…kas ne taip?

  49. Aurėja parašė:

    Norėjau paklausti o taprasme kas ta slapia mase??

  50. Agne parašė:

    Labas Beata, norejau pklaust, gal gali ka patart ka daryti jei truputy per ilgai kepiau ir keksiuku virsus labai sukietejo atvesus? ;/

    • Beata Nicholson parašė:

      oi čia jau niekas nepadės…keksiukus visada reikia įdėti kepti į gerai įkaitintą orkaitę, galejo sukietėti, jei įdėjote į nepilnai įkaitusią orkaitę…. dabar jau nieko nepadarysi

      • Agne parašė:

        Pasirodo jiems tereikejo pastoveti per nakty ir jie suminkstejo ;)) Be galo skanus!! Aciu uz recepta :))))

    • Vaida parašė:

      as tai kepiau be ventiliatoriaus, todel virsus taip pat siek tiek padziuves buvo, bet uztepiau šokoladinio glajaus ir viskas susitvarke 🙂

  51. Roberta parašė:

    Nezinau, truputi sausi gavosi. Gal per mazai Nutellos dejau…

  52. Justė parašė:

    Sveiki Beata, mano svajone yra ismokti kepti tuos tikrus, nepaprasto grozio keksiukus. Su kremo kalnu ant virsaus… Tik vat mano didziausia beda kad nemoku to pasakisto kremo padaryti 🙁 gal galite padeti?

    • Beata Nicholson parašė:

      apie kremus esu paaiškinusi savo kepinių knygoje, yra keletas variantų ir čia bloge taip pat yra jie paminėti papraščiausias yra 1 dalis sviesto išplakta su cukraus pudra, panašiu kiekiu ir išplakta su grietinėlės kremu (philadelphia)

  53. LukaJu parašė:

    O ar skanus tie keksiukai?

  54. Lujiza parašė:

    O būna pirkti jau sumaltų riešutų?

  55. Greta parašė:

    Sveika Beata, 🙂

    Nusprendžiau ir aš iškepti taip išgirtus keksiukus 🙂 Gal galėtum pasakyti kokia eiga su tuo kefyru/jogurtu. Kiaušinio cukraus ir jogurto masę dedame į nuttelos masę, ar ta jaogurtą veliau dėti? 🙂

  56. Aiste parašė:

    super receptas. rekomenduoju!!!.

  57. alina parašė:

    jau kepu… labai skanu

  58. Morta parašė:

    Noriu paklausti ar kepant daugiau keksiuku negu 12(pavyzdziui 24 keksiukams),reikia dvigubai daugiu maisto produktu?

  59. Emilija parašė:

    O jei neturi tokios specelios kepimo formos ,tai gausis keksiukai?

  60. Andrėja parašė:

    Beata, norėjau paklausti, ar bus blogai jei į keksiuko vidų, dar įdėsiu „nutellos“? 🙂 Ar visko nesugadinsiu?

  61. beatos gerbeja parašė:

    o jei neturi sijonėliu tik formelias ?

  62. Gitana parašė:

    Niu isbandziau beveik visus “ Beatos“ keksiukus ir visi buvo labai skanus . Tik va sitie gavosi sausi… 🙁 Nesupratau ka ne taip padariau… 🙁

  63. Aneta parašė:

    Kaži ar labai nukentėtų keksiukų skonis, jei nedėčiau maltų lazdyno riešutų? Tiesiog neturiu kuo jų sumalti :/

  64. alison parašė:

    o per kiek laiko pasigamina???

  65. Monika parašė:

    o kepimo milteliu nereikia sumaisyti su citrina?

  66. Skanumas parašė:

    Ar negalima vietoj kefyro/jogurto deti kondensuota piena?

  67. Niomniom parašė:

    O maišyti viską galima ir šaukštu ar būtinas „mikseriukas“?

  68. Karolina parašė:

    Norėjau paklausti, kas jeigu vietoj „Nutellos“ dėsiu kitokį šokoladinį kremą? 🙂

  69. anna parašė:

    Beata, as turiu tik metaline gilia skarda…jokiu formu formeliu neturiu…ar galiu kepti joje? Ar gausis kaip paprasciausias kvadrato formos keksas?

  70. ineta parašė:

    puikiai išėjo nuostabus receptas nuostabu!!!!!!!!!!!!!!!

  71. ineta parašė:

    nuostabiai išėjo man labai patiko labai skaniai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  72. Karolina parašė:

    Labas Beata, galima kefyra pakeisti pienu?

  73. Loler parašė:

    Tikuosi mamos dienai tiks 😉

  74. Nutellllla parašė:

    Patikėkit, dariau viską identiškai pagal recepta, bet gaunasi visai ne tokie keksiukai.:(

    • Loler parašė:

      O kas ne taip? Man tik spalva buvo tamsesnė, nes truputi ilgiau kepiau ir nutellos daugiau dėjau, bet labai skanūs išėjo.

  75. Urtė parašė:

    Keksiukai gavosi tobuli! Svečiams labai patiko 🙂

  76. Goda parašė:

    Vietoje riešutų idėjau džiovintų apelsino žievelių, labai skanu!

  77. Viktorija parašė:

    O aš neturiu keksiukų formos, bet į paprastą skardą išdėliojau sijonėlius, kad glaustųsi vienas prie kito ir neleistų tešlai išbėgti ir gavosi kuo puikiausia forma 🙂

  78. Dalia parašė:

    Neturejau namie nei jogurto nei grietines tai vietoj siu produktu idejau Helmans majonezo.Gavosi superiniai keksiukai!

  79. Laura parašė:

    Galiu pasakyti,kad as pastoviai kepu keksiukus be jokiu formu,naudoju tik popierelius dedu 2dazniausiai ir gaunasi puiki forma ir tikrai nepasileidzia 🙂

  80. Keistuole parašė:

    O gal galima butu deti kitus riesutus?

  81. Aiste parašė:

    Labai skanūs!

  82. laima parašė:

    Bandysiu ir as siandien iskept,vis galvojau kur kefyra sunaudot,dabar jau zinau kur panaudosiu 🙂

  83. jolanta parašė:

    sveiki.o kiek stiklinemis gaunasi miltu,neturiu kaip pasverti 🙂

  84. Žaneta parašė:

    Miela Beata, man nepavyksta jokie keksiukai, tiesiog kol kepa viskas puiku, bet išjungus orkaitę, ir ištraukus iš jos, jie sukrenta, ką darau ne taip?

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Žaneta, gali būti,kad nepakankamai pridedate tešlos į formeles (užpildyti iki dviejų trečdalių). Arba jei trūksta tešlos, užpildykite 9 ar 10 formelių, o ne 12, ir į likusias tuščias pripilkite vandens, kad apsaugotų nuo perkaitimo.
      Gal dar įdedate ‘sunkių ingredientų’ (riešutų, sėklų, džiovintų vaisių) arba pilno grūdo miltus? visa tai gali įtakoti, kad sukrenta ir neiškyla pakankamai tešla.
      sekmės kituose bandymuose!

  85. neste parašė:

    Labas rytas, Beata. Norejau paklausti, ar sita visa mase eitu kepti tiesiog kaip torta ar pyraga?

  86. Justina parašė:

    Vakar kepiau šiuos keksus – jie nerealūs! Vyrui labai patiko o šiandien ir tėvams duosim paskanaut 🙂 ačiū už puikų receptą!!!

  87. knopkė parašė:

    ar keksiukai viduje turi gautis sausi ar drėgni? nes kepu jau virš pusvalandžio ir jie vis dar drėgnoki viduje

  88. girmante parašė:

    ka galejau ne taip padaryti, sie keksiukai man gavosi kaip kokie medinukai kai atsalo 🙁

  89. Liepa parašė:

    Turiu du klausimus:
    1. Ar galima ant šių keksiukų viršaus dėti kremą, kaip būna ant vadinamųjų „cupcake“? Nes noriu gimtadieniui daryti keksiukus su kremu. Jei galima, koks kremas čia tiktų? Keksiukai labai skanūs, ne vieną kartą bandžiau kepti. Tobuli, bet norisi kremo man…… As tokia smaližė……. Mmmmmmmm……..
    2. Ar galima vietoj riešutų dėti M&M’s? Ar kepant saldainiukai nepakenks? O gal galima nedėti nieko?

    P.S. Aš tiesiog DIEVINU BEATOS RECEPTUS IR PAČIĄ BEATĄ!!!!!!

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Liepa žinoma kad galima dėti kremą, butinai kremų yra įvairių: bet sakyčiau papraščiausi ir patikimiausi yra sviestas plius mascarpone, Maždaug lygiom dalim ir cukrus arba sviestas ir grietinėlės sūris, ala philadelphia…. Žinoma dėkime M and M bet kai jie iškeps tai vidus gali būti ištirpes ir likt gali tokios spalvotos dėmelės…betgal neištirpS?

  90. Liepa parašė:

    Iskepiau keksiukus. Mmmmmmm…… Tobuli. Dar pridejau apelsinu kremo ir i vidu idaro apelsinu sirupo. Vusi giria…. Aciu tau, Beata!

  91. Justina parašė:

    kepiau 2 kartus, nes turėjau tik 1 skardą, bet labai skirtingai gavosi. pirmą kartą pamačiau, kad nėra parašyta, kada jogurtą dėti, todėl įdėjau tik sumaišiusi visą kitą, ir keksiukai gavosi rūgštoki. antrą kartą dariau viską kaip priklauso ir skonis nepakartojamas. 🙂 ačiū už skanų receptą.

  92. Kristina parašė:

    Jeigu galima ištaisykite receptą, kur gaminimo eiga….. Ten nėra įrašyta kad reikia pilti jogurtą ar kefyrą, ir kada ….. Recepte yra o eigoje nėra….. teko krapštyt tešlą iš formelių ir dapilti kefyro….. gerai kad apsižiūrėjau kad lyg kažko trūksta….. Ačiū.

  93. Eliada parašė:

    Nu bet ir tundros esat, viskas kuo puikiausiai parasyta – kur ka ir kada deti ar pilti. Akinius uzsidekit jei nedazlibinat. O galu gale viska I vieną inda sudedat, sumixeriuojat ir vualia… Stebiuosi kiek daug kiauragalviu Lietuvoj….

  94. leja parašė:

    kiek porciju iseitu

  95. Guoda parašė:

    Maniškiai dabar kepa, visa virtuvė kvepia!!! Tikiuosi bus skanūs!!!:))))

  96. Anuška parašė:

    Pas mane 12 iseina valentino dienos proga labai skanu!!

  97. terce parašė:

    antrakart gyvenime kepu keksiukus, tikiuosi iseis, tesla paragavus ir taip skani pasirode :):) sie keksiukai bus puiki keksiuku „experto“ kelio pradzia :):):)

  98. Gitana parašė:

    tikrai labai skanus,nesistebiu kad patiko vyrui,kuriam sunku itikti:-)tik kepti uztenka ne 40 min.,o 30 min.

  99. Deimantė parašė:

    Laba diena, norėčiau paklausti, ar čia išeina 12 didelių keksiukų? 🙂

  100. Inga parašė:

    Išties siūlau išbandyti, keksiukai nuostabūs !

  101. Evelin's ir Gelmina parašė:

    O galima be riesutu viska daryti?

  102. iveta parašė:

    Pats geriausias keksiuku receptas! Tobulas desertas! Aptepkit virsu su maskarpones ir grietineles kremu- pirstus apsilaizysit!

  103. Rapolas parašė:

    Radau tobulybę. Prie keksiukų pritaikiai gaivų glajų. Citrina ir cukraus pudra tik tiek. Vualia . Pabandykit ir jūs

  104. vil parašė:

    Labai geri, kepiau ir kepsiu dar!

  105. vaida parašė:

    Sveiki, norejau paklausti ar ant keksiuku virsaus, pries kepima, galeciau deti M&D saldainiukus? Cia kaip papuosimui? Ar jiems nieko neatsitiks?

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Vaida,na jei įdėsite prieš kepimą ir kepsite, tai jie suskils, bet gražiai, o jei norite, kad būtų nesuskilę, kaip tik iš pakelio, tai tada dar kremu patepkite ir uždėkite M&M’s.

  106. vaida parašė:

    Aciu jums uz patarima:) Butinai juo pasinaudosiu..

  107. Ugnė parašė:

    Ar vietoj riešutų galima dėti M&M arba spalvotus pabarstukus?

  108. Ugnė parašė:

    Ka vietoj riesutu galima deti?

  109. Kepeja parašė:

    Beata,ačiū!! Nerealu!

  110. paula parašė:

    norejau paklausti kaip surasti miltus sumaisom su kepimo milteliais ir isijojame I slapia mase.kaip suprasti I slapia mase.prasau atrasyt as keksiukus kepsiu mamai…

  111. :) parašė:

    kuo butu galima jogurta ar kefyra pakeisti?

  112. christina parašė:

    jau dariau žiauriai skanūs.

  113. Arune parašė:

    Sveiki, labai skanus keksiukai! Tik vietoj Niutelos dejau triufelius.. Norejau paklausti ar nereikia ilgiau kepti jeigu pas mane tie sijoneliai ne popieriniai, o guminiai? nes viskas iskepe isskyrus dugnui atrodo dar truksta siek tiek laiko .:)

  114. Monika parašė:

    Ar galima dėti rudojo cukraus? 🙂

  115. Paulina parašė:

    Norėjau paklausti tai vis delto 0,5 ar 1,5 a.š. kepimo miltelių? Nes čia nemažas skirtumas 🙂

  116. aigis parašė:

    labai geras receptas! mum pavyko is pirmo karto iskepti puikei!!! nemaciau keresnio recepto!!!!

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.