niam, būtinai kepsiu
Atrodo tikrai skaniai, šiandien gaminsim vakarienei.
Atrodo labai sauniai ir skaniai
Super receptas, reiks išbandyti. tik nelabai supratau kaip ten su tais svogūnais… Antrame punkte rašoma, kad supjaustome svogūnus pusžiedžiais, o ketvirtame punkte rašoma, kad keptuvėje pakepame smulkiai supjaustytus svogūnus 🙂 kuris punktas teisingas?
Norejau paklaust ar tikrai butina darzoves apkepti keptuveje?!kepimo laikas orkaiteje pakankamai ilgas turetu ir to pakakri. Ar kazkokia itaka skoniui?nes niekada nekepinu nei cukiniju nei baklazanu kai darau apkepus…
Geras patiekalas ne tik vegetarams bet ir gurmanams…butinai gaminsiu!
Geras patiekalas ne tik vegetarams bet ir gurmanams…butinai gaminsiu!
As ir galvoju, ar ne per daug – apkepinti, po to dar kepti, negyvas jau patiekalas, du kartus termiskai apdorot, vitaminu nelieka.
Labai skanus patiekalas, net vyras, kuris be mėsos neįsivaizduoja maisto, paprašė pakartoti.
Labai skanus patiekalas. TIkrai sventiskas.
Na nesupykite, bet patiekalas tikrai nevykes…net gaila buvo sitiek produktu. Toks jausmas, kad pusgaminis…ir bulves nedera cia…grybai sakyciau taip pat…truksta makaronu ar kazko. Tokia tarsi koncervuota makaluze. dariau viska pagal recepta. Patarciau negaisti laiko su siuo patiekalu. Beata nesupykite, bet nezinau, kaip jums buvo skanu…
P.S. Siaip gaminu lab daug, kas diena bis prie puodu.
O as nesutinku – buvo labai skanu. Beje, – nemegstu darzoviu, mano dieta yra sumustiniai, kiausiniene ir mesa su bulvem. O va sitas reikalas buvo ziauriai skanus ir tikrai gaminsiu dar. O bulves net labai dera 😛
Šaunus receptukas. Visiem labai patiko ir net recepto prašė 🙂
Labai nice patiekaliukas, tik man skyscio nemazai visai gavosi.
Bet shiaip kartosiu butinai!
Labai skanus. Tiko ir patiko mano vyrui…
Tik va galvoju ar orkaitej su fenu nereiktu kept 170 lqipsniu temperaturoje..? Suris ant virsaus gavosi labai jau rudas, o kepiau siek tiek maziau nei valanda.
Kokia itališkų žolelių mišinio sudėtis? Paprastai mišinius pasidarau pati 🙂