8241
Beatos virtuvė

Jautienos mėsainiai su naminiu barbekiu padažu

(34)
Reikės:
  • 2 kg maltos jautienos
  • 3 svogūnų
  • 4 kiaušinių
  • 2 šaukštų druskos
  • 2 šaukštų Dižono garstyčių
  • šaukšto Vorčesterio padažo
  • pipirų
  • Barbekiu padažui:
  • 10 šaukštų mėgstamiausio pomidorų padažo
  • 3 šaukštų sojų padažo
  • 2 šaukštų raudonojo vyno acto
  • 3 šaukštų rudojo cukraus
  • 1 šaukšto Dižono garstyčių
  • 1 šaukšto druskos
  • žiupsnelio džiovintų aitriųjų paprikų

 

1. Smulkiai supjaustome svogūnus. Suberiame juos į maltą mėsą.

2. Įmušame du kiaušinius ir du trynius (baltymų prireiks ruošiant mėsainių bandeles!), supilame padažus bei prieskonius, gausiai pabarstome pipirais.

3. Suformuojame plokščius mėsainių kotletukus ir juos iškepame..

Bandelių prisikepsite iš Velykų pynės tešlos.

Visus padažo ingredientus supilame į puodą ir kaitiname kol užvirs. Padažas paruoštas!

 

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 4,07 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (34)
Komentarai
  1. ligi parašė:

    Norėčiau sužinoti,ar tiktu kiauliena?

  2. Renata parašė:

    Beata, norėjau paklaust gal ir kvailo klausimo:) kur geriau namų salygom kepti mėsainius? Keptuvėje ar orkaitėje?

  3. Monika parašė:

    Labas, Beata. Norėjau tavęs paklausti. O ar galima į tuos mėsainius nedėti svogūnų?

  4. Inga parašė:

    Siandien isbandziau – puikus receptas! is tiesu, sultingi, skanus ir norisi pakartoti…:) rekomenduoju!

  5. Niam niam parašė:

    Labai skanu !!!! >.>

  6. Giedre parašė:

    Šį savaitgali bandysime ir mes… vaikų ima sutvirtinimo sakramenta… sako kad šašlykai atsibodo

  7. Monika parašė:

    Padažiukas nerealus! 🙂

  8. Laura parašė:

    o idomu jei vietoje jautienos butu pvz. stirtniena ar serniena? Ar reiktu daryti kazka kitaip su mesa?

  9. Vygandas parašė:

    Norejau paklausti, kokia jautienos dali geriau pirkti, jei farsa noriu susimalti pats?
    ir… 4-5 sauktai druskos?!?! cia apie kokio dydzio saukstus kalbama? 🙂

  10. Gabrielė parašė:

    Burgeriai gavosi nerealūs! Darėm pirmà kartà, viskas pavyko 🙂 ačiū už receptà! 😉

  11. anonimas parašė:

    beata kiek cia iseis is dvie kg porciju truputi per daug o darant is puse kg visko keturgubai dėt mažiau?

  12. anonimas parašė:

    o kaip gaminti is pusė kg jautienos

  13. anonimas parašė:

    cia būtina patiems kept bandeles ar galima padaryt ir is parduotuviniu bandeliu

  14. gabriele romelite parašė:

    labai skanus buvo mesainis gerai beata kad ikele ane?

  15. Aivaras parašė:

    Keliems vienetams si porcija yra?

  16. Mikas parašė:

    Beata o kepant ant lauzo kaip pjaustyti svogunus

  17. Virginija parašė:

    Beata, ar tikrai tiek daug druskos dedasi?

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Virginija, ačiū, kad pastebėjote, pataisiau, ten gal ir daugoka būtų, bet žinot, druska toks dalykas, kurį visuose receptuose geriausia pagal savo skonį reguliuotis.

  18. Vaiva parašė:

    Beata, kokio mazdaug storio turetu buti mesos paploteliai?

  19. Marija parašė:

    Labai skani mėsa! Padažas taip pat nuostabus. Tik pritrūko daugiau ingridientų, tai „paturbinom“ ir gavosi super! 🙂

  20. Audinga parašė:

    Labas Beata, ar mesa reikia kazkiek laiko pamarinuoti pries kepant?
    Aciu!

  21. Ill parašė:

    2saukstai druskos, siaube, nežinau kodėl tiek ir įdėjau! Vien druska! Išmesti teko. Nusivyliau receptu

  22. Viktorija parašė:

    Superinis receptas, jau antrus metus dariau gimtadienio proga, padažas irgi

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.